:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DIGIMON DIGTAL MONSTERS
PERSBERICHT: DIGIMON DIGTAL MONSTERS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-01-31 - Geplaatst door: Serge
Digital Monsters DIGIMON

Nu al het best bekeken programma by Fox Kids. Sinds oktober elk weekend en vanaf januari 2001 dagelijkse uitzendingen. Na Japan, Amerika en Duitsland belooft Digimon ook in Nederland het populairste kinderproduct van 2001 te worden. Digimon speelfilm vanaf februari in de bioscoop.

Vanaf 29 januari 2001 verkrijgbaar op KOOPvideo en KOOPdvd.

Vanaf 29 januari 2001 brengt Bridge Entertainment Group zowel op video als DVD de eerste avonturen uit van de Digital Monsters Digimon. Monsters die ondermeer door de dagelijkse tv-uitzendingen bij Fox Kids, nu al mateloos populair zijn, want Digimon is het beste bekeken kinderprogramma van Fox Kids. Maak kennis met Tai, Sora, Malt, T.K., Izzy, Mimi en Joe, die vriendschap sluiten met een kleurrijk gezelschap van monsters en de strijd aangaan met onbekende krachten in superspannende digitale avonturen.

Digimon Deel 1
* Hoe het begon: Waarin zeven kinderen op mysterieuze wijze getransporteerd worden naar een onbekende wereld, waarin zij met de vreemde schepsels Digimon kennis maken, die hen tegen de enorme rode kever beschermen.

* De geboorte van Greymon: Er dreigt gevaar. De valse Kuwagamon en de gemene Sheilmon doen hun intrede. Maar Greymon gaat het gevecht met Sheilmon aan.

* Garuru man: Tai en zijn vrienden slaan op de vlucht en ontdekken een lege tram. Deze staat echter geparkeerd op de rug van het draakachtige monster Seadramon.

Digimon Deel 2
* Meramon: De vlammende Meramon, die de vulkaan Miharashi moet bewaken, is getroffen door een vliegende Black Gear en valt het dorp van Yokomon aan.

* De bliksem van Kabutenmon: Tai en zijn vrienden proberen de gevangen Andromon te bevrijden. Dat moet snel gaan want alleen Andromon kent de weg naar buiten.

* Toy Town: Gelukkig weten de zeven vrienden te ontsnappen aan een groep Numemon, waarna ze terechtkomen in Toy Town. De reuze Teddy Beer Digimon Monzaemon is echter in de macht van de slechte Black Gears.

Specificaties:
Beeld: 1:33:1
Geluid: Nederlands Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 1999
Leeftijd: AL
Speelduur: 65 min.

Extra's:
Geen


Recent nieuws van dezelfde bron