:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: NIEUWE FILMPAKKERS
PERSBERICHT: NIEUWE FILMPAKKERS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-03-18 - Geplaatst door: Werner
Vanaf 18 april 2006 verkrijgbaar op DVD tegen tijdelijk verlaagde prijs
Zonder extra features - Dolby Digital 5.1 & DTS - 16:9 Widescreen

THE LAZARUS CHILD
What If She Never Awakens? What Would You Do?

Sinds ze door een bus is aangereden ligt de kleine Frances in een diepe coma. Niemand dringt tot haar door, zelfs niet haar liefdevolle ouders. Maandenlang zitten Jack en Alison naast het bed van hun dochtertje, in de hoop dat ze alsnog ontwaakt. Wanneer de dokters hen vertellen dat er geen hoop meer is en dat Frances beter kan sterven, nemen Jack en Alison een wanhopige beslissing. Tegen het advies van de dokters schakelen ze de hulp in van de briljante maar omstreden neurologe Elizabeth Chase, die een revolutionaire methode wil uitproberen op Frances. Jack en Alison hebben niets te verliezen, maar de medische wereld wil koste wat kost voorkomen dat Dr. Chase haar experiment uitvoert. Met het leven van hun dochter in de waagschaal gaan Jack en Alison een bittere strijd aan...

Features:
Regie: Graham Theakston
Cast: Andy Garcia (Ocean's Twelve, Confidence, Twisted), Frances O'Connor (Windtalkers, A.I., Timeline), Angela Bassett (Mr. & Mrs. Smith, The Score, Mr 3000)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 93 Minuten
Leeftijd: 12 en angst

Extra's:
• Also Or Soon AvailableLORD OF WAR
Where There's A Will, There's A Weapon

Yuri Orlov (Nicolas Cage) is een exploitant van wapens, die de hele wereld rondreist om zijn handel te verkopen. Hij komt daarbij in de gevaarlijkste oorlogsgebieden. Het beroep van Yuri zorgt ervoor dat hij vele vijanden heeft. Zo moet hij uit de handen blijven van de meedogenloze Interpolagent Jack Valentine (Ethan Hawke), zijn concurrenten en zelfs sommige van zijn klanten zijn hem niet goed gezind. Yuri's klanten bestaan dan ook vaak uit de meest beruchte dictators ter wereld. Wat volgt is een keiharde confrontatie met zijn vijanden, familie en vrienden...

Features:
Regie: Andres Niccol (The Terminal, S1mOne, The Truman Show)
Cast: Nicolas Cage (National Treasure, The Rock, Gone In Sixty Seconds), Ethan Hawke (Assault On Precinct 13, Taking Lives, Training Day), Jared Leto (Alexander, Panic Room, Fight Club)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 117 Minuten
Leeftijd: 16, drugs, sex en grof taalgebruik

Extra's:
• Also Or Soon AvailableNEW POLICE STORY
Jackie Chan is terug op Oude Kracht

Inspecteur Wing van de Hong Kong politiemacht wordt slachtoffer van een bende geleid door Joe. Nadat zijn hele team is vermoord, raakt Wing hopeloos aan de drank omdat hij zich verantwoordelijk voelt voor de dood van zijn team. Het lot van Wing ligt in de handen van de jonge en net beginnende agent Fung . Het wordt Fung zijn doel om Wing aan te moedigen wraak te nemen op Joe en zijn Bende van Vijf. Wat volgt is een gevecht op leven en dood!

Features:
Regie: Benny Chan
Cast: Jackie Chan (Rush Hour 2, The Tuxedo, Shanghai Noon), Daniel Wu (Around The World in 80 Days, One Night In Mongkok, Dragonblade), Nicholas Tse (The Medallion, Enter The Phoenix, Goddess Of Mercy)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [2.35:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Cantonees Gesproken; Dolby Digital 5.1 Engels gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie
Speelduur: 118 Minuten
Leeftijd: 16, angst, geweld, drugs en grof taalgebruik

Extra's:
• Also Or Soon AvailableUNLEASED A.K.A. DANNY THE DOG
Serve No Master

Danny (Jet Li) woont bijna zijn hele leven als slaaf bij zijn baas Bart (Bob Hoskins). Hij wordt letterlijk behandeld als een hond en moet zelfs een halsband dragen. Het enige wat Danny heeft geleerd is vechten, zodra de halsband wordt afgenomen. Als zijn baas na een moordaanslag in coma raakt, ontmoet Danny de blinde pianostemmer Sam (Morgan Freeman). Zijn leven lijkt de goede kant op te gaan. Maar als zijn baas ontwaakt en hem opeist, barst de hel los... Unleashed is een door Luc Besson geschreven (Leon, Taxi) en door Louis Leterrier (The Transporter) geregisseerde actiefilm met oogverblindende vechtscènes van Jet Li.

Features:
Regie: Louis Leterrier (The Transporter)
Cast: Jet Li (Hero, Black Mask, Romeo Must Die), Morgan Freeman (Million Dollar Baby, Batman Begins, Se7en), Bob Hoskins (Who Framed Roger Rabbit, Beyond The Sea, Vanity Fair)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [2.35:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie
Speelduur: 99 Minuten
Leeftijd: 16, grof taalgebruik en geweld

Extra's:
• Also Or Soon AvailableSAW
Every Puzzle Has Its Pieces

Een seriemoordenaar, genaamd Jigsaw, ontvoert zijn slachtoffers en speelt sadistische spelletjes met hen. De inzet? Hun leven. Maar hoe ver ga je om je eigen leven te redden? Die vraag stelt Adam zichzelf wanneer hij wakker wordt in een kelder, vastgeketend aan een verwarmingsbuis. Aan de andere kant van de ruimte ligt Dr. Lawrence Gordon, ook vastgeketend. Geen van beiden weet waarom ze zijn ontvoerd. Tussen hen in ligt een lijk en een cassetterecorder waarop Jigsaw zijn instructies heeft ingesproken. Adam moet Dr. Gordon binnen acht uur vermoorden. Anders gaan ze er allebei aan. En hun families ook. Beide mannen hebben een handzaag. Daarmee krijgen ze de verwarmingsbuis niet kapot, maar wel vlees en bot..

Features:
Regie: James Wan
Cast: Cary Elwes (Liar Liar, Twister, Dracula), Danny Glover (Lethal Weapon, The Color Purple, The Royal Tenenbaums), Monica Potter (Con Air, Patch Adams, Head Over Heels), Dina Meyer (Starship Troopers, Star Trek: Nemesis)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [1.85:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Horror/Thriller
Speelduur: 99 Minuten
Leeftijd: 16, angst en geweld

Extra's:
• Also Or Soon AvailableA LOVE SONG FOR BOBBY LONG
Everybody Deserves A Second Chance To Live

Nadat haar moeder is overleden keert de 18-jarige Pursy (Scarlett Johansson) terug naar New Orleans om de begrafenis bij te wonen. In haar ouderlijk huis blijken twee van haar moeders vrienden te wonen, de voormalige literatuurprofessor Bobby Long (John Travolta) en diens protégé Lawson. Bobby Long en Lawson zijn emotioneel gebroken mannen, van wie het leven enkele jaren eerder een dramatische wending nam. Nu is er geen weg meer terug voor hen. Omdat Pursy het huis van haar moeder geërfd heeft, trekt ze bij de twee mannen in. Langzaam maar zeker groeien de drie naar elkaar toe en vormen ze een alledaags maar gelukkig huishouden. Maar wanneer de geheimen uit het verleden boven komen drijven, komt hun band onder druk te staan en zal blijken hoezeer hun levens met elkaar verbonden zijn…

Features:
Regie: Shainee Gabel
Cast: John Travolta (Pulp Fiction, Be Cool, Ladder 49), Deborah Kara Unger (The Game, White Noise, Thirteen), Scarlett Johansson (Girl With A Pearl Earring, Lost In Translation, The Island)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [1.78:1]
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Speelfilm
Speelduur: 115 Minuten
Leeftijd: AL, grof taalgebruik

Extra's:
• Also Or Soon AvailableMet de slogan "Filmpakker, die pak je dus gewoon even mee" zijn nieuwe bioscoopfilms tijdelijk te koop tegen sterk verminderde prijs. Met deze actie haakt Dutch FilmWorks op revolutionaire wijze in op de veranderende marktontwikkelingen. Door de prijs tijdelijk te verlagen, bedient het een groot publiek filmliefhebbers dat graag een topfilm in huis wil hebben, maar geen topprijs wil of kan betalen. Een groot publiek dat de film wil aanschaffen en dat niet geïnteresseerd is in extra bonusmateriaal. Op deze Single Editions staan dan ook geen extra features, maar de films zijn wel uitgevoerd met DTS 5.1, Dolby Digital en 16:9 Widescreen. Voor de echte liefhebber blijft Dutch FilmWorks ook de Special Edition versie boordevol interessante extra's uitgeven.