:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOMPA SEIZOEN 4
PERSBERICHT: BOMPA SEIZOEN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-08-03 - Geplaatst door: Werner
BOMPA 4
 

Op 18 augustus komt het vierde en tevens laatste seizoen van de succesvolle serie Bompa uit op 3-delige dvd-box!

 
Het vierde seizoen van de komische volks-serie Bompa gaat verder waar seizoen drie stopte. Vorig seizoen zagen we hoe Bompa bij zijn kleinzoon Leo introk en hoe veel moeite dat van alle betrokken partijen eiste. Ondertussen legt Bompa zich volledig toe op zijn eerste kleinkind. We zien ook hoe Roger Josée ten huwelijk vraagt. Zal ze 'ja' zeggen? En is het waar dat Sonja zwanger is van een tweede kindje?
 
Bompa kwam voor het eerst op het scherm op in 1989. Vijf jaar lang was deze serie geliefd en goed bekeken door de levensechte scenario's van Ruud De Ridder. Na de heruitzendingen, volgen nu volop de luxueuze dvd-uitgaven. In november komt er trouwens nog een extraatje... dus hou de berichten zeker in de gaten! De verkoop van de drie vorige dvd-boxen van Bompa is trouwens evenzeer een succesverhaal. Van de voorbije 3 volumes passeerden al 35.000 exemplaren de toonbank en daarmee liggen de verkoopscijfers in de lijn van het al even populaire Nonkel Jef!
 

De herkenbare gezichten zijn uiteraard Ruud De Ridder (Leo), Ivo Pauwels (Roger) naast wijlen Luc Philips als den Bompa zelf. Andere rollen worden gespeeld door Jane Peter (Josée), Linda De Ridder (Sonja), Liliane Raymaekers (Frieda), Bernard Verheyden (Albert) en Denise Zimmermann (Francine). De vierde driedelige dvd-box bevat 24 afleveringen met een totale speelduur van 625 minuten. Het vierde seizoen van Bompa is vanaf 18 augustus verkrijgbaar in de reguliere handel!


 Recent nieuws van dezelfde bron