:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE TREE OF LIFE
PERSBERICHT: THE TREE OF LIFE
Bron: Warner - Datum: 2011-10-07 - Geplaatst door: Werner
THE TREE OF LIFE
Vanaf 2 november is The Tree Of Life verkrijgbaar op DVD.

Het was lang wachten op de nieuwe Terrence Malick (Badlands, The Thin Red Line, The New World …), maar met The Tree Of Life wordt ons geduld meer dan beloond. Malick neemt een pakkend familiedrama als uitgangspunt voor een breed uitwaaierend filosofisch traktaat over de rol van de mens in de Schepping, leven en dood, liefde en familie en geloof. De impressionistische aanpak vol betoverend mooie beelden en de prachtige soundtrack met klassieke muziek zorgen voor een mystieke en vooral onvergetelijke zintuiglijke trip. Pure cinema die hypnotiserend werkt, een film als een lang gebed…

“Een van de mooiste, meest originele en gedurfde films die dit jaar op uw netvlies zullen worden gebrand.” (**** Focus Knack)

The Tree Of Life werd in Cannes bekroond met de Gouden Palm en door critici wereldwijd uitgeroepen tot een absoluut meesterwerk. Brad Pitt vertolkt de rol van de strikte, maar liefdevolle vader. Sean Penn speelt de zoon Jack op latere leeftijd, die duidelijk worstelt met demonen uit het verleden. The Tree Of Life vraagt veel van de kijker, maar wie zich overgeeft aan de dromerige poëtische sfeer in de film, wacht een kijkervaring om nooit te vergeten.

Extra’s:
• Trailer
• Making of
Recent nieuws van dezelfde bron