:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: THE AMITYVILLE HORROR
PERSBERICHT: THE AMITYVILLE HORROR
Bron: MGM - Datum: 2005-03-30 - Geplaatst door: Serge
Als de muren konden spreken... dan zou het geschreeuw de doden wekken!

Metro Goldwyn Mayer brengt woensdag 13 april de 2-disc Special Edition van The Amityville Horror uit op dvd. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller opent deze spookachtige studie naar psychologische terreur de deur naar je diepste en meest duistere angsten!

Een jong stel, George en Kathy Lutz, neemt samen met hun kinderen intrek in een schitterend koloniaal huis op LongIsland. Het huis is goed onderhouden, betaalbaar en precies waar ze naar op zoek waren! Maar achter de mooie façade van het droomhuis gaat een duister geheim schuil en het gezin is zich niet bewust van de gruwelijke moorden die zich een paar jaar eerder daar hebben voorgedaan.

Droom wordt nachtmerrie
Omdat er steeds meer bizarre en onverklaarbare dingen gebeuren en duivelse krachten bezit nemen van het huis, laten ze het zegenen door een priester. Het mag echter niet baten, want het onschuldig verdwijnen van materiële zaken verandert al snel in onverklaarbare moorden en bloederige taferelen. Nu hun leven en ziel op het spel staan moeten de Lutzes zo snel mogelijk het huis verlaten, voordat zij ten prooi vallen aan een angstaanjagend kwaad...

The Amityville Horror is een klassieker die iedere horrorfan gezien moet hebben. Vooral omdat de nadruk wordt gelegd op de psychologische veranderingen die de huisbewoners doormaken. En laten we niet vergeten dat dit verhaal echt gebeurd schijnt te zijn...

Angstaanjagende extra’s
The Special Edition van The Amityville Horror is een 2-disc uitvoering en bevat een aantal angstaanjagende extra’s op de dvd, waaronder de originele bioscooptrailer, radiospots en vier documentaires inclusief de Sneak Preview, The Remake of The Amityville Horror en History’s Mysteries Amityville: Horror or Hoax.

The Amityville Horror ligt vanaf 13 april in de winkels.


Recent nieuws van dezelfde bron