:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: VERMIST SEIZOEN 2
PERSBERICHT: VERMIST SEIZOEN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-05-06 - Geplaatst door: Werner
VERMIST SEIZOEN 2

Op 18 mei komt de tweede serie van de populaire politieserie Vermist uit op dvd!

Vanaf maandag 22 maart kon iedereen weer massaal afstemmen op VT4 voor het tweede seizoen van Vermist. Seizoen 2 startte met de verdwijning van de 16-jarige Lena. De hoofdrol van Koen De Bouw werd overgenomen door Axel Daeseleire. Overmand door schuldgevoelens neemt Walter ontslag. Axel Daeseleire neemt de leiding van de Cel Vermiste Personen over...
 
In Vermist staat de Cel Vermiste Personen, een speciale unit binnen de Federale Politie, centraal. Hoofd van de Cel, Walter Sibelius, nu vertolkt door Axel Daeseleire, leidt een team van vier speurders. Naast de vaste cast met verder ook Joke Devynck, Stan Van Samang, Kevin Janssens en Catherine Kools kan Vermist rekenen op een indrukwekkende lijst van gastacteurs. Een opmerkelijke Chris Van den Durpel speelt - zonder vermomming deze keer een  pedofiel. Verder zijn er Marie Vinck, Hilde van Mieghem, Koen en Kris Wauters, Eline De Munck, Axel Daeseleire, Antony Arandia, Filip Peeters, Michaël Pas, Els Dottermans, Barbara Sarafian, Antje De Boeck, Janine Bisschops, Tom Van Bauwel, Sven De Ridder, Tom Dewispelaere, Frank Vercruyssen, Kurt Rogiers, Veerle Dobbelaere en vele anderen.
 
Regisseurs Jan Verheyen (Dossier K, Los, Team Spirit en binnenkort Zot Van A.) en Joël Vanhoebrouck (Code 37) stellen opnieuw 10 afleveringen topmisdaad voor in dit tweede seizoen. De erkenning bleef niet uit: In 2008 behaalde Vermist de prijs van de kritiek in de categorie beste fictieserie. Bovendien gingen maar liefst 75.000 dvd boxen in Vlaanderen over de toonbank. Ook in het buitenland was er grote belangstelling: Vermist zal te zien zijn in 40 landen wereldwijd. De kijkcijfers voor dit tweede seizoen waren ook substantieel beter, met een gemiddelde van 450.000 en piek naar 545.000 kijkers.
 
De 3 DVD Digiverpakking is vanaf 18 mei verkrijgbaar in de reguliere handel!Recent nieuws van dezelfde bron