:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: CULT EN HORROR MAART 2008
PERSBERICHT: CULT EN HORROR MAART 2008
Bron: Filmfreaks - Datum: 2008-03-19 - Geplaatst door: Werner
Filmfreak Distributie heeft het genoegen u de cult- en horror koopdvd-releases van maart 2008 aan te kondigen.

17 maart 2008
Bad Girls Go To Hell komt uit op het American Grindhouse label
Confessions Of Psycho Cat komt uit op het American Grindhouse label
The Gore Gore Girls komt uit op het Donut label
Something Weird komt uit op het Donut label

24 maart 2008
Sinful Dwarf (aka Abducted Bride) komt uit op het Sodemented label
Dirty Mind Of Young Sally komt uit op het Sodemented label
Reefer Madness komt uit op het Shock labelBAD GIRLS GO TO HELL

Van de vrouwelijke Ed Wood, digipack met vele extra's

"You... You... You... Do You Know that Bad Girls Go to Hell?" Dit was de eerste film uit een reeks van 'black and white roughies' die de 'First Lady of Exploitation Sinema' Doris Wishman in de jaren 1960 draaide. Huisvrouw Gigi Darlene komt erachter dat stoute meisjes naar de hel gaan wanneer ze wordt aangevallen door een geile conciërge en hem per ongeluk vermoordt. Ze vlucht naar New York, waar haar leven inderdaad in een hel verandert en ze wordt gebruikt en misbruikt door iedereen die op haar pad komt. Eén van Doris Wishmans meest dolle films, die overigens opnieuw in de bioscoop werd uitgebracht in 1998!

DVD Details:
Regie: Doris Wishman
Label: American Grindhouse
Cast: Gigi Darlene, George la Rocque, Sam Stewart, Darlene Bennet.
Herkomst: VS, 1965
90 min.
DVD5
4:3, NTSC
regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld.

Extra's:
• Originele theatrical trailer
• Doris Wishman trailer show
• Gallery of Doris Wishman Exploitation Art
• Drive in Adult Book Pitch
• American Grindhouse trailershow.CONFESSIONS OF PSYCHO CAT

Met wereldkampioen boksen Jake La Motta (Raging Bull) in de hoofdrol!

Een rijke, maar gestoorde vrouw nodigt junkie Buddy, acteur Charles en 'The Champ' (Jake La Motta, op wiens levensverhaal Raging Bull is gebaseerd) uit voor een wedstrijd. Wie zich een volle dag in leven kan houden in Manhattan, krijgt honderdduizend dollar. Dat lijkt eenvoudiger dan het is wanneer de dame eraan toevoegt dat zij op de heren zal jagen en proberen hen te doden. Met een psychotische hoofrolspeelster, het vreemdsoortige geweld, de macabere humor en niet te vergeten, een flinke dosis blote dames, is Confessions Of Psycho Cat een instant cult classic.

DVD Details:
Regie: Herb Stanley
Label: American Grindhouse
Cast: Eileen Lord, Ed Brandt, Frank Grace, Dick Lord en Jake LaMotta.
Herkomst: VS, 1968
Speelduur: 69 min.
DVD5
Beeld: 4:3, NTSC
regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld.

Extra's:
• Originele theatrical trailer
• Bad Girl Sexploitation trailershow
• Archival short Preface to life
• American Grindhouse trailershowTHE GORE GORE GIRLS

Een psychopaat heeft het voorzien op de go-go-girls. Zonder mededogen brengt deze de danseressen op beestachtige wijze om het leven. De politie krijgt geen vat op de zaak. Een journalist van de plaatselijke krant besluit daarom een privédetective in te schakelen om het onderzoek vlot te trekken. Ondertussen wordt letterlijk zout in wonden gestrooid, de slachtoffers maken op onprettige wijze kennis met de frituurpan en een strijkijzer en er wordt (chocolade)melk getapt uit de borsten van één van de danseressen. Dit is (s)exploitatie! Dit is splatter! Dit is Herschell Gordon Lewis op z'n best!

DVD details:
Regie: H.G. Lewis
Label: Donut
Cast: Frank Kress, Amy Farrell, Hedda Lubin en Henny Youngman.
Herkomst: Verenigde Staten, 1972
Speelduur: 81 min.
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld.

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis
• H.G. Lewis trailers: A Taste Of Blood, She-devils On Wheels, The Gruesome Twosome en The Wizard Of Gore.
• Collection Trailers van Bloodsucking Freaks en TeaseramaSOMETHING WEIRD

Als Cronin Mitchells gezicht bij een stroomongeval ernstig verminkt raakt, beschikt hij ineens over bovennatuurlijke krachten. Een heks stelt voor om hem z'n mooie gezicht terug te geven in ruil voor zijn liefde. Cronin accepteert haar voorstel. Maar hoewel de buitenwereld haar ziet als de mooie sexy Ellen, is zij eigenlijk een lelijk oud gedrocht. Nadat Cronin een geest heeft teruggestuurd naar het dodenrijk, richt hij zich op het achterhalen van de identiteit van een seriemoordenaar die het heeft voorzien op vrouwen. Tegelijkertijd wordt ook karate-expert en playboy Alex Jordon door de overheid naar het plaatsje gestuurd om Cronin daarbij in de gaten te houden. Alex raakt echter in de ban van de sexy Ellen. Maar het wordt allemaal nog vreemder. Cronin Mitchell pept zijn bijzondere gave op met LSD en Alex Jordan wordt aangevallen door moordzuchtige lakens.

DVD details:
Regie: H.G. Lewis
Label: Donut Films
Cast: Tony McCabe, Elizabeth Lee, William Brooker, Mudite Arums en Ted Heil.
Herkomst: Verenigde Staten, 1967
Speelduur: 80 min.
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra:
• Audiocommentaar van regisseur Herschell Gordon Lewis
• H.G. Lewis trailers: A Taste Of Blood, She-devils On Wheels, The Gruesome Twosome en The Wizard Of Gore.
• Collection Trailers van Bloodsucking Freaks en TeaseramaSINFUL DWARF

Aangewezen op hun geluk huurt het pasgetrouwde stel Mary (Anne Sparrow) en Peter (Tony Eades) een kamer in een krakkemikkig huis. De huisbazen zijn drankorgel Lila Lashe en haar misvormde zoon: een één meter grote, grijnzende, achterlijke dwerg die Olaf heet Torben Bille). Als haar echtgenoot op banenjacht is, hoort Mary allerlei vreemde geluiden op zolder. Tot haar afgrijzen ontdekt ze daar een geheime kamer waar de dwerg de vrouwen die hij heeft ontvoerd naakt en vastgeketend heeft opgesloten. De gevangengenomen vrouwen krijgen heroine toegediend en worden verkracht door de dwerg en door geile mannen die betalen om ze te mogen misbruiken. Natuurlijk hebben de perverselingen in het gruwelhuis Mary op het oog als hun nieuwe meisje van plezier. Deze film zit vol uitgebreide voyeuristische scènes en expliciete seksscènes. The Sinful Dwarf (ook bekend als Abducted Bride) is vrolijk en verdorven tegelijk en dat maakt deze film zo fascinerend. Vooral de scène waarin Mrs Lashe zich verkleedt als Carmen Miranda (inclusief een fruitmand op haar hoofd) is onvergetelijk. Ze zingt het lied "De Chuchubamba" en de kwijlende dwerg begeleidt haar op de piano. Het feit dat deze scène wordt aangevuld met beelden van onbekende mannen die de platgespoten vrouwen verkrachten, tilt de film tot een bizar niveau van ongeloof.

DVD Details:
Regie: Vidal Raski
Label: Sodemented
Cast: Anne Sparrow, Tony Eades, Clara Keller
Herkomst: VS, 1973
Speelduur: 92 min.
Beeld: NTSC 4:3
regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra's:
• Originele trailer
• Harry Novak trailershowDIRTY MIND OF YOUNG SALLY

De stoutmoedige, roodharige Sharon Kelly (Sassy Sue) is 'Dirty Sally', een radio-DJ met haar eigen rijdende radio studio die gek is op de vrije liefde. KLUV! Broadcasting zendt uit vanuit een busje dat door het land dendert met de politie op de hielen. Sally verspreidt 'sexy muziek met liefde' die gepaard gaat met gehijg, gekreun en orgasmen. Drie keer per dag deelt ze haar gedachten met de wereld. Dat maakt 'The Dirty Mind Of Young Sally' erg opwindend voor de luisteraars. Haar sexy stem is een afrodisiacum dat wordt verspreidt via de radio. De autoriteiten willen dat ze ophoudt met uitzenden, maar dan moeten ze haar eerst te pakken krijgen. Dit loopt uit op een gevecht tussen Smokey en de Sex Goddess, met als slagroom op de taart Sally die een agent stiekem zover krijgt om met haar te rollebollen terwijl ze in de lucht zijn...

DVD details:
Regie: Bethel Buckalew
Label: Sodemented
Cast: Sharon Kelly George ‘Buck’ Flower, Norman Fields, James Mathers
Herkomst: VS, 1972
Speelduur: 92 min.
Beeld: NTSC 4:3
DVD5
regiovrij
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

Extra:
• TrailersREEFER MADNESS

Originele versie!

Oorspronkelijk werd de film in 1936 door een Christelijke instelling gefinancierd en gemaakt met als titel Tell Your Children Het doel was de jeugd te waarschuwen voor het gebruik van cannabis. Enige tijd later kwam de film echter in handen van de beruchte "exploitation" producer en regisseur Dwain Esper die er een aantal voor die tijd gewaagde scènes aan toe voegde en de titel veranderde in Reefer Madness. In de jaren 1970 kreeg de film plots een cultstatus doordat Amerikaanse studenten, die het blowen juist herontdekt hadden, de humor in begonnen te zien van het geweldig slechte acteren, de kromme dialogen en de betuttelende foute boodschap van de film. Deze cultstatus heeft de film tot op de dag van vandaag behouden.

DVD details:
Regie: Louis J. Gasnier
Label: Shock
Cast: Dorothy Short, Kenneth Craig, Lilian Miles, Dave O'Brien, Thelma White, Carleton Young en Warren McCullum.
Herkomst: Verenigde Staten, 1936
Speelduur: 64 min.
DVD5
Regio 0
Beeld: 4:3
Geluid: Engels 2.0
Nederlands ondertiteld

UIT HET ARCHIEF