:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: COMMISSARIS REX & ALARM FÜR COBRA 11
PERSBERICHT: COMMISSARIS REX & ALARM FÜR COBRA 11
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2008-09-24 - Geplaatst door: Werner
COMMISSARIS REX & ALARM FÜR COBRA 11
De twee populairste Duitse politieseries ooit!

Vanaf vandaag liggen de twee populairste Duitse politieseries ooit in de winkel. Commissaris Rex gaat over een speurhond en zijn baasje die voor de Weense recherche werken. Herdershond Rex werd opgeleid door de toptrainers uit Hollywood die ook het varkentje Babe en Sint-Bernardhond Beethoven onder hun hoede namen. Deze successerie werd al in meer dan 100 landen uitgezonden. De spannende serie Alarm Für Cobra 11 munt uit door spectaculaire actiescenes en stunts. Twee agenten van de Autobahnpolizei, de "snelwegpolitie", achtervolgen criminelen op de Duitse wegen...

Twee topseries dus die de krimifans zullen bekoren!

COMMISSARIS REX

Commissaris Rex is de populaire Duitse televisieserie over een speurhond en zijn baasje die voor de recherche werken. De serie, opgenomen in en rond Wenen, werd in meer dan 100 landen uitgezonden. Op bevel janken en blaffen, doen alsof hij dood is, boeien doorbijten, schoenen verstoppen,… Het zijn maar enkele van de meer dan 30 commando’s die herdershond Rex beheerst. Die werden hem aangeleerd door Teresa Ann Miller. Een befaamde dierentrainster uit Hollywood die – samen met haar vader - onder meer het varkentje Babe en Beethoven, de Sint-Bernardhond, heeft opgeleid. Bij de zoektocht naar een geschikte commissarishond viel de keuze op Rex door zijn perfecte, niet te spitse oren, zijn atletische figuur en zijn mooie, heldere vacht. Hij was de enige die rustig op Teresa reageerde. Hij toonde zich trots, vriendelijk, nieuwsgierig en attent. Tijdens de dure en intensieve training van de televisiehond leerde Teresa hem wennen aan rustige, vriendelijke woorden in plaats van strenge commando's. Hij leerde voorwerpen oprapen en weer laten vallen, besluipen, verschillende ‘gezichtsuitdrukkingen’ te laten zien en nog veel meer. “Stadsplattegronden lezen of mensen redden - voor een portie friet doet Rex alles”, zegt Tobias Moretti, in de serie Rex' baasje. Als Rex zijn neus in de Weense plattegrond moet steken, moet Tobias een worstenbroodje op en neer bewegen, waarvan Rex zijn ogen niet af kan houden.

ALARM FÜR COBRA 11

Voor spectaculaire achtervolgingen en stunts moet je bij de opwindende actieserie 'Cobra 11' zijn. Die gaat over twee agenten bij de Autobahnpolizei. De ‘snelwegpolitie’ houdt zich in Duitsland bezig met verkeersongevallen, filebegeleiding en verkeersovertredingen en -misdrijven. De rol van de Turks-Duitse rechercheur Semir Gerkhan wordt sinds 1996 vertolkt door Erdogan Atalay. Door de jaren heen heeft die, vergelijkbaar met Witse, meerdere collegapartners gehad. En ook hier draait het erom om criminelen achter de tralies te houden en degenen die op vrije voeten zijn erachter te stoppen. Ben je fan van krimi-series als Witse en Flikken? Dan zijn de topseries Commissaris Rex en Alarm Für Cobra 11 zeker iets voor jou.

Product: DVD: Commissaris Rex: 4 DVD in slipcase, Cobra 11: 4 DVD in slipcase
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 16 september 2008


COMMISSARIS REX – Seizoen 1

A cop’s best friend

Synopsis
Hij is de trots van het Weense politiekorps: de trouwe politiehond Kommissar Rex, de speurneus die zich in elke zaak vastbijt. Nadat zijn baas bij een schietpartij om het leven komt, wordt Rex toegewezen aan rechercheur Richie Moser. Maar de dood van zijn baasje heeft Rex zwaar getraumatiseerd en Moser moet alles uit de kast trekken om de herdershond er weer bovenop te helpen. Wanneer dat eenmaal is gelukt, blijken Moser en Rex een effectief duo in de misdaadbestrijding. Rex helpt zijn baasje bij het opsporen van drugs, wapens, lijken en verdachten.

Deze dvd-box bevat alle veertien afleveringen van het eerste seizoen van deze succesvolle serie, die in meer dan honderd landen werd uitgezonden.
Episode 1: Endstation Wien
Episode 2: Ein perfekter Mord
Episode 3: Flucht in den Tod
Episode 4: Der Tod der alten Dame
Episode 5: Tanz auf dem Vulkan
Episode 6: Die Tote von Schönbrunn
Episode 7: Diagnose Mord
Episode 8: Ein feines Haus
Episode 9: Amok
Episode 10: Der erste Preis
Episode 11: Tödliche Teddys
Episode 12: Bring mir den Kopf von Beethoven
Episode 13: Unter den Straßen von Wien
Episode 14: Schüsse auf Rex

Features
Releasedatum: 16 september 2008
Soort product: 4 DVD in slipcase
Cast: Tobias Moretti (Caesar, Io, Don Giovanni, Midsummer Madness), Karl Markovics (The Counterfeiters, All The Queen's Men, Wanted), Wolf Bachofner (Tatort, Hund Und Katz, The Reason Why)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Duits Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: TV-serie/detective
Speelduur: 630 Minuten
Leeftijd: 12 jaar, grof taalgebruik, angst en geweld


ALARM FÜR COBRA 11 - Seizoen 1


Synopsis
Hun domein is de snelweg. Hun snelheid is dodelijk. Dit is het levensgevaarlijke werk van Cobra 11, een elite-team van politiemannen. Semir Gerkhan en zijn collega’s bestrijden de misdaad op de snelwegen. Autodieven, moordenaars en ontvoerders: de mannen van Cobra 11 komen het allemaal tegen, terwijl ze dagelijks hun leven op het spel zetten om de veiligheid van andere automobilisten te waarborgen. Alarm für Cobra 11 is een van de meest succesvolle Duitse tv-series aller tijden. Een krimi vol spectaculaire achtervolgingen, schietpartijen en stunts. Vanaf de eerste aflevering keken meer dan tien miljoen Duitsers elke week naar deze grensverleggende actieserie die gefilmd werd in en rondom Berlijn.

Disc 1.
Episode 1: Bomben bei Kilometer 92
Episode 2: Rote Rosen, schwarzer Tod
Episode 3: Der neue Partner
Disc 2.
Episode 4: Mord und Totschlag
Episode 5: Tod bei Tempo 100
Episode 6: Der Alte und der Junge
Disc 3.
Episode 7: Falsches Blaulicht
Episode 8: Der Samurai
Episode 9: Endstation für alle

Features
Releasedatum: 16 september 2008
Soort product: 4 DVD in slipcase
Cast: Johannes Brandrup (80 Minutes, Tatort, St. Paul), Almut Eggert (Tatort, Question 7, Balko), Gottfried Vollmer (Der Zauberberg, Der Letzte Zeuge, Tatort)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Duits Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: TV-serie/actie
Speelduur: 468 Minuten
Leeftijd: 12 jaar, angst en geweld