:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 5
PERSBERICHT: ASPE SEIZOEN 5
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-08-31 - Geplaatst door: Werner
ASPE SEIZOEN 5
De vruchtbare samenwerking tussen vaste waarden Herbert Flack, Francesca Vanthielen, Maaike Cafmeyer, Mathias Coppens en Michel Van Dousselaere vertaalt zich opnieuw in een brede waaier van meeslepende misdaadonderzoeken, die zich nog altijd in het unieke decor van de stad Brugge situeren. Aan de authenticiteit van de crimi - de sterke acteerprestaties, de boeiende scenario's en de sfeervolle verfilming in HD - is niet geraakt, maar toch is de 5de jaargang geen blauwdruk van de vorige. Er werd immers gewerkt aan een nieuwe generiek met een herwerkte muziekscore. Maar misschien wel de belangrijkste ingreep van de makers: Herbert Flack (Pieter Van In) vormt een duo met Koen Van Impe (Ivo Verbruggen). 

Vanaf 15 september is de nieuwe zesdelige dvdbox van seizoen 5 van Aspe te koop!

 De Vlaamse politieserie is al vier seizoenen lang één van de toppers op de Vlaamse televisie. Het vijfde seizoen gaat verder op dit elan. Ook in Nederland blijft Aspe succesvol. Regisseurs Frank Van Mechelen, Miel Van Hoogenbemt en ook (!) Mattias Coppens laten zich van hun sterkste kant zien om alles perfect in beeld te brengen. Bijgevolg wordt de kijker makkelijk meegesleept en ontroerd in de spannende misdaadverhalen waar Aspe al lang een patent op heeft.
 
In het vijfde seizoen krijgt Van In bezoek van verscheidene gastrollen: Jaak Van Assche, Jeroen Van Dijck, Ludo Busschots, Hans De Munter, Kürt Rogiers, Erik Burke, Ann Ceurvels en vele anderen. Aspe is in zowel België als Nederland een groot succes en de opnames voor een zesde seizoen zijn volop bezig en voor 2010 voorzien op de buis. Warm je alvast maar op aan de box van seizoen 5!

Aspe seizoen 5 is vanaf 15 september verkrijgbaar in de reguliere handel!

De vruchtbare samenwerking tussen vaste waarden Herbert Flack, Francesca Vanthielen, Maaike Cafmeyer, Mathias Coppens en Michel Van Dousselaere vertaalt zich opnieuw in een brede waaier van meeslepende misdaadonderzoeken, die zich nog altijd in het unieke decor van de stad Brugge situeren. Aan de authenticiteit van de crimi - de sterke acteerprestaties, de boeiende scenario's en de sfeervolle verfilming in HD - is niet geraakt, maar toch is de 5de jaargang geen blauwdruk van de vorige. Er werd immers gewerkt aan een nieuwe generiek met een herwerkte muziekscore. Maar misschien wel de belangrijkste ingreep van de makers: Herbert Flack (Pieter Van In) vormt een duo met Koen Van Impe (Ivo Verbruggen). Recent nieuws van dezelfde bron