:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: WOODY-ALLENFILMS
PERSBERICHT: WOODY-ALLENFILMS
Bron: Paradiso - Datum: 2011-06-10 - Geplaatst door: Werner
JUNI, MAAND VAN WOODY ALLEN BIJ PARADISO HOME ENTERTAINMENT

9 juni brengt Paradiso Home Entertainment You Will Meet A Tall Dark Stranger van Woody Allen uit.

Woody Allen levert standaard ieder jaar een film af. Door zijn vele creaties wordt de 75-jarige regisseur vaak voor lief genomen, maar onderschat hem niet!

In You Will Meet A Tall Dark Stranger, Allen’s veertigste pareltje, besluit Alfie zijn lieve, goedgelovige vrouw Helena na een lang huwelijk te verlaten. Om zijn verloren jeugd te hervinden legt hij aan met de jonge prostituee Charmaine. Helena legt haar leven in de handen van een obscure waarzegster. Hun dochter Sally is eveneens niet gelukkig in haar huwelijk met Roy en ontwikkelt een geheime liefde voor haar baas Greg. Ondertussen laat Roy zijn oog vallen op de mysterieuze overbuurvrouw.

De personages kampen niet alleen met illusies, maar de meesten zijn ook vreselijk opportunistisch. De kroon spant Roy, die om zijn schrijverscarrière een duw te geven, een ongelofelijk smerige streek uithaalt. De geweldige cast levert uitstekende prestaties en in handen van veel regisseurs zou dit een loodzwaar drama zijn geworden. Allen heeft er met zijn unieke kijk op mensen een wrang-geestige komedie over het zinloze gespartel van de mens van gemaakt.

De smaak van Woody Allen te pakken? Paradiso Home Entertainment heeft ook Whatever Works in het assortiment:

De excentrieke New Yorker Boris (Larry David) besluit zijn chique leven in de Upper East Side in te ruilen voor een meer zonderling bestaan in een achterstandswijk. Hij ontmoet Melody, een jong meisje uit het Zuiden van Amerika (Evan Rachel Wood) en haar zeer religieuze ouders (Patricia Clarkson & Ed Begley, Jr.). Deze ontmoeting leidt tot diverse bizarre en grappige situaties, aangezien niemand elkaars visie over het leven lijkt te willen begrijpen.

Midnight In Paris, Allen’s nieuwste film, heeft Paradiso voor 15 september gepland staan in de theaters. Midnight In Paris is een ode aan de magische stad Parijs. Gil is een aspirant-schrijver die met zijn verloofde Inez en haar ouders een bezoek brengt aan de stad van de liefde. Daar aangekomen merkt Gil tijdens een nachtelijke wandeling dat hij op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van de lichtstad. De hoofdrollen worden gespeeld door Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Michael Sheen, Kathy Bates en Adrien Brody. Daarnaast is een kleine rol weggelegd voor Carla Bruni-Sarkozy, de vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy.