:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Twisted Pictures >> PERSBERICHT: DEADLINE
PERSBERICHT: DEADLINE
Bron: Twisted Pictures - Datum: 2003-08-14 - Geplaatst door: Serge
De Nederlandse firma Twisted Pictures heeft onlangs hun eerste (kort)film op dvd uitgebracht en het dient gezegd, de release heeft de allures van een volwaardige dvd release. De verkoopprijs bedraagt zo'n 9 euro.

Synopsis:
Jenny Visser, verslaggeefster bij Nieuws Net Negentien, bereid om voor een primeur over lijken te gaan. Wanneer zij en haar cameraploeg het pand van Powersoft betreden om exclusieve beelden van een chemische ramp te draaien, vinden ze een totale ravage. En overlevende vertelt wat er in de uren daarvoor heeft plaatsgevonden. De enige overlevende, maar is hij ook de enige aanwezige?

Technische gegevens:
Speelduur: 23 min.
Releasedatum: juni 2003
Audio: Nederlands Dolby Digtal 5.1 en Dolby Surround
Beeld: 1.85:1 letterbox
Ondertitels: Nederlands, Frans, Duits, Engels
Jaar: 2002
Leeftijd: 16
Kijkwijzericonen: angst, geweld, drugs, grof taalgebruik

Extras:
- Speciale trivia ondertiteling
- 2 audiocommentaren van cast en crew
- Achter de schermen documentaire
- 3 Special Digital Fx documentaires
- Trailer
- Fotogalerij
- Kortilm: Klem (van Cas Jansen en Willem Emo)
- Plus verborgen extras


Enkele menuschermen

Wie zijn Twisted Pictures?
Twisted Pictures is een enthousiaste groep filmmakers, die met DEADLINE hun eerste stap hebben gezet richting de Nederlandse filmwereld. Twisted Pictures bestaat uit Jonathan Kray, Jan Willem Peters, Michel Bonset en Ruben Taneja. Alle vier filmfreaks zonder cinematografische opleiding, die ervan overtuigd zijn dat de genrefilm in Nederland bestaansrecht heeft. De keuze voor een horrorfilm als eerste project lag dan ook voor de hand. Samen hebben zij, met een budget van slechts vierduizend euro, een grote groep professionele en semi-professionele mensen uit de filmwereld weten te interesseren om belangeloos mee te werken aan hun eerste productie: DEADLINE.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron