:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> ARS Home Entertainment >> PERSBERICHT: FAMILIE DEEL 2
PERSBERICHT: FAMILIE DEEL 2
Bron: ARS Home Entertainment - Datum: 2006-03-22 - Geplaatst door: Werner
ARS HOME ENTERTAINMENT WORDT GELANCEERD!
Platenfirma ARS uit Kontich viert dit jaar z'n 30ste verjaardag. De voorbije 29 jaar was ARS Productions vooral bekend als platenfirma van heel wat grote artiesten uit binnen- en buitenland. Sinds begin dit jaar werd de naam van ARS behouden maar werd 'productions' officieel ingeruild voor 'Entertainment'. ARS Entertainment is dan ook trots om z’n nieuwste unit 'ARS Home Entertainment' te kunnen voorstellen. Dirk Timmerman, verantwoordelijke voor het label 'ARS Home Entertainment' geeft graag tekst en uitleg: "Het is de bedoeling dat we ons met de 'Home Entertainment' unit vooral gaan richten op de release van grote dvd-projecten. We willen vooral dvd's op de markt brengen die de mensen raken. Als eerste release voorzien we de Familie DVD-box. Vanaf nu tot en met eind december verschijnen er 6 volumes van Familie op dvd op het ARS Home Entertainment label en worden ze te koop aangeboden via de kanalen van Kruidvat. Verder voorzien we ook een dvd Global Tunning die de volgende weken zal worden voorgesteld en te koop worden aangeboden. Wat het vervolg van onze enthousiaste plannen betreft, op het gepaste tijdstip zullen we dit met plezier onthullen" zegt Dirk Timmerman van ARS Home Entertainment.

www.arsentertainment.be
www.vtm.be
www.kruidvat.beFAMILIE EINDELIJK OP DVD MET GRATIS LUXE VERZAMELBOX

Op vrijdag 31 maart 2006 ligt het langverwachte tweede volume van de populaire VTM-reeks Familie exclusief in de Kruidvat-winkels. Na het gigantische succes van de DVD Het beste uit Familie (in totaal gingen er meer dan 70.000 exemplaren over de toonbank) hebben VTM, Studio's Amusement en ARS Home Entertainment de krachten gebundeld en verschijnt Familie eindelijk op dvd.

Reeds 15 jaar is de populaire VTM soap Familie een begrip in Vlaanderen. Dagelijks volgen meer dan 900.000 kijkers de belevenissen van de familie Van den Bossche. Op verzoek en wegens massale vraag komt er nu eindelijk een dvd-reeks uit van Familie. Vanaf eind deze maand kan je dus Familie – volume 2 exclusief kopen in de winkels van Kruidvat. Familie – DVD 2 is een dubbele dvd-box met uniek beeldmateriaal. Anna & Albert uit Familie praten de hoogtepunten uit de eerste drie seizoenen van de populaire Vlaamse tv-soap aan elkaar. Op disc 1 van Familie – volume 2 kan je integraal kijken naar de legendarische eerste aflevering van Familie. Ze werd op 30 december 1991 uitgezonden op VTM. Naast de eerste aflevering van Familie kan je op de eerste dvd-disk ook kijken naar de hoogtepunten uit seizoen 1 (1992) en seizoen 2 (1992-1993). Het wel en wee van de Familie Van den Bossche heeft Vlaanderen niet onberoerd gelaten. Wie herinnert zich nog de spraakmakende scène waarbij Jan iets heeft met secretaresse Babette? Guido en Marie-Rose die het slachtoffer worden van een zwaar verkeersongeluk net voor hun vertrek op vakantie. Het zijn maar een paar voorbeelden van unieke beeldfragmenten. Uiteraard kon de spannende slotaflevering van het eerste en tweede seizoen van Familie op deze eerste dvd-disk niet ontbreken. Je kan nog eens kijken naar de arrestatie van Peter Vandenbossche wegens vermeende zedenfeiten en je ziet hoe het gezinsgeluk van Marleentje en haar vriend Ben abrupt verstoord worden. Marleentje – kersverse adoptiemama – gaat vlug even naar de winkel maar zal helaas nooit meer terugkomen. Een emotioneel einde wat nog lang zal blijven nazinderen bij Familie.

Op disc 2 van Familie – volume 2 is het dubbel genieten geblazen. Je kan uiteraard kijken en genieten van de hoogtepunten uit seizoen 3 met opnieuw een superspannende slotaflevering. Peter en Guido keren terug uit Luxemburg. Hun auto wordt onderweg beschoten. Ze slippen en rijden het kanaal in. Guido overleeft maar waar is Peter? Naast de selectie van hoogtepunten en integrale slotafleveringen bevat de tweede dvd van Familie – volume 2 nog enkele pareltjes. Zo kan je voor het eerst kijken naar beelden die nog nooit eerder zijn vertoond. Verder zijn er leuke bloopers verzameld en zijn er interviews achter de schermen gebundeld. Leuk om zelf mee te spelen is de 'Familie – Quiz'. Je kan als kijker alleen of met je huisgenoten je 'Familie-kennis' testen. Als toemaatje zijn er ook beelden en foto’s te bekijken van de 'Familie-dag' die op 19 januari 2006 is doorgegaan in het Wijnegem Shoppingcentrum.

Vanaf donderdag 30 maart 2006 is Familie – volume 2 in alle vestigingen van Kruidvat (www.kruidvat.be) exclusief te koop. Ook Familie – Het beste uit Familie wordt opnieuw ter beschikking gesteld. Bij aankoop van de Familie-dvd krijg je een gratis 'luxe verzamelbox' mee naar huis. In de loop van 2006 zal je Familie-box worden aangevuld met de overige volumes. In totaal verschijnen er 6 volumes van Familie die om de 2 maanden uitkomen. Een absolute verzamelaar die je in huis moet hebben.FAMILIE-ACTEURS SIGNEREN OP ZATERDAG 1 APRIL BIJ KRUIDVAT

Met meer dan 900.000 kijkers per dag is Familie zonder twijfel een begrip in alle Vlaamse huiskamers. De belevenissen van de Van den Bossche's blijven boeien. Na het succes van Familie – Het beste uit Familie verschijnt er op donderdag 30 maart 2006 Familie – Volume 2. Een prachtige dubbel dvd met daarop alle hoogtepunten uit de eerste drie seizoenen van Familie. Anna en Albert geven uitleg en je krijgt als kijker beelden te zien uit de VTM soap die nog nooit eerder werden vertoond. Op zaterdag 1 april 2006 (neen, het is geen aprilgrap) komen heel wat Familie-acteurs de release van Familie – Volume 2 mee vieren. In de volgende filialen van Kruidvat (www.kruidvat.be) komen de volgende Familie-acteurs signeren.

Kristof Clerckx & Kristine Perpête signeren de Familie-dvd's in de volgende Kruidvat vestigingen:

Turnhout van 10.30 tot 11.30
Ekeren van 14.00 tot 15.00
Schelle van 16.00 tot 17.00

Acteur Erik Goris signeert de Familie-dvd's in de volgende Kruidvat vestigingen:

Genk van 10.30 tot 11.30
Hasselt van 13.00 tot 14.00 (Koningin Albertstraat)
Diest van 15.00 tot 16.00

Acteurs Chris Van Tongelen en Vicky Versavel signeren de Familie-dvd's in de volgende Kruidvat vestigingen:

Mechelen van 10.30 tot 11.30 (Bruul)
Vilvoorde van 13.00 tot 14.00
Leuven van 15.00 tot 16.00 (Bondgenotenlaan)

Acteurs Jef De Smedt & Hilde Van Wesenpoel signeren de Familie-dvd's in de volgende Kruidvat vestigingen:

Aalst van 10.30 tot 11.30
Oudenaarde van 14.00 tot 15.00
Gent van 16.00 tot 17.00 (Veldstraat)

De dubbel-dvd Familie – Volume 2 is te koop in alle filialen van Kruidvat.


Recent nieuws van dezelfde bron