:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2010
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2010
Bron: Paradiso - Datum: 2010-01-20 - Geplaatst door: Werner
SOUTHLAND TALES
 

Synopsis: In Southland Tales volgen we het leven van 3 individuen in het futuristische en degraderende Los Angeles op "4th of july".Een nucleaire verrassingsaanval heeft de Verenigde Staten getroffen. Een nieuwe energieopwekker doet de aarde omgekeerd draaien en alles raakt verward. Boxer Santaros is een acteur die voornamelijk bekend is uit actielms en last heeft van geheugenverlies, Krysta Now, een actrice uit pornolms, die bezig is met haar eigen televisieshow en Roland Taverner, een politieagent wiens identiteit op mysterieuze wijze gesplitst is en die op zoek is naar zijn "andere helft".

 

Cast: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Sarah Michelle Gellar, Justin Timberlake

Regie: Richard Kelly

Genre: Drama/Science-fiction

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS MA 5.1, Frans DTS MA 5.1 (Blu-ray)

Beeld: Widescreen 16:9 (2.35:1)
Ondertitels: Nederlands & Frans

Releasedatum: 18 februari 2010

 
Extra's:
• Trailer (dvd)
 

CROSSING OVER
 

Synopsis: Dagelijks proberen talloze immigranten de grens met Los Angeles over te steken. Ze hopen daar een beter leven te vinden, maar botsen telkens op de onverbiddelijke immigratiepolitie. In tegenstelling tot zijn collega's wil agent Max Brogan (Harrison Ford) de vluchtelingen helpen, maar hij moet vaak toezien hoe hun reis een tragisch einde kent. Toch zijn velen bereid om alles op het spel te zetten om de Amerikaanse Droom na te jagen, ook al is de prijs vaak onbetaalbaar.

 

Cast: Harrison Ford, Ray Liotta, Ashley Judd, Jim Sturgess

Regie: Wayne Kramer

Genre: Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1 (dvd); Engels DTS MA 5.1 (Blu-ray)

Beeld: Widescreen 16:9 (2.35:1)
Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 18 februari 2010

 
Extra's:
• Trailer (dvd)
 

MEERKAT MANOR
 

Synopsis: Meerkat Manor: The Story Begins, verteld door Whoopi Goldberg, is de boeiende documentaire die voorafging aan de Animal Planet-serie en bekijkt het leven van de meerkat flower die het schopt tot leider van een meerkat-groep de "Whiskers". De film is gebaseerd op de nota's van het Kalahari Meerkat Project. De opnames namen ruim twee jaar in beslag en vonden plaats in het Kuruman River Reservaat aan de Noordkaap, Zuid-Afrika en in een wildpark in het Verenigd Koninkrijk.

 
Cast: Whoopi Goldberg
Regie: Chris Barker & Mike Slee
Genre: Documentaire
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)

Ondertitels: Nederlands & Frans

Releasedatum: 18 februari 2010

 

CROOKED BUSINESS
 

Synopsis: In deze keiharde aktie-thriller volgen we Elmo en Stevie, twee kruimeldieven die met oplichterij en heling de kost verdienen. Stevie wordt door Bondi Bob, de plaatselijke onderwereldchef op pad gestuurd om een koffer vol gestolen diamanten op te halen. Wat Bob niet weet is dat de diamanten gestolen zijn van Vierkante Lou, de meedogenloze maffiabaas. En dat de Chinese onderwereld voor niets terugdeinst om de koffer in handen te krijgen. Al snel ontstaat er een levensgevaarlijke machtsstrijd en vliegen de kogels in het rond. Stevie en Elmo moeten zien af te rekenen met plaatselijke bottenbrekers, motorbendes, maffia, Chinese Triades én een bloedmooie, sexy oplichtster...

 

Cast: Teo Gebert, Firass Dirani, Kelly Atkinson Jay Laga'aia, Anthony Wong

Regie: Chris Nyst

Genre: Thriller

Geluid: Engels gesproken

Beeld: Widescreen 16:9
Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 18 februari 2010