:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SIMPSONS, THE - SEIZOEN 14
EASTER EGGS: SIMPSONS, THE - SEIZOEN 14
Maatschappij: Fox - Regio: 2 - Datum: 2015-02-20
#1
Wat?
Een stukje interview met Elvis Costello over zijn bijdrage aan de aflevering How I Spent My Strummer Vacation.
Hoe?

Ga op disk 1 naar het submenu van de aflevering
How I Spent My Strummer Vacation, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#2
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 1 naar het submenu van de aflevering Bart Vs. Lisa Vs. The Third Grade, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#3
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 1 naar het submenu van de aflevering Large Marge, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de linkse stoel. Druk op ok.

#4
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 2 naar het submenu van de aflevering The Dad Who Knew Too Little, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#5
Wat?
Een paar promotionele toegangsbadges voor exclusieve feestjes naar aanleiding van de 300ste aflevering van The Simpsons en de aftrap van het 14de seizoen, alsook 2 artikels uit TV Guide over deze mijlpaal.
Hoe?

Ga op disk 2 naar het submenu van de aflevering Barting Over, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de linkse stoel. Druk op ok.

#6
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 3 naar het submenu van de aflevering A Star Is Born Again, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#7
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 3 naar het submenu van de aflevering C.E. D'Oh, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de linkse stoel. Druk op ok.

#8
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 3 naar het submenu van de aflevering 'Scuse Me While I Miss The Sky, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#9
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 3 naar het submenu van de aflevering Three Gays Of The Condo, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de linkse stoel. Druk op ok.

#10

Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 4 naar het submenu van de aflevering Old Yeller-Belly, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de rechtse stoel. Druk op ok.

#11
Wat?
Extra verwijderde scène
Hoe?

Ga op disk 3 naar het submenu van de aflevering Brake My Wife, Please, kies "play episode" en druk op het pijltje naar boven. Er licht een embleempje met 2 K's op op de linkse stoel. Druk op ok.

Andere recente easter eggs