:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LAST MINUTE TV-SERIES 3DE GOLF
PERSBERICHT: LAST MINUTE TV-SERIES 3DE GOLF
Bron: Warner - Datum: 2011-05-24 - Geplaatst door: Werner
DE LAST MINUTE TV SERIES VAN WARNER HOME VIDEO

Op de valreep, net voor de echte vakantie begint, lanceert Warner Home Video de derde en laatste golf met Last Minute aanbiedingen. Met de Last Minute TV Series actie worden de sterkste TV series op de markt gebracht. Vergeet die exotische bestemmingen! Niets is zo heerlijk als reizen vanuit je luie fauteuil.

Wave 1 & 2 brachten ons reeds naar alle windstreken van TV land. In de derde wave moesten we dus wel straf uit de hoek komen. Volgende topaanbiedingen beheersen de winkelvloer van 8 juni tot eind juli:

Big Bang Theory
Een recente enquête bij het Sound of Sam publiek toonde aan dat dit de favoriete reeks is van de Studio Brussel luisteraars. Na drie heerlijke seizoenen veroverden de übergeeks Leonard, Sheldon, Howard en Rajesh definitief een plaats in het hart van Penny. De rest van de wereld volgde moeiteloos.

The Mentalist
Onnodig deze VT4 kijkcijferhit voor te stellen. The Mentalist verhoudt zich tot de reguliere politie-/dramaseries als Barcelona tot Benidorm. Interessantere personages, sprankelende chemie tussen de hoofdpersonages, prachtige locaties en altijd verrassende verhalen. Schaf nu de eerste twee seizoenen aan tegen een gunstprijs.

Fringe
“Perfecte popcorn televisie en één van de meest onderschatte TV-series van het moment”. Wie zijn wij om Focus-Knack tegen te spreken? Fringe komt uit de koker van J.J. Abrams, maar is een stuk snediger, grappiger en vooral toegankelijker dan de laatste Lost seizoenen. Al 2 seizoenen lang een absolute aanrader.

One Tree Hill
Het kleine stadje Tree Hill is de uitgelezen bestemming voor wie houdt van romantiek, mooie jongens, knappe meiden en basketbal. De halfbroers Lucas en Nathan en hun gezamenlijke love interest Brooke zorgen 7 seizoenen lang voor “teenage high school drama” van de bovenste plank. Gesneden koek voor de jongerendoelgroep, maar ook perfect als “guilty pleasure”.

Two And A Half Men
Soms overtreft de realiteit de fictie. Charlie Sheen blijkt in het echte leven nog wilder dan zijn alter ego Charlie Harper. In de volgende seizoenen neemt Ashton Kutcher zijn rol over. Schaf je nu de eerste 7 seizoenen van deze nu al legendarische serie aan voor een spotprijs.

Generation Kill
Een overkoepelend thema als vakantiebestemmingen heeft zijn grenzen. Met de beste wil van de wereld zien we geen leuke vakantiebestemming in Bagdad. Zo denken de personages in deze HBO miniserie van de makers van The Wire er ook over. Nooit werd de absurditeit, de verveling en de willekeur van een oorlog zo scherp in beeld gebracht. Waarschijnlijk de beste en meest realistische oorlogsserie ooit gemaakt.Recent nieuws van dezelfde bron