:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
Bron: Paradiso - Datum: 2010-08-30 - Geplaatst door: Werner
BAARÌA
 Baarìa is een familie-epos over grote passie en utopische dromen waarin we gedurende drie generaties een Siciliaanse familie volgen: van Cicco tot zijn zoon Peppino tot zijn kleinzoon Pietro. De liefdes, dromen en teleurstellingen van dit gezin lopen samen met de evolutie van een hele gemeenschap in Palermo tussen 1930 en 1980.
 
Cast: Monica Bellucci, Raoul Bova, Enrico Lo Verso, Ángela Molina, Luigi Lo Cascio
Regie: Giuseppe Tornatore
Genre: Speelfilm
Geluid: Siciliaans Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9 (2.35:1)
Releasedatum: 21 oktober 2010
 
Extra's:
• Trailer
 

I HOPE THEY SERVE BEER IN HELL
In deze hilarische komedie is Tucker Max (Matt Czuchry) de zelfverklaarde grootste klootzak ter wereld. Hij zuipt zich te pletter, versiert vrouwen bij de vleet, gedraagt zich als een etter maar weigert enige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zijn daden. Wedden dat hij je grote voorbeeld wordt?
 
Cast: Matt Czuchry, Geoff Stults, Jesse Bradford, Marika Dominczyk, Keri Lynn Pratt
Regie: Bob Gosse
Genre: Komedie
Geluid: English Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9 (2.35:1)
Releasedatum: 21 oktober 2010
 
Extra's:
• Trailer
 

CHOPPER
Een man droomt ervan om als legendarisch crimineel te worden herinnerd. Zijn echte leven lijkt veel meer op een opeenstapeling van mislukkingen. Dit is het intense verhaal van Mark 'Chopper' Read, een crimineel die zichzelf de das omdeed doordat hij zijn agressie, paranoia en domheid niet wist in te tomen. Terwijl hij zijn straf uitzat, schreef hij de bestseller 'From The Inside' waarop 'Chopper' is gebaseerd.
 
Cast: Eric Bana (Black Hawk Down), Simon Lyndon (The Thin Red Line), David Field (Stitched), Daniel Wyllie (The Thin Red Line)
Regie: Andrew Dominik
Genre: Actie
Geluid: English Dolby Digital 5.1
Ondertitel: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 21 oktober 2010

Extra's:

• Deleted Scenes
• Weekend With Chopper
• Directors Commentary
• Choppers Commentary
 

MAGIC MAN
Tatiana vertrekt met haar twee vriendinnen Vera en Elena voor een gezellig weekendje Las Vegas. De feestelijkheden worden wreed verstoord wanneer Elena's levensloze lichaam in hun hotel wordt aangetroffen. Detectives Orloff en Simpson worden op de zaak gezet. Zij hebben verdachten genoeg: de charmante en mysterieuze illusionist Darius, zijn exotische assistente Samantha, de aan lager wal geraakte Rudolph Treadwell. Maar naarmate het onderzoek vordert en ook Vera vermoord wordt gevonden, ontdekken de agenten dat Tatiana zelf ook een dubbele agenda heeft en net als alle andere verdachten een gruwelijk geheim uit haar verleden met zich meedraagt...
 
Cast: Billy Zane (Titanic, Back To The Future), Robert Davi (License To Kill, Die Hard, Predator 2) Ling Bai (The Crow, Wild Wild West, Sky Captain And The World Of Tomorrow) Alexander Nevsky (Russian Superstar Bodybuilder, Treasure Raiders, Moscow Heat) Armand Assante (Two For The Money, Striptease), Estelle Raskin
Regie: Roscoe Lever
Genre: Thriller
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertitel: Nederlands
Beeld: 16:9
Releasedatum: 21 oktober 2010
 
Extra's:
• Trailer
 

FEAST II
De monsters zijn terug. Ze hebben het dit keer voorzien op een klein onbekend stadje en de lokale bevolking moet samen met de overlevenden van de vorige slachtpartij zien te overleven.
 
Cast: Diane Goldner (Feast, The Shield - TV Series), Jenny Wade (Feast, Monster-In-Law, Nurse Betty), Rich Ceraulo, Cassie Shea Watson
Regie: John Gulager (Feast, Feast 3: The Happy Finish)
Genre: Horror
Geluid: English Dolby Digital 5.1
Ondertitel: Nederlands / Frans
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 21 oktober 2010
 

FEAST III
De overlevenden uit deel twee worden gered door de geheimzinnige helderziende, Shot Bus Gus, die de monsters schijnt te kunnen manipuleren. Hij drijft ze de riolen in wanneer ze naar de stad proberen te trekken. Tevens krijgen ze hulp van karatemeester Jean-Claude Seagal en komen ze te weten dat de monsters van een plek genaamd "The Hive" komen. Ze besluiten daarheen te trekken om de monsters voor eens en altijd uit te roeien.
 
Cast: Jenny Wade, Martin Klebba, Craig Henningsen
Regie: John Gulager
Genre: Horror
Geluid: English Dolby Digital 5.1
Ondertitel: Nederlands / Frans
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 21 oktober 2010