:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DIRTY MIND
PERSBERICHT: DIRTY MIND
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-06-18 - Geplaatst door: Werner
DIRTY MIND
Op 16 juni komt Dirty Mind, de film van Pieter Van Hees met Wim Helsen, uit op dvd.

Dirty Mind is geschreven en geregisseerd door Pieter Van Hees en vormt het tweede deel van zijn langspeelfilm-trilogie Anatomie Van Liefde En Pijn. Linkeroever kwam in maart 2008 in de bioscoop, de dvd-release volgde op 11 november 2008. Van Hees werkt momenteel aan het derde en laatste deel, dat The Wasteland zal heten.

De tragikomedie is het filmdebuut van Wim Helsen als Diego/Tony T. Met award-winnende shows zoals Heden Soup! en Bij Mij Zijt Ge Veilig, maar ook via de rubriek ‘De vrienden van de poëzie’ in Man Bijt Hond en Comedy Casino werd Helsen bijzonder populair. Kristine Van Pellicom speelt Jaana. Zij was eerder te zien in o.a. Raf En Ronny, W817, Witse, De Parelvissers en Katarakt . Verder zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Peter Van den Begin, Sien Eggers, Frank Focketyn en Maaike Neuville.

Op de dvd staat een geweldige extra: de Making Of van de film, die je meeneemt naar alle ‘behind the scenes- momenten’ van de stunts. Er staan ook interessante interviews met de verschillende acteurs op. De Making Of duurt 40 minuten.

De film is geproduceerd door Frank Van Passel, Bert Hamelinck en Kato Maes van Caviar en kwam op 26 maart 2009 uit in de bioscoop. De dvd is vanaf 16 juni verkrijgbaar in de reguliere winkel!
Recent nieuws van dezelfde bron