:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Splendid >> PERSBERICHT: TREASURE HUNTER EN TEKKEN
PERSBERICHT: TREASURE HUNTER EN TEKKEN
Bron: Splendid - Datum: 2010-10-05 - Geplaatst door: Ann
THE TREASURE HUNTER
Indiana Jones meets The Mummy

In de noordwestelijke woestijn zou zich volgens de overleveringen een gigantische schat bevinden. De schatkaart ervan wordt bewaakt door bewakers die worden overvallen door een internationaal misdaadsyndicaat. Om de kaart in veiligheid te kunnen brengen, geeft een wachter hem aan de jonge ridder Ciao Fei (Jay Chou). Die wordt echter gedwongen de kaart te ruilen voor het leven van Ting (Lin Chi Ling), de dochter van zijn mentor. Samen met Hua Ding Bang, een beroemde archeoloog, gaat Ciao Fei de dieven achterna…

Regisseur van The Treasure Hunter is Ching Siu-tung, die oa Hero en In The Name Of The King maakte. Het vakkundige camerawerk lag in handen van Siao-Ding Zhao, die voor zijn werk voor House Of The Flying Daggers een Oscarnominatie kreeg. In de hoofdrol staat de Aziatische superster Jay Chou aan het werk, die in 2011 te zien is naast Cameron Diaz en Seth Rogen in The Green Hornet .

The Treasure Hunter komt uit op 1-disc DVD en Blu-ray.

Synopsis
Regisseur Ching Siu-tung (Hero, In The Name Of The King) is verantwoordelijk voor de grootste avonturenfilms van Azië. Met Jay Chou, de filmster uit The Green Hornet, die het beste van zichzelf laat zien. Xiao-Ding Zhao, die voor House Of Flying Daggers een Oscarnominatie heeft ontvangen, laat met zijn camerawerk adembenemende locaties en betoverende beelden zien. The Treasure Hunter is alles wat de laatste Indiana Jones had moeten zijn.

In de noordwestelijke woestijn, waar talloze dynastieën zijn opgebloeid en ten onder zijn gegaan, zou zich volgens geruchten een enorme schat bevinden. Een groep mysterieuze wachters bewaakt de schatkaart tot een heftige concurrentiestrijd losbarst. Een berucht internationaal misdaadsyndicaat gaat de wachters achterna. Voor ze de kaart in veiligheid kunnen brengen, geeft een wachter hem aan de jonge ridder Ciao Fei (Jay Chou). Ciao Fei wordt echter gedwongen de kaart voor het leven van Ting (Lin Chi Ling), de dochter van zijn mentor, te ruilen. Samen met Hua Ding Bang (een beroemde archeoloog) begeeft hij zich op een gevaarlijke reis om de kaart weer in bezit te krijgen en zo de antieke schatten te kunnen beschermen.

Product: DVD, Blu-ray
Details: 1-disc DVD / 1-disc Blu-ray
Distributor: Splendid Film GmbH
Releasedatum: 30 september 2010
Talen: Duits, Mandarijn
Ondertiteling: Nederlands, Duits
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie
Lengte: Ca. 101 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, Geweld


TEKKEN

Verfilming van een van de meest succesvolle video games ooit

Het jaar 2039 - Wereldoorlogen hebben de mensheid bijna weggevaagd. De continenten orden bestuurd door machtige concerns, zoals Mishima Zaibatsu. De leider, Heihachi Mishima, is organisator van ‘Tekken’, het grootste vechtsportevenement ter wereld. Ook de opstandige straatvechter Jin Kazama (John Foo) wil eraan deelnemen. Maar zijn motivatie is om bloedige wraak op Heihachi te kunnen nemen die hij schuldig acht voor de dood van zijn moeder. Geplaagd door zijn innerlijke demonen doet Jin mee aan het King of Iron Fist Tournament. Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere zijde van het Mishima-imperium en ontdekt Jin een geheim project dat het daglicht niet mag zien…

Tekken is de verfilming van een van de succesvolste video games van het Japanse Namco. Regisseur van dit knap gemaakte vechtersepos is Dwight H. Little, die als regisseur van series als The X-Files, The Practice, 24 en Prison Break, weet hoe hij een verhaal moet vertellen en spanning opbouwen.

De cast van Tekken bestaat uit top performers. Bryan Fury (Gary Daniels), Kazuya Mishima (Ian Anthony Dale), Jin Kazama (John Foo) en Steve Fox (Luke Goss) laten zien wat ze kunnen in deze spannende actiefilm.

Tekken komt uit op 1-disc Steelbook DVD en 1-disc Blu-ray.

Synopsis

Met de realistische verfilming van Tekken gaat een droom voor de fans van de meest succesvolle "fighting game" aller tijden in vervulling. Regisseur Dwight H. Little (Murder At 1600) trekt in zijn actie spektakel keihard en authentiek van leer. Heihachi (Cary-Hiroyuki Tagawa), de machtige baas van de reusachtige industriegigant Mishima Zaibatsu, nodigt alle bekende sterren van de videogames uit voor een genadeloze showdown. Zo laten Bryan Fury (Gary Daniels), Kazuya Mishima (Ian Anthony Dale), Jin Kazama (John Foo) en Steve Fox (Luke Goss) hun ware kunsten zien en vechten ze om vrijheid en roem. Let the Battle begin!

In het jaar 2039 hebben wereldoorlogen de mensheid bijna weggevaagd. De continenten worden niet meer door regeringen maar door machtige concerns zoals Mishima Zaibatsu bestuurd. De leider, Heihachi Mishima, is organisator van het grootste vechtsportevenement ter wereld, Tekken, dat de massa’s mensen rustig moet houden en de winnaar eeuwige roem belooft. Ook de opstandige straatvechter Jin Kazama (John Foo) wil eraan deelnemen. Maar zijn motivatie is om bloedige wraak op Heihachi te kunnen nemen die hij schuldig acht voor de dood van zijn moeder. Geplaagd door zijn innerlijke demonen doet Jin mee aan het King Of Iron Fist Tournament. Tijdens het toernooi openbaart zich de duistere zijde van het Mishima-imperium en ontdekt hij een geheim project dat de wereld voor altijd kan veranderen…

Product: DVD, Blu-ray
Director: x
Cast: Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa, Darrin Dewitt Henson
Talen: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Genre: Actie
Lengte: Ca 88 minuten
1 Disc Limited Edition Steelbook DVD
1 Disc Blu-ray
Kijkwijzer: 16 jaar, Geweld

UIT HET ARCHIEF