:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: SUSKE EN WISKE & DE TEXASRAKKERS
PERSBERICHT: SUSKE EN WISKE & DE TEXASRAKKERS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2009-10-08 - Geplaatst door: Werner

SUSKE EN WISKE & DE TEXASRAKKERS

 

Vanaf vandaag ligt de dvd van de animatiefilm Suske En Wiske & De Texasrakkers in de winkel!

 

In het Texaanse stadje Dark City broedt de gemaskerde boef Jim Parasijt op een duivels plan: de wereldbevolking verkleinen met een Indiaans toverpoeder en voor eens en altijd 'de grootste' zijn!  Een van zijn eerste slachtoffers, Ranger Tom, de leider van de Texas Rangers, slaagt er echter in om te ontsnappen. Hij belandt toevallig bij Lambik en brengt zijn en zijn vrienden op de hoogte van het snode plan van Parasijt. Omdat hij zelf te zwak en te klein is, smeekt hij Suske en Wiske om hulp. Terwijl Professor Barabas naar een tegengif zoekt voor het verkleinpoeder van Parasijt, reizen onze vrienden naar Texas om er de strijd met de bandiet aan te gaan en terug orde op zaken te stellen in Dark City ...

 

Iedereen kent Suske en Wiske uit de zeer populaire stripboekenreeks van de hand

van Willy Vandersteen. Een animatiefilm kon dan ook niet uitblijven. Productiehuis Skyline Entertainment nam deze uitdaging graag ter harte. Na jaren intense voorbereidingen en research, kwam de film eerder dit jaar uit in de bioscoop. Suske En Wiske & de Texasrakkers is meteen het grootste Vlaamse animatiefilmproject in de Benelux geworden.

 

Suske & Wiske en de Texasrakkers kan rekenen op een indrukwekkende stemmencast. Staf Coppens, Evelien Verhegge, Lucas Van den Eynde, Sien Eggers, Filip Peeters, Alex Willequet, Bruno Vanden Broecke, Lien Van de Kelder, Axel Daeseleire, Chris Van den Durpel, Stany Crets, Peter Van den Begin en Guy Mortier spraken allemaal een rolletje in. De film werd ondertussen verkocht aan verscheidene landen en start daarmee zijn internationale carrière.

 

Suske En Wiske & De Texasrakkers is vanaf 7 oktober uit op dvd en Blu-ray!

 
 
Recent nieuws van dezelfde bron