:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
Bron: Paradiso - Datum: 2006-05-15 - Geplaatst door: Werner
THE NUN

Op een sinistere kostschool worden een zestal meisjes geterroriseerd door een kwaadwillige non. Wanneer deze non ontdekt dat één van de meisjes zwanger is, probeert ze haar te "zuiveren". Samen besluiten de meisjes de non tegen te houden. De non verdwijnt en na enkele weken sluit de school voorgoed haar deuren. Zeventien jaar later lijken de gebeurtenissen in de kostschool een vage herinnering uit een ver verleden. Maar wanneer op een nacht één van de inmiddels volwassen geworden meisjes bruut vermoord wordt, lijkt dit het begin van een nieuwe nachtmerrie. De gevreesde non is terug en ze wil wraak!

Genre: Horror
Cast: Belén Blanco, Oriana Bonet, Anita Briem, Teté Delgado
Regisseur: Luis De La Madrid
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD 9
Speelduur: 95 min
Releasedatum: 29 juni 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarHAPPY ENDINGS

Mamie is voorlichtster in een abortuskliniek en heeft een minnaar die als massagetherapeut aan de bak komt. Toen ze een tiener was, raakte Mamie zwanger van haar homoseksuele stiefbroer Charlie. Hun ouders stuurden haar weg om een abortus te laten uitvoeren en Charlie liet zich steriliseren. Maar Mamie kreeg het kind in het geheim en gaf het op voor adoptie. Op een dag duikt Nicky, een ongure filmmaker, op en chanteert Mamie met info over haar kind, om zo de reünie te kunnen filmen. Charley, die runt tegenwoordig zijn vaders restaurant samen met zijn minnaar Gil. Hij vermoedt dat een bevriend lesbisch koppel in het geniep Gils zaad heeft gebruikt... om een kind te verwekken en confronteert hen ermee. Otis werkt in Charley's restaurant en is heimelijk verliefd op Charley. Hij heeft een flirt met Jude, die nadat zij dakloos wordt, intrekt bij Otis en diens vader Frank. Geheel onverwacht wordt Jude verliefd op Frank en dan blijkt Jude zwanger... Zal er voor iemand van hen een happy end in het verschiet liggen?

Genre: Komedie
Cast: Tom Arnold (Soul Plane, Cradle 2 The Grave), Jesse Bradford (Swimfan, Cherry Falls, Romeo + Juliet), Bobby Cannavale (Shall We Dance, The Bone Collector), Steve Coogan (Around The World In 80 Days), Laura Dern (I Am Sam, Novocaine, Wild At Heart, Jurassic Park), Lisa Kudrow (Analyse That, TV Series Friends)
Regisseur: Don Roos (The Opposite Of Sex)
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1) anamorphic
DVDtype: DVD 9
Speelduur: 140 min
Releasedatum: 29 juni 2006

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar

UIT HET ARCHIEF