:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
Bron: Paradiso - Datum: 2011-08-19 - Geplaatst door: Werner

RIEN A DÉCLARER

 
Synopsis:

Deze nieuwe komedie van én met Dany Boon (Bienvenue Chez Les Ch'tis), gaat over twee douanebeambten die te horen krijgen dat hun douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal verdwijnen. De Belg Ruben Vandevoorde (Benoît Poelvoorde), overijverige douanier én zelfverklaard francofoob, krijgt tot zijn afgrijzen te horen dat hij met de Franse Mathias Ducatel (Dany Boon) moet gaan samenwerken. Ruben weet echter niet dat Mathias al een jaar een geheime relatie heeft met zijn zus Louise, en haar ten huwelijk heeft gevraagd. Mathias zet zich volledig in voor de nieuwe douaneopdracht, om zo Ruben's goedkeuring te krijgen voor zijn liefde voor Louise. Maar is die liefde wel bestand tegen alle hilarische misverstanden die volgen...?

 

Cast: Benoît Poelvoorde, Dany Boon, Julie Bernard, François Damiens

Regie: Dany Boon
Genre: Komedie

Geluid: Frans MA DTS 5.1 (BR), Frans Dolby Digital/DTS 5.1 (dvd)

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 20 oktober 2011

 
Extra's:
• Trailer
 

51
 
Synopsis:

De Amerikaanse luchtmacht wordt door het Amerikaanse volk gedwongen een aantal bekende verslaggevers toegang te geven tot de meest geheime basis ter wereld: Area 51. Een van de verborgen bewoners van Area 51 grijpt dit bezoek aan om te ontsnappen en neemt zijn soortgenoten met zich mee. Op dat moment verandert Area 51 van een veilige overheids basis in een gruwelijk slagveld.

 

Cast: Jason London, Rachel Miner, Bruce Boxleitner, Andrew Sensenig

Regie: Jason Connery
Genre: Horror, Sci-fi

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 17 november 2011 (NVDR: gewijzigde datum)

 

SCREAM OF THE BANSHEE

 
Synopsis:

Een archeoloog graaft een gevaarlijk object op. Wat hij niet weet is dat hij een wezen loslaat dat kan doden doormiddel van zijn door merg en been gaande schreeuw.

 

Cast: Kim Ormiston, Monica Acosta, Lauren Holly, Lance Henriksen

Regie: Steven C. Miller

Genre: Horror

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 17 november 2011 (NVDR: gewijzigde datum)

 
KREWS
 
Synopsis:

Twee totaal verschillende werelden van keiharde criminaliteit kruisen elkaar wanneer Henry en Peter, twee witteboordencriminelen, die miljarden witwassen voor een wereldwijd misdaadsyndicaat, gecarjacked worden door de bende van Rebob. Ze worden meegenomen naar één van de gevaarlijkste achterbuurten van LA. Peter en Henry moeten voor de volgende ochtend een fortuin doorsluizen naar hun baas. Doen ze dat niet, dan stuurt

hij zijn huurmoordenaars achter hen en hun familie aan. Rebob staat zwaar onder druk van rivaliserende bendes en kan het fortuin van het tweetal goed gebruiken. Er ontstaat een intrigerend en gewelddadig kat en muisspel, waarbij onderling wantrouwen, rassenhaat en hebzucht de boventoon voeren. Steeds wanneer het lijkt dat één van de partijen de overhand heeft, vindt er weer een nieuwe verrassende wending plaats. De spanning en het aantal

dodelijke slachtoffers neemt toe, maar wie zal er uiteindelijk met een fortuin aan de haal gaan?

 

Cast: Brian Geraghty, Jonathan Cake, Faune Chambers, Sam Jones III

Regie: Hilbert Hakim

Genre: Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 20 oktober 2011

 

ENDURE
 
Synopsis:

Een jonge vrouw wordt ontvoerd en middenin een enorm moeras vastgebonden aan een boom. De sadistische dader, de enige persoon die weet waar ze is, komt om het leven bij een auto-ongeluk. De ervaren rechercheur Emory Lane wordt bij de bloedige locatie geroepen van het ongeluk. In de auto vindt hij een foto van de vastgebonden vrouw. Lane krijgt de hulp opgedrongen van een jonge partner, Zeth Arnold. Hun speurtocht en het forensisch onderzoek leidt hen langs halve aanwijzingen naar een schokkende ontdekking. Ze zijn niet de enige die haar zoeken. De verongelukte dader werkte in opdracht van een nog wredere psychopaat. In een race tegen de klok proberen de agenten het slachtoffer te vinden voor het te laat is.

 

Cast: Judd Nelson, Devon Sawa, Joey Lauren Adams, Tom Arnold

Regie: Joe O'Brien
Genre: Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 20 oktober 2011

 

CAFFEÏNE
 
Synopsis:

De onderlinge verhoudingen van de werknemers van de Black Cat Cafe en hun klanten worden op hun kop gezet door zeer genante, maar vooral pikante onthullingen. Wat als je hoort dat je vriendin vroeger in pornofi lms speelde, je vriend vreemd is geweest met een eeneiige tweeling of dat je verloofde zich graag in vrouwenkleding hult? Caffeine volgt de ongelukkige pogingen van o.a. Vanessa, (Mena Suvari, American Beauty), Dylan (Breckin Meyer, Road Trip) en Laura (Katherine Heigl, Knocked Up) om hun gescheurde relaties te redden, terwijl de hilarische situaties zich opstapelen.

 

Cast: Mena Suvari, Breckin Meyer, Katherine Heigl, Mike Vogel

Regie: John Cosgrove

Genre: Komedie

Geluid: Engels Stereo

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Fullscreen 4:3

Releasedatum: 20 oktober 2011

 

NOVEMBER
 
Synopsis:

Fotografe Sophie Jacobs (Courteney Cox) geeft les aan een universiteit. Na een avondje uit met haar vriend Hugh (James Le Gross) stoppen ze onderweg voor een kleine hap. Sophie wacht in de auto terwijl Hugh niets vermoedend betrokken raakt in een overval. Kort daarna verschijnt er tijdens één van haar colleges een foto tussen het presentatiemateriaal met daarop haar auto tijdens de overval. Is Sophie paranoïde of speelt iemand een (gemeen) spel? Naarmate Sophie dieper graaft, gebeuren er steeds meer vreemde dingen. Eén ding is zeker. De waarheid ligt buiten het fotokader.

 
Cast: Courteney Cox, James LeGros, Michael Ealy
Regie: Greg Harrison
Genre: Drama, mystery, thriller

Geluid: Engels Dolby 2.0

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Fullscreen 4:3

Releasedatum: 20 oktober 2011

 
 


UIT HET ARCHIEF