:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: JONAH HEX
PERSBERICHT: JONAH HEX
Bron: Warner - Datum: 2011-01-13 - Geplaatst door: Werner
JONAH HEX
Vanaf 2 februari is Jonah Hex verkrijgbaar op Blu-ray en dvd!

Jonah Hex is een veteraan uit de Burgeroorlog, die gruwelijk verminkt is in het gezicht. Wanneer hij een shot whiskey achteroverkapt, loopt het goedje er langs zijn wang weer uit. Nadat hij ooit ternauwernood een aanslag op zijn leven overleefde, beschikt hij over bovennatuurlijke krachten. Om zijn openstaande schulden te vereffenen krijgt hij een “offer he can’t refuse” van het Amerikaanse leger. Deze opdracht leidt tot een persoonlijke wraaktocht tegen zijn aartsrivaal: Quentin Turnbull...

Mix een indrukwekkende cast (Josh Brolin (No Country For Old Men), John Malkovich (Dangerous Liaisons, Being John Malkovich) en superbabe Megan Fox) met een reeks indrukwekkende explosies. Voeg daar een royale dosis western, een snuifje fantasy, een theelepel horror en flink wat onversneden actie aan toe. Overgiet dit alles met een donderende soundtrack van Mastodon, … meer heeft een mens niet nodig om te kunnen genieten van deze 81 minuten durende, originele en pretentieloze actieknaller. Check zeker de trailer via de knop links onderaan deze mail!

Jonah Hex is gebaseerd op de gelijknamige comic held uit de DC Comics van begin de jaren ’70. De film kende een slechts heel beperkte release in de Belgische bioscopen. Een aanrader dus om alsnog te ontdekken.

Extra’s Blu-ray Disc
• Deleted Scenes
• The Inside Story of Jonah Hex
• Maximum Movie Mode: the Weird Western Tales of Jonah Hex

Extra’s DVD:
• Deleted Scenes


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron