:: DISCLAIMER ::
DVDInfo.be >> Disclaimer / Algemene voorwaarden
Disclaimer / Algemene voorwaarden
Dit onderstaande reglement heeft betrekking op alle pagina's van het domein http://www.dvdinfo.be.

De volledige inhoud van deze pagina's zijn eigendom van Werner Peeters en worden door zowel de Belgische als buitenlandse copyrightwetgevingen beschermd. Wanneer u deze website bezoekt en raadpleegt, gaat u akkoord met dit reglement zoals op deze pagina beschreven. Bent u het daar niet mee eens, heeft u geen recht tot raadpleging van deze website.

DVD Info is een site gemaakt voor en door vrijwilligers die het recensieschrijven van dvd's en Blu-rays als hobby beoefenen. DVD Info heeft geen winstoogmerk (integendeel, we krijgen jaarlijks de rekening voor de hostingkosten gepresenteerd).

Geen enkele vorm van informatie op deze website mag elders worden gepubliceerd of overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Werner Peeters en de auteur van het betreffende artikel. Alle teksten blijven eigendom van de respectievelijke recensenten. Van een bespreking, nieuwsbericht of artikel mag u echter wel maximaal 30 woorden overnemen met duidelijke vermelding van de bron (http://www.dvdinfo.be), naam van de auteur en een rechtstreekse link naar het volledige bericht of artikel!

Hoewel de redactie van DVD Info met de grootst mogelijke zorg de informatie op deze website verschaft, kan zij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de juistheid van de informatie. Vindt u echter een fout in de informatie kunt u ons steeds e-mailen.

DVD en Blu-ray zijn geregistreerde handelsmerken. Alle foto's, afbeeldingen en screenshots die gebruikt worden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor covers, screenshots en synopses uit het scenario baseren wij ons op het citaatrecht, en deze worden enkel aangewend als middelen ter staving van onze recensies. De rechten op de afbeeldingen blijven eigendom van de respectievelijke filmmaatschappijen en distributeurs.

Vragen en opmerkingen in verband met dit reglement kunt u steeds naar redactie@dvdinfo.be sturen.