:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2011-12-20 - Geplaatst door: Werner
MIDNIGHT IN PARIS
 
Synopsis:

Woody Allen's nieuwste film Midnight In Paris (openingsfilm Cannes 2011), is een ode aan de magische stad Parijs. Gil (Wilson) is een aspirant schrijver die met zijn verloofde Inez (McAdams) en haar ouders een bezoek brengt aan de stad van de liefde. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Wanneer hij tijdens een nachtelijke wandeling op een wel heel bijzondere wijze wordt meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs, is dit voor Gil reden om zijn huidige situatie eens onder de loep te nemen: is het leven daar nu echt zoveel mooier, of lijkt dat maar zo?

 

Cast: Owen Wilson (Wedding Crashers, Hall Pass, Wedding Crashers), Rachel McAdams (Sherlock Holmes, Wedding Crashers), Michael Sheen (Underworld, Twilight Saga, Kingdom Of Heaven), Kathy Bates (About Schmidt, Titanic, Misery, P.S. I Love You), Adrien Brody (The Pianist, King Kong, The Village)

Regie: Woody Allen (You Will Meet A Tall Dark Stranger)

Genre: Komedie, Romantiek, Fantasie

Geluid: Engels Dolby Digital 3.0/DTS 3.0

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum DVD en Blu-ray: 16 februari 2012
 
Extra's:
• Trailer
 

FATWA
 
Synopsis:

Maggie Davidson (Lauren Holly) is een Amerikaanse senator. Ze stelt zich keihard op tegen het terrorisme en is inmiddels het boegbeeld van de strijd hiertegen. Maggie wordt gewaarschuwd door de FBI dat ze is geselecteerd door een Al Qaeda cel. De cel is van plan een bomaanslag te plegen welke Amerika diep zal raken, met Maggie als één van de slachtoffers. Maggie raakt verwikkeld in een gevecht om haar leven. Fatwa, een strijd over macht, controle en geloof. Een strijd waarin een mensenleven niet telt.

 

Cast: Lauren Holly (Scream Of The Banshee, Dumb And Dumber), Lacey Chabert (Party Of Five, Mean Girls, Daddy Daycare), John Doman (Blue Valentine, Mystic River, The Wire), Angus MacFadyen (Braveheart, .45, Pound Of Flesh), Rachel Miner (51, Bully, Penny Dreadful)

Regie: John Carter (The Way of War)

Genre: Drama, Thriller

Geluid: Engels Dolby Surround 2.0 Stereo

Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum DVD: 16 februari 2012
 

EASY SIX

 
Synopsis:

Een heerlijke komedie gebaseerd op het bekende boek "Mustang Sally" van Edward Allen. Packard Schmidt (Julian Sands) is een uitgebluste professor die het heeft gehad met zijn werk aan de universiteit van Californië. Op zoek naar wat nieuwe uitdagingen vertrekt hij naar Las Vegas. Hij heeft zijn vriend beloofd te zullen uitkijken naar diens dochter Sally (Katherine Towne), die haar vader maar niet terugbelt. Packard vindt Sally, ze blijkt een mooie vrouw te zijn geworden die werkt als prostituee in een bordeel. Packard wordt echter iets te enthousiast... en laat zich verleiden!! Wanneer Sally's vader erachter komt wat die "saaie" Packard allemaal uitspookt in Vegas breekt de hel los!

 

Cast: James Belushi (According to Jim, Red Heat, The Ghost Writer), Julian Sands (Leaving Las Vegas, The Killing Fields), John Savage (The Deer Hunter, The Thin Red Line), Katharine Towne (What Lies Beneath, Mulholland Drive), Alex Sol (American History X, Taking Lives)

Regie: Chris Iovenko (Remember This)

Genre: Komedie, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum DVD: 16 februari 2012

 

THE LAST RUN

 
Synopsis:

Steven heeft het helemaal voor elkaar. Hij is accountant en heeft de mooiste chick van de planeet. Chloe is de droom van iedere man, een model geschapen door god zelf zou je zeggen. Steven voelt zich de koning met haar totdat hij merkt dat ze vreemd gaat. Hij stort zich in het wildste uitgaansleven om haar te vergeten. Hij koopt het juiste horloge, de juiste kleren en huurt een onbetaalbare auto om indruk te maken op de mooiste vrouwen. Op zoek naar een nieuwe topvrouw draait hij zijn geld erdoor en zakt steeds verder af in een leven vol dates, uitgaan en sex.

 

Cast: Fred Savage (The Princess Bride, The Wonder Years), Amy Adams (Enchanted, Catch Me If You Can, The Fighter), Steven Pasquale (Rescue Me, Aliens Vs Predator - Requiem ), Andrea Bogart (Ready Or Not, Dark Ride, Greed), Erinn Bartlett (Deep Blue Sea, Shallow Hall)

Regie: Jonathan Segal (Norman, Ripple)

Genre: Komedie, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum DVD: 16 februari 2012
 

DOG WHISPERER: CESAR'S SPECIAL DELIVERY

 
Synopsis:

Cesar Millan heeft het verbluffende vermogen om honden in alle soorten en maten te rehabiliteren en hun baasjes te trainen. Onder het motto 'Exercise, Discipline, Affection' (Training, Discipline, Genegenheid) is hij wereldberoemd geworden met zijn hitserie op TV, zijn boeken en zijn uitverkochte live-shows, waarin hij honden en hun baasjes leert beter met elkaar om te gaan. In deze 5-dvd box is te zien hoe Cesar talloze honden met gedragsstoornissen op zijn bekende ongebruikelijke manier onder handen neemt, met de hulp van zijn trouwe vriend, de Pitbull Daddy.

 
Cast: Cesar Millan
Genre: Familie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum DVD: 16 februari 2012

 


UIT HET ARCHIEF