:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: PATHOLOGY
PERSBERICHT: PATHOLOGY
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2008-10-09 - Geplaatst door: Werner
PATHOLOGY
Everybody has a secret

Ted Grey is een briljante arts en student Pathologie. Samen met zijn medestudenten onderzoekt hij verdachte sterfgevallen. Hij wordt opgenomen in een select clubje dat een morbide geheim blijkt te hebben: om de beurt plegen ze een ingewikkelde moord. Zo testen de onderzoekers wie van hen het meeste talent heeft en de juiste doodsoorzaak kan bepalen.

Uit onderzoek blijkt dat televisieseries als Grey’s Anatomy en Silent Witness de daders van moorden steeds slimmer maken. Maar wat als de artsen zélf op pad gaan om te doden? Degenen die beter dan wie ook weten hoe je een moord kan camoufleren. En wat als er dan onderling spanningen ontstaan?

De rol van Ted Grey wordt vertolkt door Milo Ventimiglia, een van de meest veelbelovende talenten van Hollywood. De Californische acteur (°1977) debuteerde met een gastrolletje in The Fresh Prince Of Bel-Air. Maar fans van Heroes zullen hem zeker herkennen als Peter Petrelli, de verpleger die de krachten van de andere heroes overneemt.

Alyssa Milano (°1972) speelt Gwen, de verloofde van Ted. Milano stond op haar 7e al op de planken in de musical Annie. Ze verwierf roem als Samantha, de dochter van Tony Danza in de razend populaire sitcom Who’s The Boss. Meer recent kennen we haar van Charmed, de serie over de drie heksenzusters. En binnenkort zal ze te zien zijn in de nieuwe televisiereeks Single With Parents met Beau Bridges, de grote broer van Jeff Bridges. Reden genoeg dus om Pathology te bekijken. Een spannende, donkere thriller voor niet al te gevoelige zielen.

Synopsis
Een groepje geneeskundestudenten raakt in discussie over de ‘perfecte moord’. Ze besluiten een weddenschap af te sluiten wie van hen een dusdanig perfecte moord kan begaan, dat zelfs de beste pathologen niet kunnen achterhalen wat er gebeurd is met het slachtoffer. Met alle gevolgen van dien...

Features
Regie: Marc Schoelermann
Cast: Milo Ventimiglia (Heroes, Rocky Balboa), Alyssa Milano (Charmed, Commando)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geuid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: horror
Speelduur: 93 Minuten
Leeftijd: 16 jaar, angst, geweld

Extra's:
• Also or soon available