:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2011
Bron: Paradiso - Datum: 2011-01-23 - Geplaatst door: Werner

THE RED EAGLE

 

Een kerncentrale staat op het punt om geopend te worden door de corrupte en ambitieuze bestuurders van een stad. De stadsbewoners zijn razend omdat zij hier niets tegen kunnen doen. Te midden van deze razernij wordt een nieuwe held geboren. Hij jaagt op criminelen en corrupte politieke figuren en roeit alles wat de stad bedreigt uit. Als visitekaartje laat hij zijn naam achter, "The Red Eagle". De held wordt echter de prooi als de politieke leiders hun beste wapen op hem af sturen, "The Black Demon".

 

Cast: Ananda Everingham

Regie: Wisit Sasanatieng

Genre: Action

Geluid: Thai Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 maart

Extra's:
• Trailer
 

ANGELS OF THE SUN

 

Anjos Do Sol vertelt het tragische verhaal van Maria, een 12-jarig meisje uit een Braziliaans vissersdorpje. Er lijkt nog geen vuiltje aan de lucht wanneer een man genaamd Tadeu het dorpje aandoet. Hij biedt Maria’s vader een aanzienlijk geldbedrag aan om haar te laten werken voor een rijke familie in Rio de Janeiro. De naïeve vader gaat in op het aanbod!

Een hard en zeer moeilijk leven staat haar nu te wachten. Deze adembenemende film laat zien hoe verschrikkelijk de werkelijkheid kan zijn voor kinderen in Brazilië. Vriendschap en hoop houden Maria op de been in haar onmenselijk zware zoektocht om te ontsnappen aan haar bestaan!

 

Cast: Antonio Calloni, Chico Diaz, Darlene Gloria, Fernanda Carvalho

Regie: Rudi Lagemann
Genre: Drama

Geluid: Engels Stereo 2.0

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 4:3
Releasedatum: 17 maart

 

FAMISHED
 

Famished is het gruwelijke, waargebeurde verhaal van een groepkolonisten die in Californië een nieuw leven wil opbouwen. Onderweg stranden ze in het hooggebergte van de Sierra Nevada en zijn gedwongen daar een tijdelijke gemeenschap op te bouwen, in de ijzige kou, en zonder voedsel. Onder leiding van William Foster vertrekt een reddingsexpeditie die moet proberen hulp te halen. De weersomstandigheden zijn bar en de gevaren groot, maar het dodelijkste gevaar schuilt in het gebrek aan voedsel. Dagenlang moeten de pioniers zonder een hap te eten door de wildernis. Zonder enig idee of en wanneer ze de bewoonde wereld zullen bereiken staan de uitgehongerde kolonisten voor een gruwelijke keuze: sterven van de honger, of de enige bron van voedsel gebruiken die ze tot hun beschikking hebben… hun overleden reisgenoten.

 

Cast: Crispin Glover, Clayne Crawford, Mark Boone Junior

Regie: T.J. Martin
Genre: Adventure, drama, thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 17 maart
UIT HET ARCHIEF