:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Splendid >> PERSBERICHT: GIVE 'EM HELL MALONE & THE MAN FROM NOWHERE
PERSBERICHT: GIVE 'EM HELL MALONE & THE MAN FROM NOWHERE
Bron: Splendid - Datum: 2011-09-26 - Geplaatst door: Werner
GIVE EM HELL MALONE

"A man too tough to die!"
"Last Man Standing meets Sin City"

Give ‘Em Hell Malone is geregisseerd door Russell Mulcahy die eerder films als Resident Evil: Extinction en Highlander maakte. De film combineert een explosieve actie met het visuele spektakel van Sin City.

Thomas “The Punisher” Jane is Malone, een detective met een keiharde reputatie. Hij krijgt als opdracht om een koffertje op te halen in een hotel waar hij in een valstrik terecht komt. Verantwoordelijk hiervoor is gangsterbaas Whitmore. Malone zweert wraak en schiet zich een weg door de gangsters, huurmoordenaars en criminelen die Whitmore op hem afstuurt. De bende wordt geleid door Boulder (Ving Rhames) en heeft maar 1 doel: Malone en het koffertje uitschakelen...

Specificaties
Product: DVD, Blu-ray
Distributeur: Splendid Film GmbH
Releasedatum: 22 september 2011
Regie: Russell Mulcahy
Cast: Thomas Jane, Ving Rhames, Elsa Pataki
Beeldformaat: 16x9 anamorf (2.35:1)
Talen: Engels - Dolby Digital 5.1, Frans - Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Regiocode: 2
Aantal discs: 1
Verpakking: Amaray
Kijkwijzer: 16 jaar, actie


THE MAN FROM NOWHERE

"Nothing to lose, nothing to compromise"
Aziatische internationale prijzenwinnaar!

The Man From Nowhere, een Koreaanse kaskrakers, won verschillende nationale en internationale filmprijzen. Regisseur Jeung-beom Lee leverde met The Man From Nowhere dan ook de succesvolste film van 2010 uit Korea af. Hij werd bekroond met 7 Korean Film Awards en 2 Blue Dragon Awards, en zet met ruim 6 miljoen bioscoopbezoekers thrillers als Old Boy en Bittersweet Life in de schaduw. De film is een mix van Léon en Taken en lanceert hoofdrolspeler Won Bin tot de nieuwe actieheld van de Koreaanse cinema.

Tae-Sik leidt een eenzaam en teruggetrokken leven. Als zijn buurvrouw vanwege diefstal van drugs ruzie krijgt met een machtig drugskartel en de drugs in zijn huis verstopt, wordt hij zonder dat hij het wil in de zaak betrokken. De buurvrouw wordt samen met haar dochter So-mi ontvoerd, waardoor Tae-sik gedwongen wordt om voor het kartel te gaan werken wil hij ze ooit nog levend terugzien. Al snel wordt hem duidelijk dat hij daardoor een marionet van het drugskartel wordt en er voor hem geen uitweg meer is. Maar het kartel heeft totaal geen rekening gehouden met Tae-Sik die tevens ook nog een zeer goed opgeleide geheim agent is.

Specificaties
Product: DVD, Blu-ray
Distributeur: Splendid Film GmbH
Releasedatum: 22 september 2011
Regie: Lee Jeong-beom
Cast: Won Bin, Kim Hee-won, Kim Tae-hoon
Beeldformaat: 16x9 anamorf (2.35:1)
Talen: Koreaans - Dolby Digital 5.1, Duits - Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Regiocode: 2
Aantal discs: 1
Verpakking: Amaray
Kijkwijzer: 16 jaar, actie