:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: TIN MAN
PERSBERICHT: TIN MAN
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-09-25 - Geplaatst door: Werner
TIN MAN
Vanaf 9 september is de fantastische miniserie TIN MAN uit op dvd!

Door een hevige tornado belandt de intelligente en rebelse DG in de magische Outer Zone, die door de kwade tovenares Azkadellia herschapen werd tot een kille woestenij. Azkadellia heeft haar bloedeigen moeder,
koningin Lavender Eyes, onttroond en machtige leiders als Mystic Man aan de kant geschoven. Zelfs de onverschrokken strijders van de Oosterse gilde vrezen haar nooit te kunnen verslaan. Aan de hand van haar dromen ontdekt DG echter dat zij de enige is die de gevaarlijke Azkadellia kan stoppen. Zal DG in dit vijandige land en omringd door ijzingwekkende creaturen, slagen in haar missie?

Het magische Tin Man is een moderne versie van de klassieker The Wonderful Wizard Of Oz. De unieke wezens, huiveringwekkende slechteriken en onverwachte wendingen die de makers uit hun hoed toveren, overtreffen op magistrale wijze Dorothy's oorspronkelijke dromen.

Een indrukwekkende cast kruipt in de huid van de bekende personages. Rijzende ster Zooey Deschanel, bekend van The Happening en Bridge To Terabithia, speelt de moedige DG. Alan Cumming (The L Word, de Spy Kids trilogie) vertolkt Glitch, Neal McDonough (Flags Of Our Fathers, The Guardian) brengt Tin Man tot leven en Raoul Trujilo (Apocalypto) geeft zich helemaal als Raw. Natuurlijk mag ook Toto niet ontbreken...

In de Verenigde Staten was Tin Man een echt kijkcijferkanon. Maar liefst 26 miljoen mensen bekeken deze miniserie op Sci Fi Channel. De serie werd ook beloond met 9 Emmy nominaties, waaronder die voor Outstanding Miniseries.

Tin Man (2 dvd Digipack) is vanaf 9 september verkrijgbaar in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron