:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 1
PERSBERICHT: KINDEREN VAN DEWINDT SEIZOEN 1
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2005-08-23 - Geplaatst door: Werner
EERSTE SEIZOEN KINDEREN VAN DEWINDT VANAF 30 AUGUSTUS VERKRIJGBAAR OP DVD

Vanaf 30 augustus is het eerste seizoen van de successerie Kinderen van Dewindt verkrijgbaar op DVD. Deze mooie DVD-box biedt ruim 520 minuten kijkplezier. Alle 11 afleveringen van het eerste seizoen staan samen met enkele leuke extra's gebundeld op 3 schijfjes.

Kinderen van Dewindt, eerste seizoen:
De Familie Dewindt woont, leeft en werkt in Antwerpen. Vader Karel Dewindt leidt in de Antwerpse haven een succesvol familiebedrijf dat olie koopt bij grote raffinaderijen en die doorverkoopt aan schepen. Maar de familiale verhoudingen binnen de onderneming zorgen voor veel verwikkeling. Er woedt een bikkelharde broedertwist tussen bedrijfsleider Karel en zijn jongere broer Bob, die er als charmeur geen onberispelijke levensstijl op nahoudt. Ook de toekomstige opvolging belooft allesbehalve probleemloos te zullen verlopen: Bob heeft geen kinderen; Karel vier. Karels oudste zoon Bart en derde zoon Steven proberen allebei een plaats te veroveren in Dewindt Fuel Trading. Tom, de tweede zoon, heeft het jachtige stadsleven de rug toegekeerd en gekozen voor landbouw. Zijn echtgenote Sonja wil echter dat hij toch de banden met de familie en het bedrijf aanhaalt. Lies, de benjamin van de familie, wil zich vestigen als zelfstandig modeontwerpster, maar ook dat verloopt niet zonder slag of stoot. Spilfiguur in de familierelaties is Karels vrouw Rita. Zij heeft gekozen voor de opvoeding van haar kinderen, maar volgt het bedrijf toch nog van nabij. Met de moed der wanhoop probeert ze de familie bij elkaar te houden. De toekomst van het bedrijf laat niemand koud. De kinderen van Dewindt zijn geboren ondernemers. Maar kunnen ze ook samenwerken om het bedrijf van hun vader van de ondergang te redden?

Met o.a.: Vic De Wachter, Camilia Blereau, G่ne Bervoets, Axel Daeseleire, Pepijn Caudron, Kristien De Proost, Mathijs Scheepers, Joke De Bruyn e.a.
Creative producer: Stef Wouters
Scenario's: Steve De Wilde, Hilde Pallen, Bart Vaessen en Bram Renders
Muziek: Lemon
Productie: Sylvester Productions
Regisseurs: Jan Matthys, Toon Slembrouck en Filip Van Neyghem

Extra's (op DVD 1)
• PC-spel "starter" (te downloaden)
• Interviews met de acteurs
• De muziek uit de serie van Lemon
• Achter de schermen


Recent nieuws van dezelfde bron