:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
Bron: Universal - Datum: 2011-11-10 - Geplaatst door: Werner

HONEY 2

De erfenis van de legendarische danseres en choreografe Honey Daniels leeft voort!

 
Honey (2003)

Danseres en choreografe Honey Daniels (Jessica Alba) werkt in een bar en een platenzaak, tot ze die ene kans krijgt waar ze al zo lang naar uitkijkt. Maar wanneer haar big break zich eindelijk aandient, voelt het te goed om waar te zijn. Helaas blijkt haar gevoel ook te kloppen... tot Honey een nieuwe droom begint te koesteren. Geïnspireerd door de uitbundige energie van een groepje buurtjongeren, vindt Honey haar geluk terug op de plaats waar het allemaal begon: de dansvloer! In Honey herken je ongetwijfeld ook Mekhi Phifer (8 Mile) en rapper Lil' Romeo (Rapartiest van het jaar tijdens de 2001 Billboard Music Awards). Muziekartiesten Missy Elliot, Ginuwine en Jadakiss & Sheek maken een cameo.

 
Honey 2

Na een aanvaring met de wet, besluit Maria (Katerina Graham) naar haar ruige buurt in de Bronx terug te keren om haar leven weer op de rails te zetten. Het enige wat ze bezit zijn haar streetdancetalent en een brandende ambitie om zichzelf te bewijzen. Maria werpt zich met hart en ziel op haar danspassie en ze sticht de HD's, een crew waarmee ze wil deelnemen aan "Dance or Die", een danswedstrijd op tv. Door de kick van het dansen herontdekt Maria wie ze is en waar ze écht thuishoort... net als Honey voor haar!

 

Releasedatum: 1 december 2011

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 106 minuten

Beeldformaat: 1.78:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum: 1 december 2011

 
Technische fiche Blu-ray

Speelduur: 110 minuten

Beeldformaat: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround: Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Japans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans...

Releasedatum: 1 december 2011
 

FRIDAY NIGHT LIGHTS – SEIZOEN 4

 

In de 13 meeslepende afleveringen van het vierde seizoen blijkt het leven in het kleinsteedse Dillon onherroepelijk veranderd na de dramatische opsplitsing van het schooldistrict. Coach Taylor (Kyle Chandler) moet hard knokken voor het respect van de East Dillon Lions en ook zijn vrouw Tami (Connie Britton) krijgt het, als schoolhoofd van de Dillon High Panthers, hard te verduren. Overal in Dillon hangt er intussen verandering in de lucht. De oude lichting staat weifelend op de drempel van het volwassen leven, de nieuwe wacht een seizoen vol vijandschap en rivaliteit. Friday Night Lights is een tv-serie met een onwaarschijnlijke emotionele diepgang, getekend Brian Grazer, Peter Berg en Jason Katims.

 
Technische fiche DVD:

13 afleveringen van 44 min.

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum: 1 december 2011

 
Extra's:
• Deleted scenes
• Drie nieuwe behind the scenes featurettes

• Intro's van Peter Berg

• Audiocommentaar
 

MISSION: IMPOSSIBLE TRILOGY
 
Mission Impossible 1:

Ethan Hunt (Tom Cruise) is een geheim agent die opdraait voor de dood van zijn teamgenoten bij een ultrageheime missie. Op de vlucht voor huurmoordenaars van de regering, breekt hij in in de strengst beveiligde plek op aarde: de computerkamer van de CIA, vecht hij duels uit op het dak van een hogesnelheidstrein en racet als een aangestoken lont om zijn achtervolgers steeds één stap voor te zijn. Elke stap die hij doet, brengt hem dichterbij de verschrikkelijke waarheid.

 
Mission Impossible 2:

Hoe kun je terroristen die bezig zijn rotzooi over de hele wereld te verspreiden tegenhouden? Echt een missie voor IMF agent Ethan Hunt. 's Werelds grootste spion keert terug in de film van het jaar: M:I-2. Actieregisseur John Woo zet zijn handtekening onder deze missie van Ethan Hunt (Tom Cruise) die samen met de bloedmooie Nyah Hall (Thandie Newton) de afvallige agent Sean Ambrose (Dougray Scott) moet tegenhouden voordat hij een nieuw soort van terreur verspreidt. Maar, voordat de missie geslaagd is, moeten ze eerst de hele wereld rond en moeten ze keuzes maken tussen alles waar ze van houden en alles waar ze in geloven.

 
Mission Impossible 3:

Er stond nog nooit zoveel op het spel. Het spektakel was nog nooit zo groots. Dit is Mission: Impossible... zoals je het nog nooit hebt gezien! Tom Cruise schittert opnieuw als Ethan Hunt in deze zinderende adrenalinerush van regisseur J.J. Abrams (Lost, Alias). Ethan doet geen veldwerk meer, maar wordt door zijn superieuren (Laurence Fishburne en Billy Crudup) uiteindelijk toch weer gevraagd voor een missie. Hij komt hierbij op het spoor van zijn meest dodelijke tegenstander ooit – een sadistische wapenhandelaar genaamd Owen Davian (Oscar-winnaar Philip Seymour Hoffman).

 
Technische fiche DVD:

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum: 1 december 2011

 

Extra's: tbc

 
Technische fiche Blu-ray:

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround: tbc

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum: 1 december 2011

 
Extra's: tbc
 

LAW AND ORDER: CRIMINAL INTENT – SEIZOEN 7

 

De oorlog tegen de misdaad in New York blijkt complexer dan ooit. Het rechercheteam dat wordt aangevoerd door Eames en Goren krijgt andermaal de zwaarste delicten en de neteligste dossiers voorgeschoteld. In dit nieuwe seizoen moet Goren bovendien de dood van zijn broer verwerken en zijn neef ter hulp schieten.

 
Technische fiche DVD:

22 afleveringen van 52 min.

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum: 7 december 2011

 

LAW AND ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT – SEIZOEN 12

 

Voor Primetime Emmy Award genomineerde Christopher Meloni is Seizoen Twaalf van Law & Order: Special Victims Unit meteen ook zijn laatste als rechercheur Elliot Stabler. Tijdens de 24 meeslepende en meerlagige afleveringen van deze jaargang, verricht Stabler samen met rechercheur Olivia Benson (Primetime Emmy Awardwinnares Mariska Hargitay) speurwerk naar seksueel-getinte misdaden die nog duisterder en complexer zijn dan voorheen, met dossiers rond weggelopen kinderen, een Amerikaans seksslavennetwerk en serieverkrachters. Tijdens hun onderzoek worden ze bijgestaan door de elite van de New Yorkse rechercheurs en procureurs, zoals Dann Florek, Richard Belzer, Ice-T, B.D. Wong en Tamara Tunie. Ook in dit seizoen krijgt de vaste cast stevig weerwerk van tal van bekende gastacteurs zoals Melissa Sagemiller, Terrence Howard, Jeremy Irons, John Stamos, Maria Bello, Joan Cusack, Jennifer Love Hewitt en Rita Wilson. Tot slot maakt Diane Neal een emotionele comeback als assistent-procureur Casey Novak. Law & Order: Special Victims Unit van producer Dick Wolf – bedenker van het langstlopende tv-concept op de buis – blijft één van die reeksen die je steeds weer bij de keel grijpt. Ontdek het twaalfde seizoen van de schokkende reeks die de politie van New York volgt bij de uitoefening van hun taak.

 
Technische fiche DVD:

24 afleveringen van 52 min.

Beeldformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum: 7 december 2011

 

Extra's: tbc

 

BRIDESMAIDS
 

Ze heeft geen geld, geen lief en geen spatje geluk, maar wanneer dertiger Annie (Kristen Wiig) door haar op trouwen staande boezemvriendin Lillian (Maya Rudolph) tot getuige wordt gebombardeerd, is het hek helemaal van de dam. Compleet overweldigd, maar vastbesloten om te slagen, gaat Annie een hilarisch ensemble van bruidsmeisjes (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey en Ellie Kemper) voor in de strijd om de bruiloft van de eeuw te regisseren.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 120 minuten

Beeldformaat: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Duits

Ondertitels: Engels, Nederlands, Duits...

Releasedatum: 14 december 2011

 
Extra's:
• Deleted Scenes
• Extended & Alternate Scenes
• Gag Reel
• Line-O-Rama
• Cholodecki's Commercial
• Feature Commentary with Filmmakers and Cast
 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 125 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround: Frans, Italiaans, Duits, Spaans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans...

Releasedatum: 14 december 2011

 

Extra's Blu-ray:

• Gag Reel
• Made of Honour
• Blind Date
• Deleted Scenes
• Cholodecki's
• Drunk-O-Rama
• Pep Talk
• Annie Vs Helen
• Hold On
• Punch me
• Feature Commentary
• Line-O-Rama
• Roommates
• Extended & Alternate Scenes
 

COWBOYS AND ALIENS
 

Het is het jaar 1873, wanneer revolverheld Jake Lonergan (Daniel Craig) in de woestijn van Arizona ontwaakt, zonder een enkele herinnering van zijn verleden en met een mysterieuze metalen beugel om zijn pols. Wanneer hij het naburige woestijnstadje Absolution binnenstrompelt, ontdekt Lonergan een gesloten gemeenschap, die met harde hand wordt geleid door de keiharde Kolonel Woodrow Dolarhyde (Harrison Ford) -  en Dolarhyde heeft een appeltje te schillen met Lonergan. Als het verlaten stadje wordt aangevallen door monsters die met onvoorstelbare kracht uit de lucht komen vallen en de hulpeloze inwoners een voor een gevangen nemen, komt de invloed van de kolonel onder grote druk te staan. Als Lonergan's geheugen langzaam maar zeker terugkomt, realiseert hij zich dat hij een geheim bij zich draagt, waarmee de inwoners een kans hebben terug te vechten. Met hulp van de mysterieuze schone Ella (Olivia Wilde) stelt hij een groep samen van voormalige vijanden: de dorpelingen, Dolarhyde en zijn jongens, vogelvrij verklaarde mensen en de Apache indianen. Verenigd door een gezamenlijke vijand gaan ze samen een epische eindstrijd aan. Daniel Craig (Casino Royale, Quantum Of Solace) en Harrison Ford (de Indiana Jones en Star Wars franchises) schitteren in hun hoofdrollen als rivalen die de krachten moeten bundelen tegen een angstaanjagende gezamenlijke vijand. De supporting cast bestaat uit Olivia Wilde (TRON: Legacy, The Change-Up), Sam Rockwell (Iron Man 2), Ana de la Reguera (Eastbound And Down), Adam Beach (Flags Of Our Fathers), Paul Dano (There Will Be Blood), Clancy Brown (The Shawshank Redemption), Keith Carradine (Nashville) en Noah Ringer (The Last Airbender). Het script voor Cowboys & Aliens is van Star Trek's Alex Kurtzman & Roberto Orci en Damon Lindelof (de tv-serie Lost) en is gebaseerd op Platinum Studios' graphic novel van Scott Mitchell Rosenberg. Grazer, Howard, Rosenberg, Kurtzman en Orci zijn de verantwoordelijke producenten. Steven Spielberg, Jon Favreau, Denis L. Stewart, Bobby Cohen, Randy Greenberg en Ryan Kavanaugh zijn uitvoerend producenten.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 113 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Engels, Nederlands

Releasedatum: 14 december 2011

 
Extra's:

• Commentaar van regisseur Jon Favreau

• Finding the Story: Cowboys & Aliens, gebaseerd op de graphic novel van Scott Mitchell Rosenberg, is al ruim tien jaar in ontwikkeling. Filmmakers, schrijvers en cast leggen uit waarom dit team van Hollywood zwaargewichten de juiste noot heeft geraakt bij de productie voor het witte doek.

• The Scope of the Spectacle: Zie hoe het team achter de camera werkt aan de grootse opnames in New Mexico, waar de sterren op paarden rijden, met geweren schieten en door explosies 25 meter door de lucht vliegen! Regisseur Jon Favreau creëert onvergetelijke actiescènes, terwijl de legendarische stuntman en de tweede united director van Cowboys & Aliens, Terry Leonard, zijn jarenlange ervaring inzet voor de stunts op het witte doek, van legendarische momenten in de klassiekers van John Wayne tot stand-in voor Harrison Ford in Raiders Of The Lost Ark.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 119 minuten en 136 minuten (Extended version)

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands

Releasedatum: 14 december 2011

 

Extra's Blu-ray:

• Igniting The Sky: The Making Of Cowboys & Aliens -  Een uitgebreid kijkje achter de schermen bij de productie gunt kijkers een blik op de set, waar ze de filmmakers en cast ontmoeten als ze deze unieke actiefilm maken. In verschillende gesprekken delen Jon Favreau, Steven Spielberg, Ron Howard en Brian Grazer, en de sterren Harrison Ford, Daniel Craig en Olivia Wilde hun verhalen over de film. De productiehuizen die verantwoordelijk zijn voor de visuele effecten, Legacy Effects en ILM, hebben hun krachten gebundeld om de gebruikte technologie naar een nieuw niveau te brengen, zoals we nog niet eerder op het witte doek hebben gezien. Bekijk:

• Finding The Story -  zie uitleg bij DVD hierboven.

• The Scope Of The Spectacle -  zie uitleg bij DVD hierboven.

• Outer-Space Icon -  Bekijk van dichtbij de creatie van een nieuw en angstaanjagend ontwerp van een alien door Legacy Effects en Industrial Light and Magic.

En exclusief op Blu-ray:

• A Call To Action -  Een profiel van de getalenteerde acteur, schrijver en regisseur Jon Favreau met videodagboeken tijdens de productie op de set.

• Absolution - Zie hoe het stoffige mijnstadje uit het Wilde Westen van weleer is nagebouwd, hoe de inwoners van het stadje worden gespeeld door het bijzondere ensemble acteurs en neem een exclusief kijkje bij de nauwgezette productie van de film en het ontwerp van de kostuums.

• Gesprekken Met Jon Favreau – Jon Favreau houdt openhartige interviews met cast en crew, waaronder: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Steven Spielberg, Ron Howard en Brian Grazer, Alex Kurtzman en Roberto Orci, Damon Lindelof

• Commentaar op de film met regisseur Jon Favreau

 

THE NUTCRACKER: THE UNTOLD STORY

 

Beleef samen met Mary een betoverend avontuur wanneer haar notenkraker tot leven komt en haar meetroont naar een magisch koninkrijk vol fantastisch speelgoed, heerlijke suikerbonen en dansende feeën. Ze ontdekt echter al snel dat de boosaardige Rattenkoning het rijk bedreigt! Als ze de Notenkraker wil redden,moet Mary een verborgen geheim blootleggen, zodat ze de prins kan bevrijden en zijn troon veilig stellen. De film is gebaseerd op het verhaal dat de Russische componist Tchaikovsky inspireerde tot het schrijven van de muziek voor het wereldberoemde ballet, en bevat acht nieuwe meeslepende liedjes van Oscarwinnaar en tekstschrijver Tim Rice (The Lion King, Evita). Daarnaast kan deze gloednieuwe filmversie ook bogen op een fantastische sterrencast, met o.m. Elle Fanning, Nathan Lane, Frances de la Tour en John Turturro.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 110 minuten

Beeld: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Vlaams; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams...

Releasedatum: 14 december 2011

 
Extra's:

• The Making of (55 min.): een kijkje achter de schermen met de cast en crew van de film

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 110 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround: Nederlands, Frans, Vlaams...

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans...

Releasedatum: 14 december 2011

 

Extra's Blu-ray:

• The Making of (55 min.): een kijkje achter de schermen met de cast en crew van de film

 
Technische fiche 3D Blu-ray:

Speelduur: 110 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround: Nederlands, Frans

Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans

Releasedatum: 14 december 2011
 
Extra's Blu-ray:

• The Making of (55 min.): een kijkje achter de schermen met de cast en crew van de film