:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TWEEDE WORP LAST MINUTE TV-SERIES
PERSBERICHT: TWEEDE WORP LAST MINUTE TV-SERIES
Bron: Warner - Datum: 2011-03-22 - Geplaatst door: Werner
De Last Minute TV Series van Warner Home Video: nieuwe titels!

Omdat het altijd een goed moment is om vakantie te nemen, lanceert Warner Home Video een tweede golf met Last Minute aanbiedingen. Met de Last Minute TV Series-actie worden de sterkste TV series op de markt gebracht. Neem een trip naar een totaal andere wereld vanuit je luie zitbank!

De eerste golf Last Minute TV Series bracht ons al The Sopranos, Gossip Girl, Gilmore Girls, Six Feet Under, Rome en Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Maar ook de tweede golf staat bol van de topbestemmingen. In april en mei zal je er niet omheen kunnen op de winkelvloer:

True Blood
Dé hype van 2010! Heter dan een dampende pot Cajun Food en leuker dan eender welke serie die je ooit zag. Boek nu je trip naar het broeierige Louisiana! Dit is de ideale gelegenheid om de eerste twee seizoenen aan te schaffen in afwachting van… (hoor ik daar tromgeroffel?) de release van seizoen 3 op 25 mei!!!

The Wire
Ga op inleefreis naar het prachtige Baltimore! Zijn kleurrijke gangsterscene, zijn corrupte politieagenten, zijn zo mogelijk nog meer corrupte politici. Alom erkend als de beste en meest realistische misdaadserie die ooit werd gemaakt. Een absolute must-see.

Nip/Tuck
Vertrek je op reis? Zorg dat je er perfect uitziet. Vertel dokter Troy en dokter Mc Namara wat je niet mooi vindt aan jezelf en zij zorgen voor een oplossing, hoe vreemd je wensen ook mogen zijn. Een uiterst diepzinnige serie over het oppervlakkige leven van twee plastische chirurgen.

E.R.
De moeder aller ziekenhuisseries! De Emergency Room van het County General ziekenhuis in Chicago is misschien niet meteen jouw ideale vakantiebestemming maar de aanwezigheid van dokter George Clooney maakt veel goed. Klassieke kwaliteitstelevisie!

Without A Trace
Topklasse uit de stal van Jerry Bruckheimer (CSI). Jack Malone (Anthony LaPaglia) en zijn team vormen de cel Vermiste Personen bij de FBI. In de 72 cruciale uren die volgen op een verdwijning, proberen ze een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het slachtoffer. Spannend en goed gemaakt. Wat wil je nog meer?

The O.C.
Deze tienerreeks over de problemen van de “jeunesse dorée” in Orange County heeft net dat tikkeltje meer. De verrassende plotwendingen, de luxueuze sets en de hoge aaibaarheidsfactor van alle personages maken van elke aflevering een feest.

In Treatment
Bewijst al twee seizoenen lang dat een serie die volledig opgebouwd is rond dialogen en die zich afspeelt op slechts één locatie, adembenemend mooie televisie kan opleveren. Dat komt vooral door de ijzersterke vertolkingen van Gabriel Byrne (therapeut Paul Weston) en alle andere acteurs. In Treatment is een boeiende reis naar alle uithoeken van de menselijke psyche.Recent nieuws van dezelfde bron