:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2008
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-01-31 - Geplaatst door: Werner
RUSH HOUR 3

Synopsis:
Inspecteur Lee is terug, samen met zijn eeuwige bondgenoot James Carter. In Rush Hour 3 reist het beroemde duo af naar Parijs om een wereldwijde criminele organisatie van de Chinese Triaden te stoppen en het leven van een oude vriendin Soo Yung, de nu volwassen dochter van Ambassadeur Han, te redden.

Cast: Jackie Chan (Rush Hour 1 & 2), Chris Tucker (Rush Hour 1 & 2)
Regie: Brett Ratner (Rush Hour 1 & 2)
Genre: Actie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 13 maart 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar

Nog steeds verkrijgbaar:
• Rush Hour 1
• Rush Hour 2LONDON TO BRIGHTON

Synopsis:
Kelly en Joanne, twee heldinnen op drift, zullen van King's Cross-London tot Devon-Brighton de pijnlijkste 36 uren van hun bestaan beleven. Moord, kinderprostitutie, wraak, niets blijft hen bespaard. Hoop op betere tijden doet hen keihard terugslaan.

Cast: Lorraine Stanley (Gangster Nr. 1), Johnny Harris (Gangster Nr. 1), Sam Spruell (K-19: The Widowmaker), Alexander Morton (Croupier)
Regie: Paul Andrew Williams (The Cottage)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 27 maart 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE EX

Synopsis: Het rustig leven van Tom Reilly wordt compleet verstoord wanneer zijn vrouw Sofia zwanger wordt. Zij zegt haar goedbetaalde job als advocate op en Tom wordt de kostwinner. Wanneer hij door zijn zoveelste werkgever ontslagen wordt, ziet hij zich verplicht om bij zijn schoonvader te gaan werken en moet het stel van New York naar Ohio verhuizen. In deze nieuwe job komt hij echter onder de hoede van Sofia's ex vriendje, "Chip". Deze is vastbesloten om Sofia voor zich terug te winnen...

Cast: Zach Braff (The Last Kiss, Garden State), Amanda Peet (Syriana, Identity, Changing Lanes), Jason Bateman (The Kingdom, Starsky & Hutch), Charles Grodin (Beethoven, Dave)
Regie: Jesse Peretz (The Chβteau)
Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 27 maart 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE MARK OF CAIN

Synopsis:
De film volgt drie jonge soldaten die de oorlog van Irak worden ingestuurd en voor het eerst worden blootgesteld aan extreme omstandigheden. Bij terugkeer naar het thuisfront merken ze wat voor een effect het op hen heeft gehad, maar proberen verborgen te houden wat ze gezien en gedaan hebben. Maar dan komen de gevolgen van hun daden aan het licht.

Cast: Gerard Kearns (Shameless TV serie), Matthew McNulty (Control), Leo Gregory (Hooligans)
Regie: Marc Munden (Miranda)
Genre: Actie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 27 maart 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarROBOCOP SEIZOEN 2 EPISODE 12 T/M 22

Synopsis:
In RoboCop The Series brengt RoboCop nog steeds gerechtigheid in de straten van Detroit. Voorheen was agent Alex Murphy zwaar gewond geraakt tijdens zijn dienst. Murphy's lichaam is hopeloos beschadigd, maar met de hulp van medische experts combineren ze Alex z'n lichaam met robot onderdelen. Zo bouwen ze de ultieme politieagent: RoboCop.

Cast: Richard Eden (Relic Hunter, Tales From The Crypt), Yvette Nipar (Murder She Wrote, Melrose Place), Blu Mankuma (21 Jump Street, MacGyver), Andrea Roth (CSI TV Serie), James Kidnie (Stargate SG-1, D-Tox)
Regie: JPaul Lynch (Star Trek: Deep Space Nine, F/X: The Series), Mike Vejar(Babylon 5, MacGyver, Magnum, P.I.)
Genre: Science Fiction
Geluid: Engels 2.0
Beeld: 4:3
Releasedatum: 27 maart 2008