:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-03-31 - Geplaatst door: Werner
WE OWN THE NIGHT

Synopsis:
1988: In New York woedt er een gewelddadige bendeoorlog. Zowel aan de zijde van de politie als de maffia vallen er slachtoffers. Bobby Green is de manager van een Russische nachtclub in Brooklyn waar de grootste gangsters over de vloer komen. Hij probeert zich afzijdig te houden, want hij heeft een groot geheim. Zijn broer is namelijk politieluitenant Joseph Grusinsky, die in de voetsporen van zijn vader trad. Hun vader dwingt Bobby een zijde te kiezen...

Cast: Joaquin Phoenix (Gladiator, The Village, Walk The Line), Mark Wahlberg (The Departed, The Italian Job, Planet Of The Apes), Eva Mendes (Ghost Rider, All About The Benjamins), Robert Duvall (John Q, Deep Impact, Days Of Thunder), Alex Veadov (Air Force One, Contact)
Regie: James Gray (The Yards)
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarSLEEPING DOGS LIE

Synopsis:
Amy en haar vriend hebben grootse plannen voor hun huwelijk. Haar verloofde dringt erop aan om elkaars intiemste geheimen te onthullen. Wanneer Amy uiteindelijk toegeeft en haar best bewaarde geheim aan hem toevertrouwt, lijkt haar mooie leventje in te storten...

Cast: Melinda Page Hamilton, Bryce Johnson, Geoffrey Pierson, Colby French, Jack Plotnick, Bonita Friedericy
Regie: Bob Goldthwait
Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE DEATHS OF IAN STONE

Synopsis:
Ian Stone is een normale jongen, die op een nacht een lijk ontdekt aan de kant van de weg. Als hij het lichaam onderzoekt, wordt hij plotseling aangevallen en komt van schrik op de rails terecht waarna hij overreden wordt door een trein. Ian overleeft het ongeluk en ontwaakt in een kantoor. Elke dag op hetzelfde tijdstip zal hij opgejaagd en vervolgens vermoord worden om dan de volgende dag weer wakker te worden in een nieuw leven. Ian besluit op zoek te gaan naar antwoorden op zijn vele vragen. Zijn meest dringende vraag blijft echter wanneer hij echt zal sterven.

Cast: Mike Vogel (Poseidon), Jaime Murray (Botched), Christina Cole (Casino Royale, What A Girl Wants)
Regie: Dario Piana (They Only Come Out At Night)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTALES FROM EARTHSEA

Synopsis:
Wanneer plots draken van Earthsea voor de mannen van Archipelago verschijnen, blijkt het evenwicht van de wereld verstoord. Ged gaat op zoek naar de oorsprong van dit kwaad en ontmoet op zijn weg de prins van Enlad, Arren. Het tweetal bereikt het verderfelijke Hort Town en uiteindelijk blijkt de wraaklustige Cob achter de verstoring van Earthsea te zitten.

Stemmen: Junichi Okada, Aoi Teshima, Bunta Sugawara (Spirited Away), Yûko Tanaka (Princess Mononoke), Teruyuki Kagawa, Jun Fubuki, Takashi Naitô (Spirited Away)
Regie: Goro Miyazaki (de zoon van Hayao Miyazaki)
Genre: Animatie
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarAFTER THE SUNSET

Synopsis:
Na een geslaagde diamantroof heeft Max Burdett zich samen met zijn bloedmooie partner Lola teruggetrokken op een tropisch eiland. FBI–agent Stan Lloyd - die al jaren Burdett probeert te strikken, is er van overtuigd dat de meesterdief een nieuwe overval plant. Voor de kust van het eiland ligt immers een cruiseschip aangemeerd met aan boord de grootste diamant ter wereld.

Cast: Pierce Brosnan (Die Another Day, The World Is Not Enough), Salma Hayek (Frida, Once Upon A Time In Mexico), Woody Harrelson (Transsiberian, Natural Born Killers)
Regie: Brett Ratner (Rush Hour, X-Men: The Last Stand)
Genre: Actie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / 2.0
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008KNOCKAROUND GUYS

Synopsis:
De vier zonen van enkele zware mafiosi uit Brooklyn, slaan de handen in elkaar om een zak geld terug te vinden in Montana. Niet alleen krijgen ze het aan de stok met de lokale corrupte sheriff, het loopt pas echt goed fout wanneer één van de zonen de buit moet overhandigen aan zijn bloedeigen vader...

Cast: Vin Diesel (The Fast And The Furious: Tokyo Drift, The Pacifier), John Malkovich (Beowulf, Eragon), Seth Green (The Italian Job, Austin
Powers
)
Producers: Brian Koppelman (The Illusionist, Interview With The Assasin), David Levien (The Illusionist, Ocean's Thirteen)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008

Extra's:
• Scène selectie
• Filmmaker's Commentary
• Deleted Scenes
• Alternate Scenes
• Theatrical TrailerMONSTER IN LAW

Synopsis:
Het liefdesleven van Charlotte is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het stel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Maar dat is buiten Kevins moeder Viola gerekend. Zij verloor net haar job als televisiepresentatrice en heeft dus alle tijd om de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte is niet van plan om Kevin zomaar op te geven...

Cast: Jennifer Lopez (Shall We Dance, Maid In Manhattan), Jane Fonda (Georgia Rule, Nine To Five), Michael Vartan (One Hour Photo, Never Been Kissed)
Regie: Robert Luketic (Legally Blonde)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / 2.0
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 29 mei 2008