:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2009
Bron: Paradiso - Datum: 2008-11-15 - Geplaatst door: Werner

THE NANNY DIARIES

 
Synopsis:

Tijdens een worsteling met zichzelf over wie ze wil worden krijgt Annie, door een misverstand, het aanbod om als nanny te gaan werken bij een rijk gezin. Al snel ontdekt ze dat het zoontje geen aandacht krijgt van zijn ouders en daarom zijn woede op de buitenwereld afreageert. De moeder is te druk met haar rijke leventje bezig om de problemen in haar leven onder ogen te zien en de vader is nooit thuis en zondert zich af van zijn gezin. Wanneer Annie, die door een misverstand Nanny genoemd wordt, een band begint te krijgen met het jongetje, moet ze haar privé-leven opzij zetten om dat van hem op de rails te krijgen.

 

Cast: Scarlett Johansson (The Other Boleyn Girl, Girl With A Pearl Earring, Lost In Translation), Laura Linney (The Savages, Jindabyne, Mystic River), Alicia Keys ("Friends", "Six Feet Under"), Donna Murphy (Spider-Man 2, "Ally

McBeal")

Regie: Robert Pulcini & Shari Springer Berman (American Splendor)

Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 22 januari 2009
 
Extra's:
• Trailer

• Ook Verkrijgbaar

 

MAMA'S BOY
 
Synopsis:

De excentrieke Jeffrey Mannus is 29 jaar oud en woont nog altijd thuis bij zijn moeder Jan. Hij ziet geen enkele reden om deze situatie te veranderen, maar zijn perfecte wereld komt in gevaar wanneer Jan Mert ontmoet. De twee worden verliefd en Jeffrey ziet zijn territorium bedreigd, iets wat hij niet zal toelaten. Hij roept de hulp in van Nora, een singer-songwriter met anarchistische trekjes en een zwak voor hem. Maar op het moment dat de oorlog tussen Jeffrey en Mert escaleert, gebeurt het onverwachte. Jeffrey ontdekt tot zijn grote verbazing de volwassene in hem.

 

Cast: Jon Heder (Just Like Heaven), Diane Keaton (Because I Said So, The First Wives Club, The Godfather: Part III), Jeff Daniels (Good Night, And Good Luck, Pleasantville, Speed), Anna Faris (Brokeback Mountain, Lost In Translation)

Regie: Tim Hamilton
Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 22 januari 2009

 

Extra's:

• Trailer
• Ook verkrijgbaar
 

GRACE IS GONE

 
Synopsis:

Stanley Phillips (John Cusack) had zijn hele leven uitgestippeld. Hij zou zijn land dienen en was voorbestemd voor een militaire carrière. Die droom kwam abrupt tot een einde wanneer bleek dat zijn ogen niet goed genoeg waren. Nu staat hij achter de toonbank in een buurtwinkel terwijl zijn vrouw Grace als sergeant vecht in Irak. Plots slaat het noodlot toe: Grace komt om in een aanslag. Stanley besluit voorlopig niets tegen zijn twee dochters te zeggen en beslist spontaan om op 'road trip' te vertrekken. Maar hoe verder ze rijden, hoe meer hij ook beseft dit hun laatste onschuldige momenten zijn en dat hem een onvermijdelijke taak te wachten staat: het leven van zijn dochters voor altijd veranderen.

 

Cast: John Cusack (Serendipity, High Fidelity, Being John Malkovich), Shélan O'Keefe, Gracie Bednarczyk

Regie: James C. Strouse
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Releasedatum: 22 januari 2009
 
Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar
 

THE HOME SONG STORIES
 
Synopsis:

1964. De mooie Rose Hong (Joan Chen) is zangeres in een glamoureuze nachtclub in Hong Kong. Wanneer ze de Australische zeeman Bill ontmoet, besluit ze alles achter te laten en met hem mee te gaan. Samen met haar twee kinderen, Tom en May, volgt ze Bill naar Victoria. Al gauw verlaat ze Bill en verhuist ze met Tom en May naar Sydney waar ze de komende zeven jaar als dienster in Chinese restaurants zal werken. In die periode gaat ze van de ene desastreuze relatie naar de andere, waardoor de band met haar kinderen totaal vertroebelt. Gebaseerd op waar gebeurde feiten, toont The Home Song Stories een aangrijpend verhaal over de relatie tussen een moeder en haar kinderen, onbeantwoorde liefde, verraad en geheimen die over de continenten en de jaren heen het leven van iemand kunnen beheersen.

 

Cast: Joan Chen (Lust, Caution), Steven Vidler (The Thin Red Line), Kerry Walker (Moulin Rouge!)

Regie: Tony Ayres (Walking On Water)

Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 22 januari 2009
 
Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar
 

BIENVENUE CHEZ LEZ CH'TIS

 
Synopsis:

Philippe Abrams is postbediende in het zonnige Franse Salon-de Provence. Om aan de grieven van zijn wispelturige vrouw Julie te voldoen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Zijn plannetje mislukt echter en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden van Frankrijk. Abrams verhuist zonder vrouw en zoonlief naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het Noorden heeft, niet helemaal strookt met de werkelijkheid en bouwt hij een hechte vriendschap op met de plaatselijke bewoners die zcihzelf trots Ch'tis noemen.

 

Cast: Kad Merad (Je Vais Bien, Ne T'en Fais Pas), Dany Boon (Mon Meilleur Ami), Zoé Félix, Anne Marivin, Lorenzo Ausilia-Foret (Truands), Philippe Duquesne (Un Long Dimanche De Fiançailles)

Regie: Dany Boon (La Maison Du Bonheur)

Genre: Komedie
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 22 januari 2009
 
Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar