:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2
PERSBERICHT: HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2
Bron: Warner - Datum: 2011-09-20 - Geplaatst door: Werner
HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS - PART 2
Harry Potter And The Deathly Hallows - part 2 is vanaf 16 november beschikbaar op DVD, Blu-Ray en 3D Blu-Ray

In het tweede en laatste deel van de epische finale van de Harry Potter saga, kruipen Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson voor de laatste keer in de huid van hun iconische personages. De finale strijd tussen goed en kwaad escaleert tot een open oorlog. Nooit stond er meer op het spel en niemand is nog veilig. Harry Potter komt steeds dichterbij de alles beslissende confrontatie met de Heer van het Duister en zal als Uitverkorene misschien wel het ultieme offer moeten brengen. Het einde nadert…

Harry Potter And The Deathly Hallows - part 2 verpulverde alle records met een wereldwijde box-office van ruim 1,3 biljoen USD. De hele Harry Potter franchise staat op eenzame hoogte qua verkoopscijfers. De laatste aflevering in het Harry Potter verhaal kreeg ook de hoogste publiekswaarderingscijfers en ook de pers was wild enthousiast over deze film. Regisseur David Yates, die de regie voerde over de laatste vier delen,houdt de touwtjes stevig in handen en houdt je de hele film lang op het puntje van je stoel.

Vanaf 16 november is Harry Potter And The Deathly Hallows - part 2 verkrijgbaar op 2-disc DVD, 2-disc Blu-Ray en 3-disc 3D Blu-Ray. Verder komt er een DVD en een Blu-ray Disc versie van Harry Potter And The Deathly Hallows part 1 + part 2 en de verzamelboxen: Harry Potter Years 1-7.2 Blu-ray Edition, Harry Potter Years 1-7.2 DVD Special Edition en Harry Potter Years 1-7.2 Limited Edition Gift Set (DVD/BD).

Extra’s
• A Conversation with JK Rowling and Daniel Radcliffe
• The Last Days of Harry Potter
• Star Doubles: The Cast of Harry Potter You Have Never Met
• The Goblins of Gringott
• The Women of Harry Potter
• Deleted Scenes
• Leavesden Studio Tour
• DCON
Recent nieuws van dezelfde bron