:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Splendid >> PERSBERICHT: STEVEN SEAGAL-FILMS
PERSBERICHT: STEVEN SEAGAL-FILMS
Bron: Splendid - Datum: 2011-07-09 - Geplaatst door: Werner
TRUE JUSTICE
Deze maand komt de True Justice collection uit met 2 Steven Seagal-films: Deadly Crossing en Dark Vengeance zijn de eerste films in een reeks van 6 actiefilms. In de hoofdrollen zien we actieheld Steven Seagal als undercover agent. Keiharde actie en ijzersterke verhalen gegarandeerd!

De True Justice-reeks werd gemaakt door de producenten van Battlestar Galactica en Born To Raise Hell. De volgende twee films worden in augustus 2011 verwacht, de laatste twee in november 2011.

DEADLY CROSSING
Steven Seagal spelt Elijah Kane, een ervaren en keiharde undercover agent. Met zijn al elite undercoverteam gaat hij achter drugscriminelen aan in een poging het steeds meer uitdijende geweld in Louisiana terug te dringen. Het onvermijdelijke gevolg zijn straatgevechten met drugsbendes, schietpartijen en snoeiharde martial-arts gevechtsscenes.

DARK VENGEANCE
Undercover agent Elijah Kane krijgt een volgende missie. Met zijn team is hij een koelbloedige seriemoordenaar op het spoor die het gemunt heeft op vrouwelijke strippers. Door het stijgende aantal slachtoffers, mysterieuze verdachten en zwarte magie, wordt het onderzoek een ware nachtmerrie. Als ook een politieagente wordt vermoord, wordt een nieuwe rechercheur ingeschakeld om de moordenaar te pakken te krijgen…

Steven Seagal is de onbetwiste held in de True Justice-films. Een rol die hem uitstekend ligt. De man heeft een indrukwekkende lijst aan actiefilms op zijn palmares staan en heeft van de rol van “superflik” zijn handelsmerk gemaakt. De Under Siege-films (1992 en 1995) maakten hem wereldberoemd.

Seagal begon al op 7-jarige leeftijd met gevechtssporten en haalde verschillende prijzen in de de Aikidoklassen. Na een tijdje als bodyguard gewerkt te hebben, begin jaren tachtig, werd hij opgemerkt door een casting agent die hem een eerste filmrol bezorgde. Sinds begin 2007 is Seagal echter ook een succesvol blueszanger en –gitarist. In 2007 startte hij met een wereldtoer, samen met zijn band ‘Thunderbox’.

Product: DVD, Blu-ray
Distributor: Splendid Film GmbH
Releasedatum: 25 juni 2011