:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOMPA SEIZOEN 1
PERSBERICHT: BOMPA SEIZOEN 1
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-11-24 - Geplaatst door: Werner

BOMPA
Op 9 december komt het langverwachte eerste seizoen van Bompa uit op dvd!

 

Bompa wordt een dagje ouder. Zijn kinderen vinden dat hij niet langer alleen kan blijven wonen en houden een familieraad. Deze wordt echter geen succes en de broers gaan stampvoetend uit  elkaar. De sfeer verslechtert nog als Roger besluit Bompa bij hem in huis te nemen. Zijn vrouw Frieda ziet dit absoluut niet zitten en pakt haar koffers. Bompa is zich intussen van geen kwaad bewust...

 

Van 1989 tot 1994 werd deze komische serie uitgezonden op VTM. Ze was bijzonder succesvol. Wijlen Luc Philips zette een onvergetelijke prestatie neer in de rol van Bompa. Ook de vertolkingen van Ruud De Ridder (kleinzoon Leo), Ivo Pauwels (zoon Roger), Jane Peter (Josée), Linda De Ridder (Sonja) en Liliane Raymaekers (Frieda) blijven in eiders geheugen gegrift. Ook dank zij de levensechte scenario's van de hand van Ruud De Ridder, werd Bompa één van de populairste sitcoms van begin jaren negentig bij VTM.

 

Op deze driedelige slipcase dvd-box staan 25 afleveringen, goed voor een totale speelduur van 625 minuten. Deze box bevat afleveringen uit 1989 en 1990. De 3 DVD - slipcase van Bompa is vanaf 9 december verkrijgbaar in de reguliere handel!




Recent nieuws van dezelfde bron