:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: PAT & STAN
PERSBERICHT: PAT & STAN
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-08-06 - Geplaatst door: Werner
PAT & STAN
 

Voor de kleintjes is het olijke duo Pat en Stan ondertussen dagelijks voer op Ketnet. Een nieuwe dvd kan daarom niet ontbreken! In dit tweede deel van Pat en Stan gaan we opnieuw mee op pad met het koddige nijlpaard Pat en de vrolijke hond Stan. Klaar voor wat doldwaze humor en leuke verhalen?? Uw kroost zal er van smullen!

 

Op 18 augustus komt voor de allerkleinsten een nieuwe DVD van de Europees bekroonde animatieserie Pat en Stan uit! Op het gerenomeerde en grootste Europese Animatie Festival van Annecy (juni 2009) viel de televisie-serie Pat en Stan in de prijzen. Pat en Stan won de Speciale Prijs van de Jury voor Beste TV-serie.

 

Deze reeks wordt geanimeerd en gecreeërd door de fransman Pierre Coffin, maar is bovendien een coproductie met het Belgische productiehuis Vivi Film, die eerder ook al Les Triplettes De Belleville en Brendan, Het Geheim Van Kells op haar palmares heeft staan. De serie is in het Vlaams gesproken, met o.a. de stemmen van Pieter-Jan De Smet, Nele Bauwens, Anneke De Keersmaeker, Sven De Ridder en Hans Van Cauwenberghe

 

Met Pat en Stan wil Bridge Entertainment graag een nieuw segment van high standard–kinderseries aanbieden, die de gulden middenweg bieden tussen het educatieve en het populaire. Pat en Stan vormt een welgekomen afwisseling voor Bob De Bouwer, Thomas De Stoomlocomatief en andere kinderreeksen.

 

De DVD van Pat en Stan – deel 2 is vanaf 18 augustus verkrijgbaar in de reguliere handel!

 

 Recent nieuws van dezelfde bron