:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: COMPLETE COLLECTION BOXSETS
PERSBERICHT: COMPLETE COLLECTION BOXSETS
Bron: Warner - Datum: 2011-11-10 - Geplaatst door: Werner
WHV’s Complete Collection boxsets, de ideale eindejaarsgeschenken!

Zoals elk jaar kunnen we jullie opnieuw een fijne collectie met absolute topseries voorleggen als cadeautip voor de eindejaarsfeesten. Er zijn de onverwoestbare klassiekers, maar we hebben ook 2 nieuwe series in de aanbieding die voor het eerst als complete collectie verschijnen.

Nip/Tuck – Complete Collection
(Vanaf 7 december op DVD)
Tell me what you don’t like about yourself….
Stort je hart uit bij de plastische chirurg. Hoe vreemd je wensen ook mogen zijn, er komt gegarandeerd een originele make-over van. Dokter Troy en dokter McNamara verkennen, zowel in hun praktijk als in hun privéleven, de grenzen van het ethisch toelaatbare. Een uiterst diepzinnige serie over het oppervlakkige leven van twee plastische chirurgen. Vlijmscherp, gedurfd en intelligent entertainment van het allerhoogste niveau.

Band of Brothers/the Pacific duopack
(Vanaf 16 november op Blu-ray Disc en DVD)
De twee uiterst succesvolle miniseries van Steven Spielberg en Tom Hanks, samen in één pakket: een ideale kans om deze veelvuldig bekroonde oorlogsdrama’s in huis te halen. Band Of Brothers vertelt de belevenissen van de Easy Company tijdens de Tweede Wereldoorlog. De getuigenissen van de overlevenden, die elke aflevering inleiden, maken de harde realiteit heel erg tastbaar. In The Pacific, dat met een nog groter budget werd opgenomen, focussen we op het persoonlijke verhaal van 3 mariniers tijdens de strijd die Amerika met Japan leverde op enkele onooglijke eilandjes in de Stille Oceaan. Twee essentiële televisieseries die niemand onberoerd laten.

De klassiekers
Hoeven we u The Wire en The Sopranos nog voor te stellen? Recensenten overal ter wereld raken er niet over uit welke van deze twee titels de beste TV serie aller tijden is. Of wat dacht je van Friends? Geen enkele serie haalde ooit dezelfde iconische status en was van zo veel invloed op de populaire cultuur als deze sitcom over 6 New Yorkse vrienden. Maar ook de hartverwarmende serie Gilmore Girls is ondertussen een begrip. En terwijl we hier toch in termen van klassiekers praten: wie herinnert zich niet de lange winteravonden met North & South (Patrick Swayze!) en The Thornbirds, absolute topseries uit ver vervlogen tijden. Ook uit ver vervlogen tijden, maar met een iets recenter thema is de science-fictionserie V.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron