:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2007-12-18 - Geplaatst door: Werner
ALPHA DOG

Synopsis
Een film over Jesse James Hollywood, een drugsdealer die beschuldigd werd van moord en kidnapping en de jongste man ooit werd, die op de FBI-'most wanted' lijst kwam te staan.

Cast: Bruce Willis (Die Hard), Justin Timberlake (Edison), Sharon Stone (Basic Instinct), Ben Foster (X-Men: The Last Stand),
Shawn Hatosy, Emile Hirsch, Anton Yelchin
Regie: Nick Cassavetes (The Notebook, John Q)
Genre: Actie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarHALLOWEEN

Synopsis
31 oktober, op de avond van Halloween, kantelt het leven van de 10-jarige Michael Myers. Geplaagd door morbide driften en uitgelachen door zijn schoolmakkers trekt hij een latex masker aan en vermoordt hij de helft van zijn familie met een keukenmes. 17 jaar later ontsnapt hij uit de psychiatrische instelling...

Cast: Malcolm McDowell (Heroes TV Serie, I Spy, A Clockwork Orange), Brad Dourif (The Lord of the Rings: The Two Towers), Tyler Mane (Troy, X-Men), Sheri Moon (The Devil's Rejects, Grindhouse)
Regie: Rob Zombie (The Devil's Rejects, House Of 1000 Corpses)
Genre: Horror
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarCHAPTER 27

Synopsis
Het verhaal over de moord op John Lennon in New York, 1980. Mark Chapman, die zelf veel waardering voor Lennon heeft, kampt met hevige psychische problemen en arriveert in New York met de bedoeling Lennon van kant te maken. Chapman wil zelf beroemd worden en om hierin te slagen drijft zijn verknipte geest hem tot het vermoorden van Lennon.

Cast: Jared Leto (Alexander, Panic Room, Fight Club), Lindsay Lohan (Mean Girls, Just My Luck), Judah Friedlander (Live Free Or Die, Feast)
Regie: J.P. Schaefer
Genre: Misdaad
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarIRINA PALM

Synopsis
Maggie (Marianne Faithfull) is een weduwe van vijftig jaar die wanhopig op zoek is naar geld voor de operatie van haar doodzieke kleinkind. Na diverse mislukte pogingen om een baan te krijgen, begint Maggie te zoeken in de Londense wijk Soho. Daar besluit ze een baan aan te nemen in een winkel genaamd 'Sex World'. Ze neemt het pseudoniem Irina P. aan en begint vol overgave aan haar nieuwe baan.

Awards: Nominatie voor de Gouden Beer in Berlijn

Cast: Marianne Faithfull (Marie Antoinette), Miki Manojlovic, Kevin Bishop, Siobhan Hewlett, Dorka Gryllus
Regie: Sam Garbarski (The Rashevski Tango)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarCASTLE IN THE SKY

Synopsis
Een luchtschip wordt aangevallen door piraten. De bewusteloze Sheeta valt uit het schip in de armen van jongen Pazu. Ze moeten vluchten voor zowel de luchtpiraten als het leger, omdat Sheeta een magische hanger bezit. Deze steen is de sleutel tot het legendarische koninkrijk Laputa, een luchtkasteel dat zich op een zwevend eiland bevindt.

Cast: Mayumi Tanaka, Keiko Yokozawa, Kotoe Hatsui, Minori Terada
Regie: Hayao Miyazaki (Howl's Moving Castle, Spirited Away, Princess Mononoke)
Genre: Animatie
Geluid: Japanees Stereo 2.0
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarBON COP BAD COP

Synopsis
Wanneer er een moord heeft plaats gevonden, precies op de grens van Ontario en Quebec, moeten de politiekorpsen van beide provincies samenwerken. De rechercheurs David Bouchard en Martin Ward werken samen aan deze zaak maar zijn qua mentaliteit elkaars tegenpool. Het enige wat de twee mannen gemeenschappelijk hebben is dat ze politieagent zijn, ieder met een heel eigenzinnige aanpak.

Awards: 8 nominaties én 3 gewonnen Genie Awards

Cast: Patrick Huard, Pierre Boudreau, Sarain Boylan, Colm Feore (The Exorcism of Emily Rose, The Chronicles Of Riddick), Nicolas Canuel, Alain Goulem
Regie: Eric Canuel
Genre: Actie
Geluid: Engels / Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 28 februari 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook VerkrijgbaarDANTE'S COVE - SEIZOEN 1

Synopsis
De sexy en jonge inwoners van een vredig strandstadje worden ondergedompeld in een wereld vol intriges, geheimen en romantiek wanneer het duistere en bovennatuurlijke verleden van de stad tot leven komt. Kevin, die van thuis wegvlucht, is enthousiast wanneer hij samen met z'n vriend Toby in het strandhuiscomplex Hotel Dante intrekt. Al snel ontdekken ze dat het duistere verleden nog steeds aanwezig is. De lesbische goth vamp en notoire partygirl Amber en nietsnut Cory zijn enkelen die het mysterie proberen op te lossen. Hierdoor open ze de deur van een wereld vol donkere en op wraak beluste krachten die een chaos willen veroorzaken in het hippe strandstadje...

Cast: Gregory Michael, Charlie David, William Gregory Lee, Tracy Scoggins
Regie: Sam Irvin
Genre: Horror/Fantasie
Geluid: Engels Stereo 2.0
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Releasedatum: 28 februari 2008