:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: IN EUROPA
PERSBERICHT: IN EUROPA
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-11-20 - Geplaatst door: Werner
IN EUROPA

Op 9 december komt de luxueuze dvd-box van In Europa uit!

 In Europa - Serie 1 is een achttiendelige televisieserie, gemaakt naar aanleiding van het veelgeprezen boek 'In Europa'  van de Nederlandse journalist Geert Mak. Serie 1 werd in 2008 uitgezonden op Canvas en meer dan 800.000 mensen keken  wekelijks naar deze serie.

In Serie 1 reist u in het voetspoor van de auteur door de eerste helft van de vorige eeuw. Per aflevering staan een locatie en een jaar centraal: de verschrikkingen van de tweede slag bij Ieper 1915, de  verscheurende burgeroorlog in Madrid 1937, de uitputtende slag om Stalingrad in1943 en nog veel meer spectaculaire gebeurtenissen. Het ingrijpende en meeslepende verhaal van ooggetuigen en direct betrokkenen voor wie de geschiedenis vaak nog actueel is, zorgen ervoor dat de geschiedenis nooit meer vergeten wordt. Bjorn Soenens verzorgde de voice-over van deze boeiende televisieserie.
 
De collectie bestaat uit:
• negen dvd's met alle achttien delen van Serie 1
• twee cd's met in totaal zeven podcasts ingesproken door Geert Mak
• vier cd's met klassieke muziek van componisten uit de twintigste eeuw (243 min.)
• een exclusieve 'In Europa' pos ter 

Op de negen dvd's staan maar liefst 18 afleveringen, goed voor circa 643 minuten kijkplezier. De dvd-box In Europa – Serie 1 is een must voor iedereen die de geschiedenis van Europa kent of graag wil liever kennen. In Europa – Serie 2 zal vanaf 25 november op Canvas te zien zijn. Voor meer info, achtergronden, uitzendingen, reizen, podcasts en meer, www.ineuropa.nl! 

Deze schitterende luxueuze dvd-box In Europa is vanaf 9 december verkrijgbaar in de reguliere handel!
Recent nieuws van dezelfde bron