:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: THE PRINCE AND ME 3: A ROYAL HONEYMOON
PERSBERICHT: THE PRINCE AND ME 3: A ROYAL HONEYMOON
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-11-15 - Geplaatst door: Werner

THE PRINCE AND ME 3: A ROYAL HONEYMOON

 

Op 9 december komt de romantische komedie The Prince and Me 3: A Royal Honeymoon uit op dvd!

 

Zes maanden na hun bruiloft kunnen de pasgekroonde koning van Denemarken, prins Edvard (Chris Geere), en zijn vrouw dr. Paige Morgan (Kam Heskin), een voormalig boerenmeisje uit Wisconsin, eindelijk genieten van hun huwelijksreis. Om de paparazzi te ontwijken, veranderen ze op het laatste moment hun bestemming. Ze vliegen naar het afgelegen Belavia met een wonderschone natuur. Ondanks de beloofde discretie, worden ze toch herkend door Oliver Laertus, het hulpje van Eddies vijand, minister-president Polonius. Tijdens een tochtje door de natuur van Belavia komen Eddie en Paige erachter dat Polonius het bevel gegeven heeft het prachtige bos plat te gooien om naar olie te boren. Ze moeten de Belaviaanse leider prins Georgiev aan hun kant krijgen en Scott, die ook meewerkt aan dit gemene plan, te slim af zijn. Uiteindelijk moet Eddie Polonius zien uit te schakelen tijdens een confrontatie op de piste...

 

Na het succesvolle The Prince And Me, waarin de Amerikaanse Paige Morgan de innemende student Edvard leert kennen, en het vervolg The Prince And Me 2: The Royal Wedding, volgt nu voor de fans het ultieme avontuur. Paige en Evrard kunnen eindelijkop huwelijksreis. Helaas loopt dit niet van een leien dakje... De rol van Paige werd in de eerst film vertolkt door Julia Stiles. Sinds deel 2 vertolkt Kam Heskin (van o.a. Catch Me If You Can met Leonardo Di Caprio) deze rol met veel overtuiging. Acteur Chris Geere neemt de rol van de knappe Evrard over van Luke Mably (deel 1 en 2)

 

The Prince And Me 3: A Royal Honeymoon brengt je een nieuwe zotte komedie vol romantische avonturen! The Prince And Me 3: A Royal Honeymoon is vanaf 9 december verkrijgbaar in de reguliere handel!

 


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron