:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> ANOTHER DAY, ANOTHER MAN
ANOTHER DAY, ANOTHER MAN
Bespreking door: Steve - Geplaatst op: 2010-06-28
FILM
Het gelukkig getrouwde koppeltje Ann en Steve hebben alles wat ze zich maar kunnen wensen. Na een serieuze salarisverhoging voor Steve, kopen ze een chique appartement. Maar dan komt alles tot een radicale stop, wanneer Steve zwaar ziek wordt en niets meer kan doen. Het geld raakt al snel op en de mooie Ann ziet maar één mogelijkheid om aan geld te komen...

"Sex without shame!"

Yeah right! Ooit is er misschien een periode geweest dat deze Another Day, Another Man van de bezige hand van Doris Wishman (Double Agent 73, Deadly Weapons) pikant en gedurfd was, maar  vandaag zie je stoutere dingen als je twee minuten één of andere muziekzender opzet. Zelfs de korte speelduur kan het geheel niet redden, want deze aaneenschakeling van vaak lelijke softfocusborsten, amateuristisch camerawerk en tenenkrommend acteerwerk is helaas alleen interessant voor de hardnekkige completisten (met véél teveel tijd) onder ons. Kortom, te mijden!

BEELD EN GELUID
Het in zijn originele formaat weergegeven 1.33:1-beeld ziet er gezien de leeftijd van de film best goed uit, met een degelijke scherpte en een bevredigend contrast. Soms zijn er wat beeldflikkeringen, maar voorts ziet het er allemaal netjes uit. De Engelse Dolby Digital Mono-track klinkt wat vlak en beperkt, maar de dialogen zijn over de hele lijn goed te verstaan en de jazzy soundtrack komt nog redelijk goed uit de verf. Ruis, kraakjes en andere ellende blijven binnen de perken van het toelaatbare.

EXTRA'S
Het pakketje is ondertussen een beetje standaard, maar toch zullen de echt hardnekkige exploitationfans weer tevreden zijn. Naast de originele bioscooptrailer van de hier besproken prent zijn er ook nog enkele trailers aanwezig van andere Doris Wishman-films. Een leuke toevoeging is het korte voorprogramma "Drive In Adult Book Pitch". Ten slotte is er een collectie promotionele trailers van andere "American Grindhouse"-films te bekijken.

CONCLUSIE
Another Day, Another Man is helaas weer een erg brave exploitationprent van Doris Wishman (Double Agent 73, Deadly Weapons). Toch brengt men bij Filmfreaks de prent met de nodige zorg uit! Zo zijn beeld en geluid bevredigend en bevat het schijfje weer enkele prima extra's.


coverStudio: Filmfreaks

Regie: Doris Wishman
Met: Darlene Bennett, Dawn Bennett, John B. Brandt

Film:
3/10

Extra's:
3/10

Geluid:
6/10

Beeld:
6,5/10


Regio:
0

Genre:
Cult/pulp

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
1966

Leeftijd:
16

Speelduur:
70 min.

Type DVD:
SS-SL

Barcode:
8717903480816


Beeldformaat:
1.33:1 NTSC

Geluid:
Engels Dolby Digital Mono 1.0

Ondertitels:
Nederlands
Extra's:
• Bioscooptrailer
• Doris Wishman Trailershow
• "Drive In Adult Book Pitch"
• American Grindhouse trailers

Andere recente releases van deze maatschappij