:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: MAD MONKEY-RELEASES
PERSBERICHT: MAD MONKEY-RELEASES
Bron: Filmfreaks - Datum: 2011-11-16 - Geplaatst door: Werner
Sinds deze maand zijn de eerste drie releases in de nieuwe dvd-reeks Mad Monkey uit. Elke collectie uit deze reeks bevat drie films in de genres cult, horror en thriller, gesorteerd naar onderwerp. Deze maand verschijnen Japanarama: Asian Battle Babes, Horror Delight: A Nightmare Boutique en Psycho Killers: A Slice Of Evil.


JAPANARAMA: ASIAN BATTLE BABES


Mad Monkey Says... Whoa! Roommates chasing each other with chainsaws! Dismembered zombie body parts piling up! And a chick with a mechanical arm that fores 1000 rounds per minute! These babes mean business...

2LDK

Lana en Nozomi delen een appartement in Tokio en azen op dezelfde filmrol. Met de audities op komst loopt de spanning op tot ver in het rood. Als de zaken op een dergelijk moment escaleren, is er geen houden meer aan. Het begint met schreeuwen, slaan en bijten, maar al snel wordt een scala aan huishoudelijke apparaten door de dames ingezet naar maximaal schadelijk effect. De strijd is niet gestreden voordat één van hen tot zwijgen is gebracht.

Regie: Yukihiko Tsutsumi
Herkomst: Japan, 2003
Speelduur: 70 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Japans Dolby Surround 2.0
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 12

MACHINE GIRL

Ami's wereld komt op z'n kop te staan wanneer haar broertje en zijn vriend door een stel gewetenloze gekken worden vermoord. Als ze haar broertje wil wreken, zit ze al snel tot over haar oren, en met een arm minder, in de ellende. Een stel garagehouders geven haar een bionische arm en samen ontketenen ze een waanzinnige, non-stop slachtpartij onder de even gewelddadig als creatieve machinerie van hun dodelijke ninja vijanden.

Regie: Noboru Iguchi
Herkomst: Japan / Verenigde Staten, 2008
Speelduur: 97 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16

CHANBARA BEAUTY

De sexy bikinibabe en zwaardvechtkunstenares Aya dwaalt rond in een desolate, door zombies bevolkte wereld. Ze heeft een missie: samen met haar dikke vriend Katsuji en de schietgrage bikerchick Reiko is ze op zoek naar de verblijfplaats van de gestoorde geleerde Dr. Sugita, het brein achter de zombieplaag. De drie moeten zich eerst door stapels zombieledematen heen hakken, alvorens ze oog in oog komen te staan met Sugita. Een dodelijke strijd begint...

Regie: Yôhei Fukuda
Herkomst: Japan, 2008
Speelduur: 86 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Japans Dolby Surorund 2.0
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16


HORROR DELIGHT: A NIGHTMARE BOUTIQUE

Mad Monkey says... Whoa! We love 'em sick and gory! You've gotta see this über-nasty nazi cannibal family! The eye and the coffee spoon, ouch! And some serious weird shit in an abandoned factory. Man, that's creepy!

FRONTIERE(S)

Een groepje vrienden wil met de buit van hun plundertocht naar Amsterdam vluchten. Tom en Farid gaan voor en komen aan bij de B&B van de uiterst gewillige en sexy dames Gilberte en Claudia. Als Yasmine en Alex zich melden, wordt duidelijk dat de gastvrouwen sadistische kannibalen zijn die hun gruwelijke praktijken uitvoeren op bevel van het psychopatische gezinshoofd, voormalige SS-officier Le Von Geisler.

Regie: Xavier Gens
Herkomst: Frankrijk / Zwitserland
Speelduur:108 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16

SENSELESS

Elliott Gast, een medewerker van een Amerikaanse multinational, wordt in Brussel ontvoerd en gemarteld door een groepje anti-globalisten. Zijn straf: het systematisch verwijderen van elk zintuig op weerzinwekkende wijze. Zijn publiek: de globale internetgemeenschap. Zijn enige hoop op redding: iemand die meer wil doen dan alleen maar toekijken.

Regie: Simon Hynd
Herkomst: Groot-Brittannië
Speelduur: 85 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16

SAINT MARTYRS OF THE DAMNED

Onderzoeksjournalist Flavien Juste moet op onderzoek naar een dorpje waar een aantal onverklaarbare verdwijningen plaatsvindt. Tijdens de eerste overnachting verdwijnt zijn fotograaf Armand. Flavien is vastberaden zijn compaan terug te vinden. Zij speurtocht brengt hem in contact met een stel opgefokte vetkuiven, een gemaskerde garagehouder, de geest van een overleden bruid en onverklaarbare experimenten in een verlaten fabriekshal.

Regie: Robin Aubert
Herkomst: Canada, 2005
Speelduur: 115 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Frans Dolby Surround 2.0
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16


PSYCHO KILLERS: A SLICE OF EVIL

Mad Monkey says... Whoa! Free-love hippie-chicks slice open Sharon Tate 'cause Charlie said so. Serial killer Henry Lee Lucas confesses over 300 murders after being arrested. And a German nutcase dreams of becoming dinner. Twisted fun for twisted minds!

THE MANSON FAMILY

Aan het einde van de sixties vormt Charles Manson samen met een aantal randfiguren een religieuze sekte: The Manson Family. Hun ranch in Death Valley is een vrijplaats voor drugs en seks, maar berucht zijn ze vooral door de beestachtige moord op de hoogzwangere actrice Sharon Tate. Deze film toont The Manson Family vanuit hun eigen perspectief en laat de kijker ervaren wat er zich afspeelde in het hoofd van deze gestoorde moordenaars.

Regie: Jim Van Bebber
Herkomst: 2003
Speelduur: 91 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16

CANNIBAL

Duitsland, 2001. Een ogenschijnlijk normale man zoekt via het internet naar "vlees" ofwel personen die zich vrijwillig door hem willen laten opeten. Na enige tijd komt hij in contact met iemand die hiertoe bereid is. Nadat de kannibaal alles nauwkeurig heeft voorbereid, ontvangt hij de man in zijn afgelegen woning. Dit schokkende relaas is het waargebeurde verhaal van de kannibaal van Rotenburg.

Regie: Marian Dora
Herkomst: 2006
Speelduur: 90 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16

HENRY: PORTRAIT OF A SERIAL KILLER

Henry is net vrijgelaten uit de gevangenis. Hij verhuist naar Chicago, waar hij een kaal appartement deelt met zijn ouwe celmaat Otis. Al snel sleept hij Otis mee in een lange reeks gruwelijke lustmoorden. Otis' nietsvermoedende zus Becky valt ondertussen als een blok voor de zwijgzame Henry... Henry: Portrait Of A Serial Killer is een mijlpaal in de filmgeschiedenis. Het grimmige realisme van deze film maakte nadien school in talloze horrorfilms.

Regie: John McNaughton
Herkomst: 1986
Speelduur: 83 minuten
Beeld: 16:9
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16UIT HET ARCHIEF