:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DRAGONBALL Z
PERSBERICHT: DRAGONBALL Z
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-06-28 - Geplaatst door: Serge

Welkom in de wondere wereld van Dragonball Z, waar heldhaftige krijgers een bloedstollende strijd leveren om de magische dragonballs te veroveren. Ontmoet Goku en zijn vrienden die het opnemen tegen kwaadaardige krachten. Goku is opgevoed door mensen van vlees en bloed. Hij is dan ook geschokt als hij ontdekt dat hij een afstammeling is van de Saiya-jin, een meedogenloos volk van de planeet 'Vegeta'. Goku is als baby naar de aarde gestuurd om de planeet te veroveren. Maar, een klap op zijn hoofd als kind deed hem al deze kwade plannen vergeten, en hij groeide op als een vriendelijk en aardig persoon. Zonder dat hij de grote krachten van een Saiya-jin krijgsman verloor.

Radditz, Goku's Saiya-jin broer, komt naar de aarde om Goku te halen en op te leiden tot één van de meedogenloze Saiya-jins. Er bestaan immers nog maar enkele Saiya-jins. Maar, Goku wil niet meedoen aan de kwaadaardige acties en verslaat Radditz tijdens een gevecht, met de hulp van zijn mentor Piccolo.

Terwijl Piccolo en Goku de overwinning vieren, zijn ze wel zo onverstandig om het geheim van de Dragonballs aan Radditz te onthullen. Ook de andere Saiya-jins komen al snel achter het geheim van deze magische objecten. Wie de Dragonballs bij elkaar brengt, mag een wens doen. Vanaf dan doen vele kwaadaardige wezens alles om de Dragonballs te bemachtigen. Goku en zijn vrienden moeten dit proberen te voorkomen.

Movie 1: Super Battle in the World
Een klein ruimtetuig landt op aarde en veroorzaakt een bosbrand. Gohan en Kuririn lukken erin de vlammen te bedwingen, maar van het woud is wel zo goed als niets meer over. Bedroefd verzamelen ze dragonballs en Gohan wenst het woud weer in zijn oorspronkelijke staat. De volgende ochtend stijgt het ruimtetuig weer op en begint de aarde te verkennen. In het ruimtetuig bevindt zich.de broer van Songoku. Die probeert Gohan te ontvoeren. Maar, zal hij daarin slagen?

Movie 2: The Strongest Guy in the World
Oolong heeft Bulma's Dragonradar 'geleend' en ontdekt dat iemand de Dragonballs aan het verzamelen is. Hij vertelt Gohan wat er aan de hand is. Ze beslissen om samen naar de bergen in het noorden te trekken. Daar komen ze terecht in een laboratorium, waar bio-mensen hen aanvallen. Kunnen ze deze Saiba-achtige wezens met zijn tweetjes de baas?

Beide DVD's zijn beschikbaar vanaf eind juni.

Specificaties:
Beeld: 1:33:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Nederlands
Jaar: ?
Leeftijd: AL
Speelduur: ? min.

Extra's:
• Geen


Recent nieuws van dezelfde bron