:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2009
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2009
Bron: Paradiso - Datum: 2009-05-01 - Geplaatst door: Werner
WHAT JUST HAPPENED
 
Synopsis:

Een filmproducer in Hollywood (Robert de Niro) probeert zich te manoeuvreren langs de valkuilen van de filmindustrie. Hij moet binnen twee weken zowel zijn nieuwste film maken als zijn huwelijk zien te redden.

 

Cast: Robert De Niro (The Good Shepherd, Jackie Brown, Good Fellas, Taxi

Driver), Sean Penn (The Interpreter, 21 Grams, Mystic River), Catherine Keener (Synecdoche, New York, Into The Wild, An American Crime), John Turturro (The Good Shepherd, Romance & Cigarettes, O Brother, Where Art Thou?), Robin Wright Penn (New York, I Love You, Unbreakable), Stanley Tucci (The Devil Wears Prada, Shall We dance, Road To Perdition), Kirsten Stewart (Jumper, Panic Room), Michael Wincott (The Assassination Of Richard Nixon, Along Came A Spider, Basquiat), Bruce Willis (Grindhouse, Alpha Dog, Sin City)

Regie: Barry Levinson (Bandits, Rain Man, Good Morning, Vietnam)

Genre: Speelfilm

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1, Frans Dolby Digital 5.1

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

SOUL'S CODE
 
Synopsis:

Het naakte lichaam van een vermoorde universiteitsstudente wordt gevonden met een vreemd teken op haar voorhoofd. Dit teken zou aangebracht zijn om de wraak van haar geest te voorkomen. De zaak wordt in de deskundige handen gegeven van detective Khan van het DSI. Het dode meisje wordt naar dokter Nicha van het CIFS in Bangkok gebracht om meer sporen te vinden en de identiteit te ontdekken. Intussen raakt C., een voormalig vriendje van het meisje, betrokken bij de zaak wanneer hij begint met het zoeken naar zijn ex-liefje. Wanneer haar geest echter contact tracht te zoeken met de levenden, begint detective Khan echt te geloven dat er iets bovennatuurlijks in het spel is. Dit zou hem wel eens naar de oplossing van de zaak kunnen brengen.

 

Cast: M.L. Nattakorn Devakula, Premsinee Ratanasopa, Napat Banchongchitpaisal

Regie: Adsajun Sattagovit

Genre: Thriller

Geluid: Thais Dolby Digital 5.1

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

SHARKWATER
 
Synopsis:

Passie en een levenslange adoratie voor haaien dreven Rob Stewart er toe een documentaire te maken waarin oude vooroordelen en stereotypen betreffende haaien ontkracht worden. Hij reist naar de wateren met de meeste haaien ter wereld en toont ons het belang van haaien in niet alleen de evolutiegeschiedenis, maar ook de huidige ecologie. Tevens neemt hij het voor hen op als bedreigde diersoort en krijgt hij hierdoor te maken met onder meer piraten, maffia en militairen. We zien hoe haaien langzamerhand van roofdier tot prooi zijn verworden.

 

Cast: Patrick Moore, Erich Ritter, Rob Stewart, Paul Watson, Boris Worm

Regie: Rob Stewart
Genre: Documentaire
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

KURT COBAIN: ABOUT A SON
 
Synopsis:

Een jaar voordat Nirvana-zanger Kurt Cobain zelfmoord pleegde sprak hij uitvoerig met journalist Michael Azerrad. De vijfentwintig uur durende bandopnamen van deze gesprekken vormen de basis van het portret 'Kurt Cobain: About a Son'. Cobain vertelt openhartig over onder meer zijn jeugd, de plotselinge doorbraak van Nirvana en zijn veelbesproken relatie met Courtney Love. Hoewel er meer dan genoeg filmopnames van Cobain bestaan, heeft regisseur AJ Schnack ervoor gekozen deze niet te gebruiken. Schnack laat daarentegen wel de plekken zien die in het leven van Cobain een rol hebben gespeeld.

 

Cast: Kurt Cobain

Regie: AJ Schnack (Gigantic (A Tale of Two Johns))

Genre: Documentaire
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

FEAST
 
Synopsis:

Op een koude avond worden in een bar de bezoekers en het personeel ineens aangevallen door een grote groep vliegende monsters. Iedereen moet vechten voor zijn leven, want de monsters zijn van plan alle aanwezigen één voor één op te eten...

 

Cast: Duane Whitaker (The Devil's Rejects, Pulp Fiction), Balthazar Getty (Ladder 49, Charmed-TV Serie), Chauntae Davies (Totally Blonde), Josh Zuckerman (Austin Powers In Goldmember)

Regie: John Gulager

Genre: Horror

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 18 juni 2009
 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

HAVOC
 
Synopsis:

Enkele verveelde rijke tieners uit de Los Angeles Palisades zijn helemaal gefascineerd door de hiphopcultuur. Ze imiteren de "gangsta lifestyle" om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Wanneer ze afzakken naar the East Side en verbroederen met een East LA gang, verzeilen hun luxeleventjes in een neerwaartse spiraal van geweld en wanhoop.

 

Cast: Anne Hathaway (Passengers, Rachel Getting Married, The Devil Wears Prada, Get Smart), Bijou Phillips (The Door In The Floor, Black And White), Shiri Appleby (Charlie Wilson's War, Swimfan), Michael Biehn (Borderline, Planet Terror), Joseph Gordon-Levitt (Killshot, 10 Things I Hate About You), Freddy Rodriguez (Planet Terror, Payback)

Regie: Barbara Kopple (American Dream, Woodstock '94)

Genre: Thriller
Geluid: Engels Stereo
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

BONES
 
Synopsis:

Jimmy Bones (Snoop Dogg), knap en gerespecteerd door de mensen in zijn buurt, weigert crack en cocaïne te dealen. Verraden door zijn naaste vrienden, wordt hij op brutale wijze door de crackdealers vermoord. Na zijn dood overspoelen misdaad en drugs zijn buurt. Bones' geliefde, Pearl (Pam Grier), blijft alleen achter. Twintig jaar later keert hij terug om als geest wraak te nemen...

 

Stemmen: Snoop Doggy Dogg (Training Day), Pam Grier (Jackie Brown, The L Word – TV serie), Michael T. Weiss (Freeway), Clifton Powell (Rush Hour, Street Kings)

Regie: Ernest R. Dickerson (Bulletproof)
Genre: Horror
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 

THE DOOR IN THE FLOOR
 
Synopsis:

Deze film is gebaseerd op de bestseller "A Widow for One Year" van John Irving. We maken kennis met Ted Cole, een beroemd kinderboekenschrijver, en zijn knappe vrouw Marion. Hun ooit geweldige huwelijk is nu getekend door tragiek. Marions chronische neerslachtigheid en Teds ontrouw drijven hun relatie in een impasse. Dan huurt Ted de jonge Eddie O'Hare in als assistant. Al snel zal blijken dat Eddie als communicatiemiddel fungeert tussen Ted en zijn vrouw en uiteindelijk wordt hij zelfs de drijfveer achter de ommezwaai in het leven van het koppel.

 

Cast: Elle Fanning (The Curious Case Of Benjamin Button, I Am Sam), Jeff Bridges (Iron Man, Seabiscuit, Arlington Road, The Big Lebowski), Kim Basinger (8 Mile, L.A. Confidential, Batman), Jon Foster (Thirteen Days), Bijoux Philips (Havoc, Bully, Almost Famous)

Regie: Tod Williams
Genre: Drama
Geluid: Engels DTS 5.1/Engels 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (2.35:1) Anamorphique

Releasedatum: 18 juni 2009

 

Extra's:

• Audiocommentaar

• Behind the Scenes: Frame on the Wall

• Novel to Screen: John Irving

• Anatomy of a Scene - Sundance Special

 

THE EX
 
Synopsis:

Het rustig leven van Tom Reilly wordt compleet verstoord wanneer zijn vrouw Sofia zwanger wordt. Zij zegt haar goedbetaalde job als advocate op en Tom wordt de kostwinner. Wanneer hij door zijn zoveelste werkgever ontslagen wordt, ziet hij zich verplicht om bij zijn schoonvader te gaan werken en moet het stel van New York naar Ohio verhuizen. In deze nieuwe job komt hij echter onder de hoede van Sofia's ex vriendje, "Chip". Deze is vastbesloten om Sofia voor zich terug te winnen...

 

Cast: Zach Braff (The Last Kiss, Garden State), Amanda Peet (Syriana, Identity, Changing Lanes), Jason Bateman (The Kingdom, Starsky & Hutch), Charles Grodin (Beethoven, Dave)

Regie: Jesse Peretz (The Château)

Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

PULSE
 
Synopsis:

Mattie (Kristen Bell) werkt voor een klein computerbedrijf. Op een dag probeert ze tevergeefs haar collega Josh te bereiken. Als Mattie bij hem langs gaat, vindt ze hem verhangen aan het plafond. Niemand kan zijn zelfmoord begrijpen. Twee dagen na het ongeval krijgen zijn vrienden een vreemde e-mail waarin Josh om hulp vraagt. Mattie komt in aanraking met dode mensen die terug willen wat ze niet meer hebben: hun leven.

 

Cast: Kristen Bell (Forgetting Sarah Marshall), Ian Somerhalder (Lost - TV Serie, Changing Hearts), Christina Milian (American Pie), Rick Gonzalez (War Of The Worlds, Coach Carter), Jonathan Tucker (100 Girls, The Virgin Suicides)

Regie: Jim Sonzero
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)

Releasedatum: 18 juni 2009

 
Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar
 

HIDE
 
Synopsis:

Billy en Betty zijn een extreem gewelddadig en crimineel stel. Ze zijn enorm verliefd op elkaar en trekken al rovend en moordend door het land. Nadat ze de buit van een bankroof verborgen hebben wordt Billy eindelijk gevangen, maar Betty weet te ontsnappen. Na zeven lange jaren zonder zijn geliefde achter de tralies moet Billy overgeplaatst worden. Betty maakt van de gelegenheid gebruik om hem te helpen uit te breken. Weer samen blijkt hun liefde niet gedoofd te zijn, maar Billy is wel veranderd. Hij heeft berouw van zijn misdaden en weet dat ze eens een enorm hoge prijs hiervoor moeten betalen. Ze keren terug naar de plek waar het geld verborgen ligt, maar onderweg blijkt dat de tijd van afrekening al aangebroken is. Een nog grotere psychopaat dan zijzelf vermoordt de weinige mensen waar Billy om geeft. Hij zit het tweetal op de hielen, om ze te straffen op de manier die hen het hardst raakt. Een gewelddadige confrontatie kan niet uitblijven.

 

Cast: Christian Kane (Close To Home, Angel, Leverage), Rachel Miner (The Black Dahlia, Fatwa, Californication), Beth Grant (Pearl Harbor, Rock Star, Donnie Darko, No Country For Old Men)

Regie: K.C. Bascombe (Fear Of The Dark, Swindle, The Contract)

Genre: Thriller
Geluid: Engels 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)

Releasedatum: 18 juni 2009

 

HOUSE OF FEARS
 
Synopsis:

Met Halloween wordt het 'House of Fears' geopend. Een hypermodern spookhuis, dat

de attractie van het jaar moet worden. Zes vrienden besluiten de avond ervoor alvast een kijkje in het huis te nemen. Maar hun lollige avontuur slaat al snel om in panische angst als ze opgesloten raken en met geen mogelijkheid kunnen ontsnappen. Eén voor één verdwijnen ze en sterven op lugubere wijze. Fantasie en ijzige werkelijkheid zijn steeds moeilijker te onderscheiden en de overlevenden moeten op elkaar vertrouwen om het er levend vanaf te brengen.

 

Cast: Corri English (Runaway Jury, Unrest, The Bedford Diaries), Sandra McCoy (A Cinderella Story, The Hot Chick, Like Mike), Michael J. Pagan (See No Evil, Nite

Tales: wwwwThe Movie, Chain Letter)

Regie: Ryan Little

Genre: Horror
Geluid: Engels 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 juni 2009