:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
Bron: Universal - Datum: 2011-09-14 - Geplaatst door: Werner
PRIMAL
 

Zes vrienden trekken naar een afgelegen streek in Australië om er een mysterieuze grottekening te onderzoeken. Maar wanneer één van de meiden in een naburig meertje gaat zwemmen, ontketent ze een eeuwenoude vloek en verandert ze in een primitief, bloeddorstig monster. Wat een onbezorgde kampeertrip moest worden, ontaardt al snel in een genadeloze strijd op leven en dood... Wie is de jager? Wie de prooi? En vooral: wiens instinct wint? Regisseur Josh Reed ontketent met deze meeslepende premisse een duivelse, sexy nachtmerrie in de met bloed en zwarte humor doordrenkte gore-traditie van Cabin Fever en Ruins. Primal legt de link met ons eigen oerinstinct en vormt zo de perfecte uitlaatklep voor onze opgekropte angsten!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 85 minuten

Beeldformaat: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum DVD: 6 oktober 2011

 

Extra's DVD:

• De ontstaansgeschiedenis van Primal

• Making of van de special effects

• Making of van de stunts

• Trailer
 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 85 minuten

Beeldformaat: 2.35:1 – 1080p; Extra's: 480 i/p SD

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans; Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum Blu-ray: 6 oktober 2011

 

 

Extra's Blu-ray:

• De ontstaansgeschiedenis van Primal

• Making of van de special effects

• Making of van de stunts

• Trailer
 

THE THREE MUSKETEERS

 

Deze film geldt als een van de beste bewerkingen van de klassieke roman van Alexandre Dumas. De legendarische drie musketiers dienen hun koning in Parijs als de jonge, ambitieuze d'Artagnan van het platteland arriveert om zich bij hen aan te sluiten. Na aanvankelijk te zijn afgewezen, bewijst hij zijn kwaliteiten door samen met hen elf soldaten te verslaan bij een zwaardgevecht op het plein. Vervolgens reist het viertal af naar Engeland om de eer van hun koningin te redden. Hun taak is om haar beroemde diamanten collier terug te winnen van haar geheime minnaar, de graaf van Buckingham, voordat de koning haar ontrouw ontdekt. De kwade kardinaal Richelieu probeert hun missie te dwarsbomen, maar gewapend met hun zwaarden en hun humor slagen de drie musketiers en d'Artagnan erin alle obstakels te overwinnen...

 
Regie: Richard Lester

Cast: Oliver Reed, Raquel Welch, Richard Chamberlain, Michael York, Frank Finlay, Christopher Lee, Geraldine Chaplin, Jean-Pierre Cassel, Faye Dunaway, Charlton Heston

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 105 minuten

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Portugees

Releasedatum DVD: 6 oktober 2011

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 127 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p; Extra's: 480i/p SD

Geluid: DTS MA 2.0 mono: Engels, Duits, Spaans

Ondertitels: Nederlands, Duits, Spaans, Fins,...

Releasedatum Blu-ray: 6 oktober 2011
 

THE FOUR MUSKETEERS
 

d'Artagnan is een volwaardige musketier geworden. De protestanten hebben La Rochelle in handen en de koningin is verliefd op Buckingham die al gauw schepen zal sturen om de rebellen te steunen. Richelieu roept de hulp in van Rochefort om Constance te ontvoeren, de bemiddelaar van de koningin en de liefde van d'Artagnan. De kardinaal maakt gebruik van de sluwe, zedenloze Milady de Winter om d'Artagnan af te leiden. Maar al gauw is Milady een gezworen vijand van d'Artagnan en heeft ze een onfortuinlijke ontmoeting met Athos. Ze gaat naar Engeland om zich van Buckingham te ontdoen en de Musketiers nemen het op tegen de rebellen. Maar Milady, die wordt geholpen door Rochefort, heeft zo haar eigen plannen. Kan d'Artagnan Constance redden, Rochefort verslaan, aan de toorn van de Winter ontsnappen en uit handen van de Kardinaal blijven?

 
Regie: Richard Lester

Cast: Oliver Reed, Raquel Welch, Richard Chamberlain, Michael York, Frank Finlay, Christopher Lee, Geraldine Chaplin, Jean-Pierre Cassel, Faye Dunaway, Charlton Heston

 
Releasedatum DVD & Blu-ray: 6 oktober 2011
 
Technische fiche DVD

Speelduur: 102 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum DVD: 6 oktober 2011
 

Extra's DVD:

• Fotogalerie
• Trailer
 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 106 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS MA 2.0 mono: Engels, Spaans, Duits

Ondertitels: Engels, Nederlands, Duits, ...

Releasedatum Blu-ray: 6 oktober 2011
 

BARBIE – DE PRINSESSENSCHOOL
 

Barbie speelt de rol van de zachtaardige Blair Willows, een meisje dat uitverkoren werd om naar de Prinsessenschool te gaan. Op deze fantastische plek leren prinsessen-in-spe hoe je stijlvol danst, een theekransje organiseert volgens de regels van de etiquette en je gedraagt zoals een echte prinses. Blair is dol op haar lessen, haar behulpzame magische elfjes en haar nieuwe vriendinnen, de Prinsessen Hadley en Delancy. Wanneer Dame Devin, de koninklijke lerares, de gelijkenis tussen Blair en de vermiste Kroonprinses opmerkt, slooft ze zich uit om te verhinderen dat Blair aanspraak zou kunnen maken op de troon. Blair, Hadley en Delancy moeten de betoverde kroon onthullen die ze gevonden hebben om de ware identiteit van Blair te bewijzen! Een prinsessenverhaal boordevol magie!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 79 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Nederlands

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum: 13 oktober 2011

 
Extra's DVD:
• Outtakes
• Videoclip "You Can Tell She's A Princess"

• Kamperen Met Barbie & Haar Zusjes

 

DE SISSI TRILOGIE


Deze Blu-ray boxset bevat

Disc 1 – Sissi (1955)

Disc 2 – Sissi – Die Junge Kaiserin (1956)

Disc 3 – Sissi – Schicksalsjahre einer Kaiserin (1957)

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 310 minuten

Beeldformaat: 1080p; Extra's: 480 i/p SD

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Duits

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

Extra's Blu-ray:

• De Legende van Romy Schneider

• Making of "Die Junge Kaiserin"

 

RAMBO QUADRILOGY

 

Digitaal gerestaureerd vanaf de originele filmversie. De meest complete collector's edition met meer dan 10 uur bonusmateriaal, waaronder enkele exclusieve nieuwe extra's. Gepresenteerd in een "killer"  granaatverpakking...

 

Vierdelige boxset bevat

 
RAMBO FIRST BLOOD

John Rambo, Vietnamveteraan en voormalig Green Beret, wordt gearresteerd voor landloperij en zwaar mishandeld. Maar Rambo ontsnapt en een klopjacht begint.

 
RAMBO FIRST BLOOD PT II

Na zijn vrijlating uit de gevangenis aanvaardt Rambo een nieuwe missie om zijn Amerikaanse kameraden in Vietnam te helpen.

 
RAMBO III

Wanneer Rambo ontdekt dat Kolonel Trautman gevangen wordt gehouden in Afghanistan, infiltreert hij het door de vijand bezette land om zijn vriend te redden.

 

RAMBO IV: THE FIGHT CONTINUES

Vanuit Thailand waagt John Rambo zich in het door oorlog verscheurde Birma. Hij moet er, samen met enkele huurlingen, een groep christelijke hulpverleners uit de klauwen van een meedogenloze majoor redden.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 6,5 uur

Releasedatum: 13 oktober 2011

 
Extra's:

• Exclusieve extra: Sly vs Rambo, interview Parijs 2008

 

JEAN-MICHEL COUSTEAU 3D BLU-RAY BOXSET

 
SHARKS 3D

Sharks 3D, epresenteerd door Jean-Michel Cousteau, is een adembenemende filmbelevenis die de kijkers van heel dichtbij laat kennismaken met de Leeuwen en Tijgers van de Oceaan. Zet je schrap voor een persoonlijke ontmoeting met tal van haaiensoorten, zoals de Grote Witte Haai, de Hamerhaai en de Walvishaai. Leer ze kennen zoals ze echt zijn: geen boosaardige menseneters, maar wilde, fascinerende en bedreigde dieren met een geschiedenis die miljoenen jaren teruggaat, nog voor de dinosaurussen over onze aarde zwierven.

 

DOLPHINS AND WHALES 3D: TRIBES OF THE OCEAN

Dolphins And Whales 3d: Tribes Of The Ocean, gepresenteerd door Jean-Michel Cousteau en verteld door Daryl Hannah, is een ontzagwekkende en entertainende film die je meeneemt op een adembenemende onderwatertocht. Reis mee van de oogverblindende koraalriffen van de Bahama's naar de warme wateren rond het exotische Koninkrijk Tonga en maak van dichtbij kennis met de overlevende stammen van de oceaan. Ontdek hun leefwijze en verken hun habitat voor het eerst in ronduit verbluffende, nooit eerder vertoonde 3D pracht. Begeef je zo dicht bij de dolfijnen en beluga's dat je ze bijna kunt aanraken!

 
OCEAN WONDERLAND 3D

Ocean Wonderland 3d, gepresenteerd door Jean-Michel Cousteau, is een verbluffend visueel en zintuiglijk duikavontuur dat je onder de golven meevoert naar het kloppende hart van de oceanen: de koraalriffen. Aris, de schildpad, is je vriendelijke gids in deze magisch mooie, maar tegelijk bedreigde en broze onderwaterwereld die zich uitstrekt van het Groot Barrièrerif in Australië tot aan de Bahama's. Ontdek de enorme biodiversiteit van de fauna en flora die gedijt in dit mariene ecosysteem en de cruciale rol die de koraalriffen daarin spelen. Zij zorgen niet alleen voor voedsel en een onderkomen voor de meest uiteenlopende vissoorten, ze houden ook indirect het welzijn van onze planeet in balans.

 
Technische fiche Blu-ray 3D

Speelduur: 125 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD HR 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Spaans, Duits, Italiaans; Dolby Digital 5.1: Nederlands

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Duits....

Releasedatum: 13 oktober 2011
 

3 ANIMATIEFILMS – 3D BLU-RAY BOXSET

 

Deze driedelige set bevat zowel de 2D als 3D Blu-ray versies van de films!

 
CORALINE

Coraline Jones verveelt zich stierlijk. Tot ze op een geheime deur stuit en aan de andere kant een alternatieve, betere versie van haar eigen leven ontdekt. Maar in dit ogenschijnlijk volmaakte wereldje is lang niet alles wat het lijkt. Haar "andere" ouders willen haar niet meer laten gaan. Nu moet de pientere Coraline al haar moed bijeenschrapen om aan deze gevaarlijke plek te ontsnappen en haar enige "echte" familie te redden.

 
SAMMY'S AVONTUREN

Beleef de spannende en vertederende avonturen van het kleine schildpadje Sammy. Samen met zijn trouwe vriendje Ray onderneemt Sammy een heldhaftige zoektocht naar de mooie Shelly. Hun reis rond de wereld is een bonte aaneenschakeling van meeslepende avonturen, grappige momenten en verrassende ontmoetingen!

 
VERSCHRIKKELIJKE IKKE

Wie durft hem dwarsbomen? Gewapend met krimpstralen, vriespistolen en oorlogsvehikels voor alle doeleinden, en bijgestaan door zijn legertje gele trawanten, de compleet dolgedraaide Minions, koestert de sinistere Gru een zeer snood plan! Totdat er drie weesmeisjes voor zijn deur staan, die in hem geen superschurk maar de perfecte papa zien! Een grotere bedreiging voor zijn reputatie is nauwelijks denkbaar...

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 100 – 85 – 95 minuten

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

HOUSE, M.D. – SEIZOEN 1-6

 

Klaar voor enkele spreekuurtjes met uw favoriete dokter? Dokter House (Hugh Laurie, Golden Globes voor Beste Acteur in 2006 en 2007) is een briljant diagnosticus die medische vraagstukken oplost waar andere artsen voor passen. Als volbloed cynicus en volleerd misantroop, heeft hij bovendien een onwaarschijnlijke gave om de vervelende kantjes van zijn beroep – papierwerk, protocol en patiënten – te ontlopen... Deze uitzonderlijke verzamelbox bundelt de eerste zes seizoenen van deze topserie van Brian Singer (regisseur van The Usual Suspects, X-Men en Superman Returns). De 132 afleveringen van deze moderne cultserie vormen een remedie tegen elke denkbare kwaal. House, M.D. drijft op medische suspens, onweerstaanbare dialogen en uitzonderlijke vertolkingen. Ook het uitgebreide bonusmateriaal voor elk seizoen vindt u in deze boxset terug.

 

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

LIPSTICK JUNGLE – DE COMPLETE SERIE

 

Van de schrijver van de bestseller Sex And The City.

 
SEIZOEN 1

Lipstick Jungle is een stoute, sexy en inspirerende tv-serie naar de bestseller van Candace Bushnell, auteur van Sex And The City. Tegen het jachtige decor van de grootstad proberen drie carrièrevrouwen elkaar door dik en dun te steunen. Hoofdrolspelers in dit grappige en glam€oureuze eerste seizoen zijn de gesofisticeerde Wendy (Brooke Shields, Suddenly Susan), een manager die haar carrière binnen de filmindustrie moet balanceren met haar gezin; Victory (Lindsay Price, 90210), een vrijgevochten modeontwerpster die droomt van romantiek en de grote doorbraak; en Nico (Kim Raver, 24), de onafhankelijke en ambitieuze hoofdredactrice van een lifestylemagazine. Gewapend met hun innerlijke kracht, stijl en ondeugende zin voor humor, bewijzen de drie vrouwen dat je om te slagen in de Big Apple vooral goede vrienden moet hebben!

 
SEIZOEN 2

De sexy en stijlvolle dames van Lipstick Jungle zijn terug! In 13 fabuleuze afleveringen banen de drie zich met de onvermijdelijke – en erg herkenbare – ups en downs een weg door de "Jungle", in het volle besef dat ze het zonder hun vriendinnen nooit zouden rooien. Naast Robert Buckley, Andrew McCarthy, Paul Blackthorne en David Noroña in vaste bijrollen, geven ook Rosie Perez (Pineapple Express), Mary Tyler Moore (The Mary Tyler Moore Show) en Rosanna Arquette (After Hours) acte de présence. Lipstick Jungle is een stijlvolle en inspirerende topserie die door de pers als "hoogstaand drama op hoge hakken" werd bestempeld (TV Guide).

 
Technische fiche DVD

5 DVD

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

THE A-TEAM – DE COMPLETE SERIE

 
"Pity the fool that doesn't own every adventure"
 

27 DVD's boordevol actie van The A-Team plus een bestelwagenverpakking als verzamelobject! "Ten years ago, a crack commando unit was sent to prison by a military court for a crime they didn't commit. These men promptly escaped from a maximum-security stockade to the Los Angeles underground. Today, still wanted by the government, they survive as soldiers of fortune. If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire The A-Team."

 

Herbeleef de avonturen van The A-Team zoals nooit tevoren, met deze 25-disc boxset boordevol actie die alle afleveringen van de serie bevat. De memorabele Mr. T speelt de rol van B.A., die samen met Hannibal, Murdock en Face de krachten bundelt om de slechteriken een lesje te leren in vijf explosieve seizoenen. Grensverleggend, opwindend en altijd grappig... zo kennen we The A-Team, een onuitwisbaar stukje televisiegeschiedenis dat, volgens The New York Times, "a sensational hit" was.

 
Releasedatum: 13 oktober 2011
 
Extra's:
• The Great 80′s Flashback

• Rumors of Soldiers of Fortune

• Interview met de geestelijke vader van de serie, Stephen J. Cannell, die vertelt hoe hij de serie en de populaire figuren bedacht, hoe het eraan toe ging achter de schermen en hoe het was om samen te werken met deze onvergetelijke cast.

 

JOCHEM MYJER BOXSET
 

Jochem Myjer is een multitalent: cabaretier, komiek, musicus, acteur of presentator, maar boven alles levensgenieter. Hij ervaart en deelt alles uitbundig en in een razendsnel tempo. Zo snel dat je blij bent dat het op DVD is vastgelegd. Of in drievoud, in een boxset!

 
ADÉHADÉ

Hoezo onthaasten? Dat doe je thuis maar! Bij Adéhadé (Actief De Hele Dag/ Alle Dagen Heel Druk) gaat alles in de overdrive. Ook nu zullen er Bekende Nederlanders met stem en lichaam de revue passeren, wordt de muzikaliteit uitgebouwd en komt er een pauze, waarin de jonge 'turbocabaretier' en zijn publiek een héél klein ogenblik rust wordt gegund. Kortom, er zal weer geparty-ed worden.

 
YEEE-HAA!

De pers en het publiek zijn unaniem over deze opvolger van 'Adéhadé'. Het is een hilarische achtbaan vol stemmetjes, opzwepende muziek, motorisch gestoorde dansjes en natuurlijk Joche's sublieme imitaties van bekende Nederlanders. En dat alles in het onnavolgbare tempo van de met stip snelste komiek van Nederland, Jochem Myjer.

 
DE RUST ZELVE

De Rust Zelve gaat vooral over zijn verschillende vrienden in Leiden en mensen die deze stad met hem delen. Hij vertelt over zijn buurkinderen Halfzeven, Halfacht en Halfnegen, jumpt op walsmuziek, doet imitaties van BN'ers terwijl hij op de trilband staat en krijgt links en rechts van hem hologrammen van zichzelf die met hem meedansen. Snel dus, maar vooral ontzettend leuk om naar te kijken en luisteren...

 
Technische fiche DVD

3 DVD

Audio: Nederlands

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

LIFE – DE COMPLETE SERIE
 

SEIZOEN EEN
Life was his sentence. Life is what he got back. In het eerste seizoen van de bejubelde misdaadreeks Life kruipt Damian Lewis (Band Of Brothers) in de huid van Charlie Crews, een politieagent die, na twaalf jaar onschuldig in de gevangenis te zitten voor een moord die hij niet pleegde, opnieuw aan de slag gaat als rechercheur. Met een "morele" schadevergoeding van 50 miljoen dollar op zak, stort de ex-gedetineerde zich opnieuw op de misdaad. Zijn stijl is apart, zijn kijk op het leven spiritueel en zijn aanpak van de criminaliteit hoogst onconventioneel. En hij is verzot op fruit. Met zijn nieuwe partner, de sceptische en veeleisende Dani Reese (Sarah Shahi uit Rush Hour 3), zet hij alle politieprocedures op onnavolgbare wijze op z'n kop. Een unieke, flitsende TV-serie!

 
SEIZOEN TWEE

Hij kreeg de kans op een nieuw leven... en hij is van plan om van elke seconde te genieten in de 21 afleveringen van Seizoen 2 van de slimme, door de pers bejubelde TV-serie Life. Damian Lewis keert terug in zijn rol als Charlie Crews, een excentrieke rechercheur die zijn politiepenning weer opspeldt nadat hij jaren gevangen zat voor een misdaad die hij niet pleegde.Samen met zijn vastberaden partner Dani Reese (Sarah Shahi) trekt de onconventionele speurneus opnieuw op pad om de échte misdadigers van L.A. op zijn gebruikelijke ongebruikelijke manier – met een snuifje Zen en veel vers fruit – achter de tralies te krijgen. Ook degenen die achter zijn onterechte opsluiting zaten, moeten het ontgelden. Of zoals een Amerikaans journaliste het treffend verwoordde: "Life is laconiek, grappig en verfrissend apart."

 
Technische fiche DVD

9 DVD

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

THE ULTIMATE GANGSTER CLASS A SELECTION

 

Vijf topgangsterfilms in één boxset!

 
SCARFACE

Deze cultfilm verhaalt hoe een Cubaanse vluchteling (Al Pacino) zich met ziekelijk geweld opwerkt van kleine garnaal tot baas van Miami's grootste cocaïne-imperium. Dankzij het intense scenario van Oliver Stone, de pompende soundtrack van Giorgio Moroder en de uiterst raak getypeerde levensstijl van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap in Miami, groeide Scarface uit tot één van Hollywoods meest meeslepende gangsterdrama's. Een film die genadeloos de smerige macht van de Amerikaanse drugswereld blootlegt.

 
PUBLIC ENEMIES

In deze film kruipt Johnny Depp (Pirates Of The Caribbean) in de huid van de charismatische, ongrijpbare bankrover die door de FBI werd uitgeroepen tot "Staatsvijand Nummer Eén". Marion Cotillard (La Vie En Rose) vertolkt de rol van Billie Frechette, de enige vrouw die erin slaagde zijn hart te veroveren. Genadeloos opgejaagd door FBI-topagent Melvin Purvis (Christian Bale, The Dark Knight), rijgt Dillinger de schietpartijen en spectaculaire ontsnappingen aan elkaar. Zijn kat-en-muisspelletje met de FBI eindigt in een explosieve, legendarische confrontatie.

 
AMERICAN GANGSTER

Klasbakken Denzel Washington en Russell Crowe spelen de hoofdrollen in dit meeslepende gangsterepos, geregisseerd door Ridley Scott (Gladiator). Misdaadbaas Frank Lucas (Washington) regeert met ijzeren hand en een strikte erecode over de onderwereld van Harlem, een broeinest van drugs en geweld. Agent Richie Roberts (Crowe), een buitenbeentje in zijn corrupte korps, wil het imperium van Lucas neerhalen. Zijn obsessie leidt tot een legendarische confrontatie.

 
CASINO

Meeslepende film met Robert De Niro, Sharon Stone en Joe Pesci in een regie van Martin Scorsese, die een rauw beeld schetst van hoe blinde ambitie, withete passie en pure hebzucht een imperium ten val kunnen brengen. Dit op waargebeurde feiten gebaseerd verhaal speelt zich af in Las Vegas, 1973. De maffia heeft miljoenenbelangen in het casinowereldje. Een milieu dat fortuinen én levens maakt of kraakt met de worp van een dobbelsteen...

 
CARLITO'S WAY

Al Pacino speelt de sterren van de hemel als zware jongen Carlito Brigante, een drugsdealer die dankzij zijn advocaat (Sean Penn) vroegtijdig uit de cel komt. Zijn besluit om op het rechte pad te blijven, zendt echter een schokgolf door de New Yorkse onderwereld. Maar dan laat Carlito zich vangen aan een allerlaatste klus, een gunst, uit loyaliteit voor bewezen diensten. Als hij zich verzet, breekt de hel los.

 

Technische fiche DVD en Blu-ray

Speelduur: 810 minuten

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

BARBIE – DE TAS VAN BARBIE EN 4 SCHITTERENDE AVONTUREN

 

Een fantastisch geschenkideetje voor jonge meiden: een leuke Barbie shoppingtas met 4 fabuleuze, glamoureuze avonturen!

 
BARBIE IN EEN MODESPROOKJE

Barbie beleeft een kleurrijk, eigentijds sprookjesavontuur vol mode, vriendschap en dolle pret in een fantastisch modehuis in Parijs. Ze bewijst dat er wonderlijke dingen gebeuren, als je maar in jezelf gelooft.

 
BARBIE EN HET ZWANENMEER

In een betoverende wereld en op de schitterende muziek van Tchaikovsky zal Barbie, slechts gewapend met moed, eerlijkheid en een goed verstand, een ongelofelijke opdracht tot een goed einde brengen... haar vrienden redden uit het Betoverde Bos!

 
BARBIE DE NOTENKRAKER

Barbie komt tot leven in deze magische animatiefilm. In 'De Notenkraker' bewijst Barbie, begeleid door de wereldberoemde muziek van Tchaikovsky, dat alles mogelijk is, als je maar slim, lief en dapper bent.

 

BARBIE EN DE 12 DANSENDE PRINSESSEN

Volg Barbie als de mooie Prinses Genevieve en haar elf dansende prinsessenzusjes wanneer ze een geheime toegang ontdekken naar een wonderbaarlijke, magische wereld waar wensen uitkomen! Samen leren ze dat de kracht van familie ieder obstakel kan overwinnen!

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 320 minuten

Beeldformaat: 16:9 en 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 

Extra's DVD:

• Outtakes
• Videoclips
• Documentaires
• Spelletjes
 

MURDER SHE WROTE – DE TELEVISIEFILMS
 

De ultieme comeback van onze geliefde misdaadschrijfster! Herontdek de vier televisiefilms van Murder She Wrote in één vierdelige boxset. Als er ergens een moord te betreuren valt, is onze favoriete schrijfster van misdaadromans meestal niet veraf. En als Jessica Fletcher haar feilloze speurneus volgt, valt ze soms moeilijk bij te benen. In deze vier afleveringen met speelfilmduur ontrafelt ze andermaal de meest complexe moordmysteries met haar vertrouwde flair en deductievermogen.

 
1. South by Southwest – 1997 – 100'
2. A Story to Die For – 2000 – 95'
3. The Last Free Man – 2001 – 105'
4. The Celtic Ride – 2003 – 88'
 
Technische fiche DVD

4 DVD

Beeldformaat: 4:3

Geluid: Engels 2.0 mono

Ondertiteling: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

 
 

THE EVENT – DE COMPLETE SERIE

 

The Event is een meeslepende tv-serie boordevol actie, suspens en mysterieuze gebeurtenissen, een spetterende mix van de beste elementen uit Lost en 24. Wanneer Sean Walker, een doodgewone jongen, op zoek gaat naar zijn verdwenen vriendinnetje, stuit hij op een grootschalig regeringscomplot dat zelfs de President buitenspel zet. Jason Ritter (Parenthood), Blair Underwood (The New Adventures Of Old Christine) en Laura Innes (ER) vertolken de hoofdrollen in deze epische serie van de producent van 24. Met zijn fantastische speciale effecten en schokkende plotwendingen, ontpopt The Event zich tot een uniek en niet te missen televisiegebeuren! Deze vijfdelige boxset bevat alle 22 afleveringen van deze spannende serie, alsook uren explosief en nooit eerder vertoond bonusmateriaal.

 
Technische fiche DVD

22 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 20 oktober 2011

 
Extra's:

• Commentaar bij bepaalde afleveringen

• Deleted Scenes

• Podcasts

• De Magie van de Visuele Effecten bij Inostranka

• De Magie achter "The Events" Korte Docu over de Special Effects

• De Visuele Effecten van The Event

• Dr Dempsey Alternatieve Verhaallijn

• Het Maken van een Event

• Een Dag in het Leven van Jason Ritter

• Fotogalerie (2 Delen)
 
Afleveringen:
• I Haven't Told You Everything
• To Keep Us Safe
• Protect Them From The Truth
• A Matter Of Life And Death
• Casualties Of War
• Loyalty
• I Know Who You Are
• For The Good Of Our Country
• Your World To Take
• Everything Will Change
• And Then There Were More
• Inostranka
• Turnabout
• A Message Back
• Face Off
• You Bury Other Things Too
• Cut Off The Head
• Strain
• Us Or Them
• One Will Live, One Will Die
• The Beginning Of The End
• Arrival
 

CAPE FEAR 1962
 

Het originele meesterwerk over wraak, confrontatie en moord! Gregory Peck en Robert Mitchum spelen de hoofdrollen in deze Hollywoodklassieker over wraak en moord. Robert Mitchum is onvergetelijk in de rol van ex-gevangene Max Cady, vastbesloten om op een verschrikkelijke manier wraak te nemen op Sam Bowden (Gregory Peck) en zijn gezin. Sam is advocaat in een klein stadje en zijn grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid als de misdadiger die door zijn toedoen in de cel belandde, weer vrijkomt. Nauwelijks ontslagen uit de gevangenis, zet Cady de jacht in op Sams mooie jonge vrouw (Polly Bergen) en tienerdochter (Lori Martin). Ondanks de hulp van de plaatselijke politiecommissaris (Martin Balsam) en een privé-detective (Telly Savalas) staat Sam juridisch machteloos tegen het sadistische kat-en-muisspel van Max. Ten einde raad zet Sam een dodelijke hinderlaag uit, waarbij hij de levens van zijn gezin op het spel zet. Dat leidt tot een van de spannendste en ijzingwekkendste confrontaties ooit verfilmd. Regisseur J. Lee Thomson bouwt met elke nieuwe scène de spanning op, tot de fatale ontknoping op Cape Fear. Een meesterwerk op het gebied van angst en suspense.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 105 minuten

BeeldformaatL 1.85:1 – 1080p; Extra's: 480i/p SD

Geluid: DTS-HD MA mono: Engels; DTS 2.0 mono: Frans, Spaans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans, Duits, ...

Releasedatum: 20 oktober 2011
 

CAPE FEAR 1991

Meesterfilmer Martin Scorsese draaide met Cape Fear een van de meest bloedstollende thrillers aller tijden. Wanneer de psychopatische crimineel Max Cady na 14 jaar weer op vrije voeten komt, heeft hij slechts een doel voor ogen: zich wreken op zijn advocaat Sam Bowden, die volgens hem verantwoordelijk is voor zijn lange verblijf in de gevangenis. Gesterkt door de juridische kennis die hij in de cel heeft opgedaan, begint Cady subtiel een net rond Bowdens gezin te spannen. Een net dat hij telkens een beetje strakker aanhaalt. Als Cady finaal zijn masker laat vallen, rest Bowden slechts een manier om zijn mooie vrouw en tienerdochter te beschermen... een oplossing zonder geweten, zonder wetten.

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 130 minuten

Beeldformaat: 2.35:1 – 1080p; Extra's: 480i/p SD

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Spaans, Duits, Italiaans; Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans, Duits, ...

Releasedatum: 20 oktober 2011
 
Extra's:
• Deleted Scenes
• The Making of Cape Fear
• Behind The Scenes of the Fourth of July Parade
• On the Set of the Houseboat
• Photograph Montage
• Matte Paintings
• Opening Credits
• Theatrical Trailer
 

WRECKED

 

Oscarwinnaar Adrien Brody speelt een man die ontwaakt in een verhakkeld autowrak op de bodem van een steil ravijn. Hij zit klem en lijdt veel pijn, maar heeft er geen idee van wie hij is of hoe hij daar is aanbeland. Er zit geld in de koffer en er ligt een lichaam op de achterbank... maar wat is er precies gebeurd? Terwijl hij zijn primitiefste instincten moet aanboren om in deze prachtige, dreigende wildernis te overleven, ontdekt hij aanwijzingen over zijn ware identiteit en zijn duistere ik. Zelfs als hij het bloedbad overleeft, is de kans reëel dat hij binnenkort gruwelijk zal moeten boeten voor zijn vroegere, vergeten leven.

 
Technische fiche DVD

Speelduur: 86 minuten

Beeldformaat: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Deens, Fins, Zweeds...

Releasedatum DVD: 20 oktober 2011
 
Extra's DVD:
• Flight Of The Chevy
• The Making Of Wrecked
• The Woman's Perspective
• A Day In The Life Of George
 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 90 minuten

Beeldformaat: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans; Extra's: Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Engels, Nederlands, Deens, Fins, Zweeds...

Releasedatum Blu-ray: 20 oktober 2011
 
Extra's Blu-ray:
• Flight Of The Chevy
• The Making of Wrecked
• The Woman's Perspective
• A Day in the Life of George
 

CAPRICA – DE COMPLETE SERIE
 

Battlestar Galactica is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen. Deze meeslepende blik achter de schermen van het originele conflict tussen de mensheid en de Cylons is extra fascinerend omdat Caprica heel veel weg heeft van onze eigen wereld. Achtenvijftig jaar voor de eerste Battlestar de ruimte in trekt, zien twee machtige families – de Graystones en de Adamas – hun lot onherroepelijk met elkaar verbonden na een verwoestende explosie. Terwijl de twee clans worstelen met het bepalen van de grens tussen mens-zijn en kunstmatige intelligentie – de Cylons – drijven ze hun onderlinge conflicten op de spits. Bedrijfscomplotten, moord, seksuele intriges en zwartmakerij zijn aan de orde van de dag op Caprica... In deze langverwachte prequel van producers Ronald D. Moore en David Eick ziet u onder meer Golden Globe-genomineerde Eric Stoltz en Esai Morales aan het werk. "Een van de Beste Reeksen op de Buis", volgens de pers (Television without Pity). Gepresenteerd in Dolby 5.1 surround.

 
Technische fiche DVD

6 DVD – 18 afleveringen

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, FR...

Releasedatum: 27 oktober 2011
 
Extra's DVD:

• Deleted scenes

• Audiocommentaar
• Videoblogs

• Vooruitblik naar seizoen 1.5

• Podcasts
 
Afleveringen
1. (1.0) Pilot
2. (1.1) Rebirth
3. (1.2) Reins Of A Waterfall
4. (1.3) Gravedancing
5. (1.4) There Is Another Sky
6. (1.5) Know Thy Enemy
7. (1.6) The Imperfections Of Memory
8. (1.7) Ghosts In The Machine
9. (1.8) End Of Line
10. (1.9) Unvanquished
11. (1.10) Retribution
12. (1.11) Things We Lock Away
13. (1.12) False Labor
14. (1.13) Blowback
15. (1.14) The Dirteaters
16. (1.15) The Heavens Will Rise
17. (1.16) Here Be Dragons
18. (1.17) Apotheosis
 

JURASSIC PARK TRILOGY BOX
 
...details volgen...


UIT HET ARCHIEF