:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Woestijnvis >> PERSBERICHT: LOFT
PERSBERICHT: LOFT
Bron: Woestijnvis - Datum: 2009-08-31 - Geplaatst door: Werner
LOFT
Loft, de thriller van Bart De Pauw en Erik Van Looy, die het afgelopen jaar 1.186.000 bezoekers naar de bioscoop wist te lokken en zo het 19 jaar oude rekord van Koko Flanel verbeterde, is vanaf 15 september verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

Hiermee is Loft niet alleen de eerste Vlaamse film die op Blu-ray wordt uitgebracht, het is ook de eerste Vlaamse film die beschikbaar is met audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden en een speciale ondertiteling voor doven en slechthorenden.

De Blu-rayversie en de special edition dvd bieden ook heel wat leuke extra's: er is de audiocommentaar van Bart De Pauw en Erik Van Looy, een uitgebreide making of (60') waarin de makers en de hoofdacteurs terugblikken op de voorbereiding, de draaiperiode en de daaropvolgende succescolle release, een blik achter de schermen van de casting & de muziekopnames, het gesmaakte optreden van de Loft-ploeg op Humo's Pop Poll, Franse en Engelse ondertitels, en natuurlijk ook de teaser en de trailer van de film.

Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen die zonder dat hun vrouwen het weten een loft delen om daar in alle rust hun liefjes en minnaressen te ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een morgen het lijk van een onbekende vrouw aantreffen. Niemand weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in een loft waarvan alleen zij de sleutel bezitten. Noodgedwongen beginnen de vrienden uit te zoeken wat er gebeurd is en waarom, maar al vlug beginnen ze elkaar te wantrouwen en zal blijken dat ze veel minder van elkaar afweten daan ze oorspronkelijk dachten.

Loft is geproduceerd door Woestijnvis met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds.


Recent nieuws van dezelfde bron