:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE HANGOVER 2
PERSBERICHT: THE HANGOVER 2
Bron: Warner - Datum: 2011-10-20 - Geplaatst door: Werner
THE HANGOVER 2
The Wolfpack is back!

Vanaf 30 november is the Hangover 2 verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD

De fans van de succesvolle komedie The Hangover worden een tweede maal getrakteerd op een portie absurde humor van de bovenste plank. Als de hilarische bloedbroederspeech van Alan of de leer-een-baby-eens-masturberen-scène jou al konden bekoren, dan zal een Indiana Jones-achtig aapje zeker en vast ook jouw lachspieren losmaken. Deze keer stapt Stu (Ed Helms) in het huwelijksbootje en uiteraard willen Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) ook van de partij zijn.

“I can’t believe this is happening again!”

Phil, Stu, Doug en Alan reizen naar het exotische Thailand voor het huwelijk van Stu. Na de chaos van het vrijgezellen-feestje in Las Vegas, wil de toekomstige bruidegom het op “veilig” spelen en kiest hij voor een eenvoudige, alcoholvrije pre-wedding brunch. Bovendien heeft Stu’s vrouw in spe aan de jongens gevraagd om op haar kleine broertje Teddy te passen tijdens de vrijgezellenavond. Maar niet alles loopt volledig volgens plan en onze vrienden worden opnieuw wakker met een stevige kater, een flinke black-out en... geen spoor van Teddy.

“What happens in Vegas may stay in Vegas, but what happens in Bangkok can't even be imagined...”

Regisseur Todd Phillips houdt het tempo strak in de opvolger van de uiterst succesvolle road-trip komedie the Hangover uit 2009. Reken dus opnieuw op een spervuur van grappen en absurde situaties. Met een verwachte box-office van 8,5 miljoen in de Benelux, is deel 2 nu al de meest succesvolle 16+ komedie van het jaar. De volledige sterrencast met Zach Galifianakis, Ed Helms, Bradley Cooper en Justin Bartha is opnieuw van de partij.

“We’re in Bangkok?”

Extra’s Blu-ray Disc
• Unauthorized Documentary: een documentaire over de documentaire waarvan ze willen dat je ze niet te zien krijgt: the making of the Hangover part 2
• The Comedy Rythm of Todd Phillips: een special over het creatieve process van regisseur Todd Phillips, door de ogen van de cast.
• Not Your Everyday Monkey: Crystal, de aap die meespeelt in de film, stal het hart van iedereen. Vooral dat van Bradley Cooper waarvan wordt beweerd dat hij een romance beleefde met deze primaat.
• Bangkok Tour with Chow: een politiek uiterst incorrecte stadstour in Bangkok met Mr. Chow als gids. Niet voor gevoelige zielen.
• Mash-up van de actiescènes
• Gag Reel

Extra’s DVD:
• Gag Reel

“When a monkey nibbles a penis, it’s funny in any language!”


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron