:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2011
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2011
Bron: Filmfreaks - Datum: 2011-05-30 - Geplaatst door: Werner
De Filmfreak Distributie heeft het genoegen om de eerste anime-titels voor juni aan te kondigen.

AFRO SAMURAI RESURRECTION

Eindelijk het lang verwachte vervolg op de eerste fel bejubelde Afro Samurai.

Nu hij de dood van zijn vader gewroken heeft, hoopt Afro Samurai dat er gelukkige dagen zullen aanbreken. Hij rekent echter buiten een mooie, maar gevaarlijke jonge vrouw uit zijn verleden. Sio is vastbesloten om de koning der strijders te verslaan. Afro zwaaide dood en verslagenheid in zijn dorp, maar de haat brandt nergens zo intens als in de ogen van Sio. Gewone wraak interesseert haar niet. Ze zal pas rusten wanneer de drager van de Eerste hoofdband hetzelfde lot heeft ondergaan als iedereen die zijn pad kruiste.Met de stemmen van Samuel L. Jackson, Lucy Liu en Mark Hammill en een nieuwe, unieke soundtrack van The RZA (Wu-Tang Clan). De saga van Afro Samurai, het wereldwijde succes van 2007, gaat verder in Afro Samurai: Ressurection.

"Cool and extremely well-animated" - Animenewsnetwork.com
"... kick-ass tunes by The RZA and beautiful animation ..." IGN.com

2 Emmy Nominaties
1 Emmy Award for Outstanding Individual Achiement in Animation

DVD details:
Label: Kaze
Japan, 2009,
Speelduur: 100 min,
Talen: Engels, Frans 2.0 & 5.1
Beeld: 16:9,
Ondertiteling: Nederlands en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 7 juni 2011


GHOST HOUND BOX 1 (2 DVD)

Ghost Hound vertelt het verhaal van drie teenagers uit het dorpje Suiten. Taro, zoon van een sake-brouwer, overleefde een ontvoering wanneer hij drie was, zijn oudere zus daarentegen had helaas niet zo veel geluk. Door dit tragedie leeft Taro verder met deze nachtmerrie en bezoekt regelmatig een psychiater. Makato is dan weer een eenzaat. Een week na de kidnapping van Taro's zus pleegt zijn vader zonder enige reden zelfmoord. De derde tiener, Masayuki, is een luid, vervelend ventje, zo vervelend zelfs dat een mede-scholier op zijn vorige school zelfmoord pleegde door zijn toedoen. De drie beslissen nog eens terug te keren naar de plek waar Taro's zus werd vastgehouden. Maar de zaken nemen een vreemde wending tijdens hun bezoek. Een vreemde explosie neem plaats. Allereerst beginnen ze geesten te zien en ontdekken ze een manier om uit hun lichaam te treden. Langzaam aan ontdekken ze ook een doofpot rond de ontvoering waarbij de ouderen van het dorp betrokken blijken te zijn.

Ghost Hound is geproduceerd door de bekende studio Production IG (Ghost In The Shell) die de talenten van zowel Shirow Masmune (Appleseed) als van Ryutaro Nakamura (Serial Experiments Lain) wist te combineren tot een onvergetelijke hypnotische thriller.

DVD details:
Label: Kaze
Kijkwijzer: 12
Franse inlay!
Herkomst: Japan, 2007,
Speelduur: 265 min,
Talen: Japans, Frans Dolby Surround 2.0 & Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Ondertiteling: Nederlands en Frans ondertiteld.
Releasedatum: 7 juni 2011


BLEACH BOX 13 (2DVD)


De Bleach serie is gebaseerd op de gelijknamige en immens populaire manga van Kubi Tite. Elke week komen er steeds nieuwe anime episodes en manga chapters bij. We kunnen Bleach zeker tot een van de meest populaire anime series rekenen. Ichigo is een tiener die, al sinds hij klein was, de gave heeft spoken te zien. Maar als een Shinigami met de naam Rukia in zijn leven opduikt en vertelt dat ze van de Soul Society komt, gelooft hij haar niet. Alles wordt nog ingewikkelder wanneer zich een Hollow aandient en Rukia zwaargewond raakt. Ze ziet zich gedwongen de spirituele krachten van de jongeman te wekken. Zo begint een van de grootste epische saga's ooit.

DVD details:
Deze box bevat aflevering 160 tot en met 167 verzameld op 2 discs.
Extra: Poster en een sleutel.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Franse inlay!
Herkomst: Japan, 2005
Speelduur: 192 min,
Talen: Japans, Frans 2.0,
Beeld: 4:3,
Ondertiteling: Nederlands en Frans ondertiteld.
Label: Kaze
Releasedatum: 7 juni 2011


CANAAN COMPLETE BOX (3DVD)


Twee jaar geleden viel een groep terroristen, The Snakes, een klein Aziatisch dorpje aan met een biologisch wapen, beter bekend als UA-virus. De overlevenden bleven achter met bijzonderheden zoals eeuwige jeugd. Zij worden nu gebruikt door The Snakes om op te experimenteren. In Shanghai is Canaan, een huurmoordenaar, ingehuurd door een geheime organisatie om de plannen van The Snakes te doorgronden en hen te stoppen. Ondertussen is Maria, journaliste en vriendin van Canaan, en Minoru in Shanghai aangekomen om verslag te maken over het internationaal anti-terrorisme conferentie. Doordat ze ook de meer info willen vergaren over The Snakes, worden ze al gauw een doelwit van de bende.

Canaan is voor velen een nieuwe ervaring om naar anime te kijken. Een donkere serie die in de lijn ligt van andere grote anime's zoals Elfen Lied en Black Lagoon.

DVD details:
Label: Kaze
DVD details: Herkomst: Japan 2009
Speelduur: 325 min,
Geluid: Japans, Frans 5.1,
Beeld: 16:9,
Ondertiteling: Nederlands en Frans ondertiteld.
Releasedatum: 7 juni 2011


Recent verschenen titels:

• Full Metal Alchemist: Brotherhood Box 5 (3DVD)
• Full Metal Alchemist The Movie (Blu-ray)
• Afro Samurai Director's Cut (Blu-ray)
• Karas Complete (Blu-ray)
• Trigun Compl. Anniversary Edition (6DVD)
• Rahxephon Compl. Anniversary Edition(9DVD)
• Karas Complete Anniversary Edition (6DVD + 1 Blu-ray)
• Hunter X Hunter Greed Island - Greed Island Final Anniversary Edition (5DVD)